Jdi na obsah Jdi na menu
 

 




Boršov - Lipí 2:3

Boršov - Lipí 2:3 (1:1) - 13' L.Bendík (pen.), 80' Hejna - 9' Radouch, 59' Klečka, 68' Kruťko

 

Sestava Boršova: Fabián - M.Bendík, Filištein, Švejda, Komrska - Fessl, Hejna, Šimeček, Soukup (71' F. Pokorný) - Muller, L.Bendík

 

 9.21.2014borsovlipi.jpg

 

Zápas začal v pozvolném tempu a čekalo se, co kdo předvede. Lipí svou první šanci hned přetavili v gól. Z poloviny hřiště se zahrával trestný kop. Míč propadl na malé vápno k hráči hostů a ten okamžitě poslal přihrávku na d35-dscf0228.jpgruhou stranu malého vápna, kde dobíhal další hráč a osamocen neměl problém zasunout míč do prázdné brány. Akce jak z učebnice. Boršov odpověděl téměř okamžitě. Ve 13‘ se dostal do samostatného úniku L.Bendík po přesné přihrávce. Ve vápně ho dostihl hráč hostů a v souboji jeden na jednoho si lehce pomohl rukama. L.Bendík souboj neustál a rozhodčí odpískal penaltu. Penalta možná trochu přísná, ale faul to byl. K penaltě se postavil L.Bendík a následnou střelu umístil do protipohybu brankaře 1:1. Do další polo šance se dostal Muller. Popotáhl si míč před rohem velkého vápna a křižnou střelou vyslal parádní střelu na bránu. Střela ale skončila pouze na břevně. Ke konci poločasu mohl Boršov strhnout vedení na svou stranu. Ve 43‘ se otevřelo okýnko v obrané Lipí a Muller běžel sám na branku. Brankář Lipí ale vytáhl parádní zákrok.

 

Ve druhém poločasu začal Boršov mírnou převahou a držel více míč. Po kombinaci ve vápně se 67-dscf0268.jpgdostal Hejna ke střele. Střelu k tyči ale brankář Lipí opět výborným zákrokem zlikvidoval. Poté se dostali ke slovu i Hosté. Lipí Rozehrálo rol na přední tyč, kam si pohotově naběhl hráč hostů a přesnou střelou překonal brankáře. Boršov se nestihl ani vzpamatovat z druhého golu a hned přišel třetí. Hráč Lipí poslal centr na roh velkého vápna. Dvojice obránců Boršova se ale nedomluvila a míč propadl na hráče Lipí. Ten byl již mírně z úhlu a tísněn dalšími hráči a tak zvolil jedinou věc kterou mohl a to střelu. Míč trefil ideálně a střela se snesla přes golmana k zadní tyči. Li61-dscf0261.jpgpí se podařilo vstřelit dva slepené goly krátce po sobě, ale jinak ze hry měl více Boršov. Ten cítil pořád šanci a do konce zbývalo ještě dost času. Boršov tak zamkl Lipí na jeho polovině a aktivně napadal. Výsledek bylo, že Hejna obral hráče hostů o míč. Následně se protáhl kolem několika hráčů Lipí a bodlem uklidil míč do branky a snížil na 2:3. Do další šance se dostal Šimeček, když si naběhl na povedený centr a hlavou se pokusil míč uklidit do brány. Hlavička skončila ale těsně nad bránou. Boršov si vytvořil do konce zápasu tlak, ale Lipí pozorně bránilo, a tak domácí z tlaku již nic pořádného nevytěžili.

 

Zápis ze zápasu z webu Lipí

Fotky ze zápasu z webu Lipí

 

 

Náhledy fotografií ze složky Boršov - Lipí 2:3

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář