Jdi na obsah Jdi na menu
 

 




Akra ČB - Boršov 1:1

Akra ČB - Boršov 1:1 (1:0) 43´Horčička z pen. - 70´Šimeček

Sestava Boršov:

Machata- Fessl, Dvořák, Brenkus, M.Bendík- Ovčáček, Soukup, Chuchel, Šimeček- Kofroň, L.Bendík

 

sestava10.png

Hosté v nezvyklém čase odehráli tento zápas proti favorizovanému domácímu celku. Pro domácí, kterým pouze vítězství mohlo ještě do odpoledne udržet naději na postup do OP. Hostující celek v decimované sestavě, když si ze složením sestavy zahrála souhra náhod, omluv a zranění. Nakonec se povedlo sestavu poskládat v hodině dvanácté. Před zápasem se sešlo pouze 9 hráčů, tak se schánělo, volalo, aby se aspoň ta základní jedenáctka hráčů na hřiště postavila. Nakonec se to zdárně povedlo /byli tam tedy tací, kteří by se nemuseli stydět, kdyby je kamarádi přivezli na předzápasové rozcvičení na kolečku/. Ještě-že ranní rosa otevřela oči i tím největším spáčům :-). Přestože se na střídačce musel hostující trenér bát, jelikož tam s hráčů nebyl nikdo, tak na hřišti nikdo nemyslel na to, aby se šetřil, nebo případně nezranil.

Zápas začal vyrovnaně, kdy se hra přelévala z jedné strany na druhou. První kdo se pokoušel o zakončení byli domácí, ale ani jedna ze střel za hranicí vápna neměla razanci, aby ohrozila brankáře Machatu. Hosté odpovídají také zakončením z větší vzdálenosti, ale po střelách Brenkuse, Soukupa a Chuchla, mohl domácí brankář klimbat dále. Taktika střel z dálky, nebyla ani pro jeden celek zatím příliž efektivní, ale to více vyhovovalo hostům. O první ostřejší akci se postaral hostující L.Bendík, ale obrana ho včas zastavila faulem před vápnem. Nakonec s přihlédnutím na zakončení trestného kopu, bylo toto přerušení i pro domácí velmi výhodným vyřešením hostující akce. Domácí postupně zvyšovali své úsilí, ale hostující obrana pracovala spolehlivě a snažila se hlídat všechny eventuální možnosti zakončení. V posledních patnácti minutách prvního poločasu se nakonec domácí do zakončení dostali, ale střelám chyběla razance a přesnost. Na druhé straně zahrozil Chuchel, když ve 36.minutě si naskočil na centr Brenkuse, ale ve 100% šanci přestřeluje domácí branku. Když už to vypadalo, že se půjde do kabin za bezbrankového stavu, tak se šikovně dostal přes domácí obranu domácí hráč. Toho zastavil nedovoleně domácí Dvořák a tak se kopala penalta, kterou proměnil s přehledem Horčička a otevřel skóre 1:0.

Druhý poločas začal poměrně ve svižném tempu. Domácí postupně trochu polevili a přenechali na chvilku iniciativu trochu hostům, což zase využívali k rychlým brejkům. Pasivitu domácích potrestali hosté v 70.minutě. Fessl ukradl domácím míč, vyvezl ho na polovinu domácích a kde našel rozběhlého Šimečka. Ten se po převzetí míče opřel do míče z 25 metrů a vyrovnává krásnou střelou na 1:1 /zakončení bude dlouho strašit domácího brankáře a možná i samotného střelce :-)/. Domácí celek okamžitě ožil, jejich převaha začala být výrazná a přišpedlili hosty před vlastní branku. Dost práce má brankář Machata, ale mistrem kouskování hry se stává M.Bendík, který se sečtělou pravidelností dokazuje kouskovat hru drobnými fauly apod. Hosty polilo horko v 85.minutě, když se po jednom s řady faulů naskytla standardní situace z hranice vápna. Obava hostů byla oprávněná, střela se nakonec odráží od břevna a odražený míč odkopávají obránci. Další nebezpečí pro hosty přichází po dlouhé sérii rohů domácích, ale domácí z nich nic nevytěžili. Nakonec je mohl v poslední minutě potrestat L.Bendík, který využívá rychlé rozehrávky brankáře Machaty, obchází posledního bránící obránce, ale nevšiml si hodně vyběhnutého brankáře a tak postupoval až na penaltu, odkud posílá míč vedle branky.

Bojovný zápas nepřinesl očekávané vítězství domácího favorizovaného týmu a tak se nakonec body dělí.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Bary

(pablo, 16. 6. 2011 11:31)

Bary nádhernej gol a celkem dobrá hra ve druhý půli,první tak trochu vlažná ale vzhledem k sestavě to šlo,navíc ani AKRA toho moc nepředvedla...