Jdi na obsah Jdi na menu
 

 




Boršov - Čtyři Dvory B 3:0

Boršov - Čtyři Dvory B 3:0 (0:0) - 63' Kofroň, 80' V. Pokorný, 85' F. Pokorný

ŽK 0:1

 

Sestava Boršova:

Machata - Lísal, Filištein, Kofroň, Komrska - Macík, Šefčík (V. Pokorný), F. Pokorný, L. Soukup - Čuřík (86' D. Soukup), Pícha

Domácí Boršov nastoupil bez Grubera, kapitánskou pásku si vzal na svoji paži Šefčík. Ten byl celé utkání jasným lídrem svého mužstva. Od první do poslední minuty domácí hosty přehrávali a vytvářeli si brankové příležitosti. První poločas ale Voneš v hostující brance odolával! V samostatném úniku nejprve nesupěl kanonýr Pícha ani Filip Pokorný. Výborný zákrok pak předvedl Voneš při hlavičce Čuříka. A když Komrska trefil spojnici břevna a tyče, odcházeli domácí s nulou v kolonce vstřelených branek. Jediná akce hostujícího celku, která stojí za zmínku, se zrodila z volného přímého kopu Trnky. Jeho tečovaná střela se otřela od břevna.

Do kabin se šlo tedy za bezbrankového stavu. Na začátku druhého poločasu vypadala hra vyrovnaně, hosté více podrželi míč a dali si ho více do nohy. V 62. minutě mohli jít ale domácí do vedení. Píchovi však nebylo v tomto utkání přáno a jeho hlavu vyrazil Voneš na rohový kop. Po něm se už ale domácí se svými fanoušky radovali. Přetažený centr vrátil do pokutového území Pícha a Kofroň hlavou vymetl šibenici, Voneš byl bez šance – 1:0. Poté měl trochu práce i na druhé straně Machata, ale s tečovanou střelou si nakonec poradil. V 80. minutě si míč na levé straně vyměnil Picha se Soukupem a první jmenovaný poslal centr do vápna na zcela volného Václava Pokorného, který si s hostujícím brankářem zkušeně pohrál. Po naznačení se Voneš hnul na jednu stranu a Pokorný pak v klidu uklidil míč na stranu druhou – 2:0. V 85. minutě našel Komrska druhého Pokorného (Filipa) a ten s přehledem přehodil hostujícího brankáře – 3:0. Domácí v pohodě vyhráli a udrželi tak naději na druhé místo v tabulce OP.

 

Článek z fotbalunas.cz

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář