Jdi na obsah Jdi na menu
 

 




Boršov - Dobrá Voda B 0:0

Boršov - Dorbá Voda B 0:0

 

Sestava Boršov: 

Krčín - Fessl, Dvořák, Chuchel, Matoušek (65' Skopec) - Soukup(70' Kofroň), Haňur, Švejda, Makovec - Šimeček (25' Nejedlý), Brenkus

 

sestava4borsovdvoda.jpg

 

Po řadě nepovedených utkání, kdy jsme obdrželi po třech kolech 11 gólů tu byl další zápas, do kterého jsme tentokrát šli s tím, že budeme zodpovědně bránit, abychom obdrželi co nejméně gólů.

Hned ve 2. minutě utkání uniká Šimeček hostující obraně a zpětnou nahrávkou nachází na penaltě volného Chuchla, který ovšem přestřeluje vysoko branku. Hra se poté přelévá ze strany na stranu, ale ani jeden z týmů se do žádné vyložené šance nedostává. Domácí obrana zodpovědně brání a nenechává soupeři příliš prostoru k zakončení. Hostující obranu zaměstnává především Šimeček, ale ve 25. minutě si při sprintu za balonem natahuje sval a musí být vystřídán, což je veliká ztráta. Ke konci prvního poločasu se do velké šance dostávají hosté, kdy domácí obrana poprvé výrazně chybuje a špatně si přebírá hráče. Po lajně uniká hostující hráč a z rohu malého vápna se snaží obstřelit Krčína v brance, ale ten vytahuje výborný zákrok. O pár minut později to z poza vápna opět zkoušejí hosté, ale domácí brankař je pozorný a povedenou střelu chytá.

Zápas je poměrně nervózní a je vidět že ani jeden z týmů nechce inkasovat. O osudu utkání nejspíše rozhodne jediný gól. Domácím se nedaří rychle přecházet do útoku a ani postupnou kombinací se nedaří dostat k zakončení. Hosté naopak vyčkávají na chyby domácích a čekají na brejky. V závěru utkání se k několika takovým to akcím dostávají, ale jejich snahy končí vždy již na polovině hřiště díky nepřesným finálním přihrávkám nebo neschopnosti vést balon u nohy. Zápas tak končí bezbrankovou remízou 0:0. 

 

 

 

Náhledy fotografií ze složky Boršov - D.Voda B 0:0

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář