Jdi na obsah Jdi na menu
 

 




Boršov - Mladé B 2:1 (1:0)- 40´L.Bendík, 67´Nejedlý- 63´Lerch

Sestavy:

Boršov: Machata- Macho, Pokorný, Dvořák (58´Soukup), Chuchel- Šimeček, Haňur, Fessl (68´M.Bendík)- Nejedlý- L.Bendík, Klícha

 

Obrazek

 

Mladé B: Klimeš - Velebil, Wenzl, Kolář, Kadlec- Pešek, Navara, Schuster, Veselý- Lískovec, Lerch

střídal: Souček, Jarolímek,

 

V zápase týmů, kteří letos stále hledají ideální formu, měli od začátku zápasu mírnou převahu domácí. ObrazekAle zpočátku se jednalo spíše o oťukávání soupeře než o nějakou účelovou hru /ta stále nepřichází/. Žádné velké šance nepřicházeli a tak to vyzkoušel z hranice vápna ve 4.minutě hostující Lískovec, ale brankář Machata si ze střelou poradil. V 8. minutě zahrozili prvně domácí. Rohový kop tečuje domácí hráč na přední tyči a míč prolétá podém malého vápna, něž ho hosté odkopávají. Hosté postupně vyrovnali hru a hra se přesunula "pouze :-(" mezi vápna. Na obou stranách se na kvalitě hry projevila hlavně nepřesnost a nad útokem vévodila u obou týmů obrana. Po ospalé pasáži pozvedl hru až ve 21.minutě zvednutý praporek pomezního rozhodčího, který správně zastavil velikou šanci domácího Nejedlého. Potom domácí zatlačili hosty před branku a hrozili po opakovaných rohových kopech. Po jednom z nich se do šance ve 23.minutě se dostal Pokorný, ale jeho hlavička vedoucím Obrazekgólem neskončila. Po dalším nebezpečném rohu je v poslední chvili odstaven opět Pokorný. Následnou střelu Haňura zablokoval včas hostující Velebil a další střela Chuchela z hranice vápna míjí branku. Domácí po šancích zvyšují úsilí a další možnost má domácí Šimeček ve 27.minutě, ale opět z toho nic není. Ve 32.minutě se po pravé straně rozběhl L.Bendík, poradil si s obráncem a jeho pěkný centr v šanci zazdil nepřesným zakončením Haňur. Za chvilku se domácím málem vymstila otevřená hra. Po šanci domácího Haňura, na druhé straně levá strana obrany domácích, vyhlásila "den otevřených dveří" a hostující Schuster si to mířil sám na brankáře Machatu. Ale ten včas vyběhl a stihl ještě 100% šanci hostům chytit! Ve 40.minutě se domácí konečně dočkali. L.Bendík dostává nahrávku od Chuchela, nejprve obchází od postranní čáry obránce a potom jeho zakončení otevírá skóre 1:0. Do poločasu mohli domácí přidat ještě jeden gól. Po rohovém kopu došlo k nedorozumění mezi Lískovcem a brankářem Klimešem, ale hosté nakonec ze štěstím situaci ovrátili.

Druhý poločas začali domácí aktivněji, ale ofenzivní hře Obrazekchyběla jednoduchost. A tak si v 63.minutě vybrala slabší chvílku domácí defenziva a zkušený Lerch pohodlně do prázdné branky po vypracované šanci vyrovnává na 1:1. Po vyrovnávacím gólu, který byl pro domácí sprchou, se Boršov konečně probral a začal hrát agresivněji, rychleji a s větší chutí. A svou převahu od vyrovnání zúročili gólem. Fessl z levé strany nahrál volnému L.Bendíkovi, kterému nevyšel centr, ale odražený míč se nakonec dostal k Nejedlému, který tvrdou střelou z vápna k tyči nedal hostujícímu brankářovi šanci 2:1. Domácí ještě chvilku pokračovali v tlaku, než si hosté uvědomili, že bez gólu si žádné body neodvezou. A tak následující šanci hostů hasil až brankář Machata. Před brankou hostů měl ještě šanci domácí L.Bendík, když v 84.minutě nedoskočil na načechraný centr domácího Macha.

Domácí utrpěli vítězství. Přestože měli více ze hry, tak podobného soupeře by měli přehrát rozdílem třídy. Nedařila se hra a stále nepřichází jedno pohodlnější vítězství, které by vše zlomilo. 

 

Hodnocení výkonů: 10 - mimořádně vynikající, 9 - excelentní, 8 - výborný, 7 - velmi dobrý, 6 - dobrý, 5 - průměrný, 4 - podprůměrný, 3 - slabý, 2 - mizerný, 1 - katastrofální  

Machata- 5,5

Macho- 6,5

Pokorný- 6

Dvořák- 5,5

Chuchel- 6

Šimeček- 5

Haňur- 5

Fessl- 5

Nejedlý- 5,5

L.Bendík- 6

Klícha- 5

 

Soukup- 5,5

M.Bendík- 5

 

 

Náhledy fotografií ze složky Boršov - Mladé B 2:1

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zápis

(Zdeněk, 24. 9. 2010 16:57)

No Míro, koukám na ten čas, kdy sem píšeš komentář... No v době tréninku to bude drahé :-)))

šance

(Zdeněk, 24. 9. 2010 16:56)

O žádné šanci nevím.... konec poločasu jsem se staral o Anetku a až tvůj tatík mi popisoval góla Lukáše :-)
Takže mi to popiš a já to "možná" doplním /jestli se mi top bude zdát reálné/. :-)

Zápis

(Míra, 23. 9. 2010 18:47)

Zdendo, super zápis!!!!!!

šance

(Lukas, 23. 9. 2010 11:53)

Ještě si zapomněl zmínit moji 100% šanci ze 42.min kdy jsem se snažil dát gól hlavou :)

gratulace!!!

(Zdeněk, 21. 9. 2010 11:45)

Milane díky, bylo na čase, že jsi se aspoň sem podíval :-)

gratulace!!!

(vašáry, 21. 9. 2010 11:15)

no konečně jste zase jednou vyhráli!!! tak ať se dál daří a body přibývají ;-) milan