Jdi na obsah Jdi na menu
 

 




Boršov - Hrdějovice B 5:1

Boršov - Hrdějovice B 5:1 (3:0) 5' 38' L. Soukup, 19' J. Češka, 49' F. Pokorný, 87' Muller - 48'

 

Sestava Boršova: Fabián - Šimeček, Filištein, Kofroň, Fessl - J. Češka, Šefčík, Gruber, L. Soukup (46' Lísal) - F. Pokorný, Vaněček (75' Muller)

 

Boršovu se tento zápas povedl hned od začátku. V posledních dvou zápase inkasoval jako první a to již během prvních minut. Tentokrát vstřelil první gól Boršov. V 5' si naběhl na centr Ševčíka L. Soukup a hlavou ukázkově překonal brankáře hostů. Za pár minut mohlo býp1260557.jpgt ale srovnáno, když se po levé straně protáhl hráč hostů. Včas ho ale dokázali dostoupit hráči Boršova a tak volil střelu z větší vzdálenost, se kterou si Fabián poradil. Hosté více drželi míč a kombinacemi se dostávali snadno před vápno, kde ale jejich útočné pokusy většinou skončili. Po jednom takovém nepovedeném útoku získal míč Fessl, popotáhl míč daleko za polovinu a poté zvolil křižnou přihrávku na úplně volného J. Češku, který šel sám na brankaře. Na poslední chvíli si míč ale trochu ukopl. To překvapilo i brankáře hostů a míč mu prošel po tělem, a tak J. Češka zasunul míč do úplně prázdné brány a bylo to 2:0. Krátce na to si hosté vytvořila velkou šanci po centru z levé strany. Na míč Fabián nedosáhl a hostující hráč mohl zakončit téměř do prázdné branky. Šimeček v obraně byl ale pozorný a na poslední chvíli vzal hráči hostů z nohy jasný gól, když ve skluzu vykopl míč nad branku. p1260562.jpgO pár minut později řešil závar Filištein, když se mu míč zamotal mezi nohama, a jako poslední hráč byl nucen faulovat, naštěstí obdržel jen žlutou kartu. Ve 38' zahrával J. Češka roh. Míč se hostům nepodařilo odkopnout a po sérii odrazů se míč dostal k L. Soukupovi, který z otočky propálil několik hráčů v cestě včetně brankaře a bylo to 3:0.

Do druhého poločasu nastoupil Boršov velice aktivně a hned po minutě hry zastavila střela Grubera břevno. Pak se do ojedinělé šance dostali hosté a střelou na přední tyč překonali Fabiána. Boršov dokázal ale vzápětí odpovědět. Šefčík poslal do samostatného úniku F. Pokorného, který se nemýlil a navýšil vedené na 4:1. Hra se poté více uklidnila. p1260568.jpgHostům se v kombinace již nedařilo jako v prvním poločase. Do velké šance se dostal Muller po necelé minutě na hřišti. Samostatný únik ale vyřešil pouze střelou do brankaře. Velkou šanci snížit měli hosté v 79' po rohovém kopu. Pro míč si vyběhl Fabián, který ale nezasáhl a hlavičku hráče hostů musel vytahovat hlavou nad bránu Kofroň. V závěru dostal do úniku Ševčik, který přihrál osamocenému Mullerovi, který tentokrát brankaře hostů propálil a navýšil vedení. Protože již další góly nepadli, zápas skončil výhrou Boršova 5:1.

 

článek z fotbalunas.cz

 

Náhledy fotografií ze složky Boršov - Hrdějovice B 5:1

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář