Jdi na obsah Jdi na menu
 

 




Borek - Boršov 0:1

Borek - Boršov 0:1 (0:0) - 68' Šimeček (Gruber)

 

Sestava Boršova: Fabián - Lísal, J. Češka (70' Filištein), Kofroň, Komrska - L. Soukup (89' Fessl), P. Češka, Gruber, Šimeček - F. Pokorný (90' Machata), Muller

 

Další zápas hrál Boršov na hřišti značně posíleného Borku, který chtěl po dlouhé době bodovat. Od prvních minut byl aktivnějším a hned ve druhé minutě si vypracoval přímý volný kop ze zajímavé pozice za vápnem. Centr do vápna nikdo nezasáhl, ale i tak míč mířil na branku, a nakonec skončil na tyči. Boršovu se nedařilo podržet balón a po získání ho brzo ztrácel, ale poctivě bránil a tak se domácím nepodařilo skórovat. Po polovině prvního poločasu aktivita domácích začala upadat a hra se vyrovnala. Brzy na to se dostal do samostatného úniku F. Pokorný, ale jeho křižná střela skončila těsně vedle zadní tyče. Do konce poločasu se hrál pro diváka pohledný fotbal se spousty zajímavými kombinacemi, ale bez gólového zakončení.

Druhý poločas začal stejně vyrovnanou hrou jako skončil první poločas. Do velké šance se dvakrát po sobě v krátkém časovém úseku dostal Muller, kdy postupoval sám na brankaře. Jeho zakončení ovšem v obou případech skončilo vysoko na brankou.  Borku se nedařilo prokombinovat k zakončení a tak pro ně největší příležitosti byly z přímých volných kopů. Ty ale ačkoli z byly zahrávány z dobré pozice, vždy skončili vysoko nad brankou. S postupem času začínalo být jasné, že ten kdo dá první gól pravděpodobně vyhraje. To se podařilo v 68' Boršovu. Gruber zahrával přímý kop za polovinou hřiště. Míč proletěl vápnem kde ho lehce tečoval Šimeček a míč zaplul k zadní tyči. Boršov poté dál pozorně bránil a nenechal domácí zakončovat a protože si sám další šanci nevytvořil skončilo utkání výhrou Boršova 0:1.

 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář