Jdi na obsah Jdi na menu
 

 




Boršov - Hluboká B 0:0

Boršov - Hluboká B 0:0

 

Sestava Boršova: Fabián - Matoušek (31' Lísal, 70' Fessl), Filištein, Kofroň, Komrska - Soukup, Češka P., Ševčík, Češka J. - Pokorný F.(70' Šimeček), Muller

 

Od začátku zápasu se hrál pohledný fotbal plný kombinací. Hosté byli od začátku mírně aktivnější ale obrana Boršova byla pozorná a dařilo se jí akce včas přerušovat. Do první velké šance se dostal Muller, když zachytil míč za obranu a šel sám na brankáře. Bohužel jeho obstřelení nevyšlo a míč skončil těsně vedle branky. O pár minut později se dostal do šance Pokorný F. , a to když běžel z mírného úhlu opět sám na brankaře. Jeho křižná střela ale skončila těsně vedle zadní tyče. Do konce poločasu se hra vyrovnala, ale k vidění více šancí na skórování nebylo.

Ve druhém poločase se pokračovalo ve stejném tempu jako skončil první poločas. První velká šance byla k vidění až po polovině odehraného druhého poločasu a vytvořili si ji hosté, a to z rohu. Zahrávající hráč zatočil centr na bránu a jen s vypětím všech sil Fabiána neskončil míč v brance. Další šance byla k vidění a tu si pro změnu vytvořil Boršov. Na zahraný roh si nejvíce vyskočil Ševčik a brankař hostů měl co dělat aby míč vyrazil alespoň na břevno. V nastavení ještě proklouzl za obranu Češka J. a dokázal propálit golmana hostů, bohužel byl v době přihrávky v ofsajdu a gol tak nebyl uznán. Zápas tak skončil bez branek 0:0.

 

Pokyny před zápasem:

Akce hostů s dvěma ŽK pro nás:

Dvě žluté:

Šance hostů:

 

Náhledy fotografií ze složky Boršov - Hluboká B 0:0

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář