Jdi na obsah Jdi na menu
 

 




Boršov - Mladé 3:2

Boršov - Mladé 3:2 (3:1) - 27', 87' - 28' Gruber (Komrska), 33' Češka J. (Gruber), 38' Komrska 

 

Sestava Boršova: Fabián - Matoušek, Filištein, Kofroň, Komrska - Češka J., Gruber, Ševčík, Češka P. (61' Soukup) - Muller (69' Šimeček), Pokorný F. (88' Fessl)

ČK: 1:0 - 74' Matoušek

 

Oba týmy nastoupili do utkání s odhodláním vyhrát a tak velmi početná návštěva mohla sledovat rychlé, bojovné utkání. Jako první se ujala akce hostujícího Šafraty a Mladé šlo do vedení – 0:1. Nutno podotknou, že šlo o krásnou akci, kdy si Šafrata přebral míč na půli hřiště, pronikl s ním až do vápna soupeře a obloučkem přehodil v tu chvíli bezmocného Fabiána. Jenže Boršov má ve svém středu zkušené borce a ti nepropadli panice a o minutu později bylo srovnáno. Centr ze strany uklidil z prvního doteku do branky Gruber. Ve 33. minutě již šli domácí do vedení, když Gruber zatáhl míč po levé straně a nacentroval před branku přesně na hlavu Češky J. – 2:1. Po dalších pěti minutách se skóre měnilo znovu. Levý obránce Boršova Komrska se nadechl k velkému sólu, „vyzpovídal“ dva mládské obránce a zvýšil na 3:1. Opaření hosté byli v tu chvíli na ručník, ale do poločasu se stav utkání již nezměnil.

Do druhého poločasu nastoupilo Mladé s chutí a cílem s utkáním ještě něco udělat. A po třech minutách mohlo být sníženo. Kolář perfektně zasekl míč, přehodil si ho na svoji slabší nohu a ideálně ve vápně našel Vítka, který hlavou orazítkoval pouze tyč Fabiánovi branky. Mladé bylo i nadále lepším týmem a po faulu Šefčíka na Šafratu mělo výhodu přímého volného kopu z ideální pozice. Materna nabídnutou šancí ale pohrdl. A tak mohl udeřit na straně druhé Müller, který netrefil dobrý centr Grubera.  O minutu později již útočili opět hosté. Střídající Miloš Schuster poslal nebezpečný centr na malé vápno, kde Fabián vyrazil míč jen k nabíhajícímu Vítkovi, který bohužel pro hosty nedokázal dopravit balón do branky. V 74. minutě zahrál úmyslně rukou domácí Matoušek, a jelikož dostal v zápase druhou žlutou kartu, zbytek utkání sledoval za brankou Fabiána společně s fanoušky. Mladé ale jakoby vypadlo z tempa, jeho hráči tahali míče sami a tak se žádný velký tlak nekonal. Přesto se v 83. minutě dostal do obrovské šance Tomáš Linhart, ale zakončil nepřesně.  Konečnou podobu výsledku dal nakonec Vojtěch Moudrý, který z hezky provedeného přímého kopu snížil – 2:3. Mladé tak poprvé v sezóně prohrálo, Boršov naopak ukázal svoji sílu. Především duo ve středu hřiště Gruber-Šefčík dodává týmu klid v rozehrávce i těžkých koncovkách zápasu.

 

článek z fotbalunas.cz

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář