Jdi na obsah Jdi na menu
 

 




Boršov - Mokré 6:0 (2:0)

Boršov - Mokré 6:0 (2:0) - 22', 34' Muller, 53' 62' Šimeček, 74' Gruber, 82 F. Pokorný

 

Sestava: Fabián - Matoušek (61' Lísal), Filištein, Křemen, Komrska - Fessl (46' F.Pokorný), Anderle, Gruber, Soukup - Muller, Šimeček

 

Hra bylo od počátku velice vyrovnaná a hrálo se od vápna k vápnu. Do první šance se dostali hosté, když na centrovaný balón naběhl hráč hostů na malé vápno, ale střela ale skončila těsně nad brankou. Odpovědět mohli vzápětí domácí když na hranici velkého vápna dostal zpětnou přihrávku Fessl, míč ale z první netrefil. Po další akci se už ale tým Boršova radoval. Po spolupráci Gruber, Muller a pěkné narážečce se ocitl Muller sám na malém vápně a brankáře prostřeluje 1:0. Ve 34' Boršov zahrával standartku pár metrů před velkým vápnem. Centrovaný balón nešťastně tečoval hráč hostů. Brankář dokázal ještě zareagovat, ale míč vyrazil jen na nohu Mullera, který si věděl rady a navýšil vedení na 2:0. V závěrečných vteřinách mohl Boršov ještě navýšit vedení. Na centrovaný míč si naběhl Komrska a hlavou překonává brankaře. Gol mu ale nebyl uznán pro údajný ofsajd.

Ve druhém poločase se Boršov brzy prosadil. Šimeček se dostal do samostatného úniku a střelou kolem brankaře navýšil vedení na 3:0. Hosté pak rezignovali a zápas dohrávali pouze z povinnosti. Na 4:0 navýšil opět Šimeček když po obdobné akci postupoval opět sám na brankaře. Tentokrát zvolil razantní střelu bod břevno a opět uspěl. O pár minut později mohl Boršov přidat další gól. Komrska vybojoval míč na hranici vápna, dotáhl míč až za půlku a pěknou přihrávkou našel F. Pokorného, který postupoval sám na brankaře. Místo střely ale volil přihrávku na dobíhajícího Mullera, který mohl dát další gól, ale byl mu odmáván další ofsajd. Patnáct minut před koncem ještě navýšil vedení Gruber po individuální akci, kdy prošel trojici bránících hráčů a střelou na zadní tyč přidal branku na 5:0. O dalších prá minut navýšil vedení na 6:0 F. Pokorný a uzavřel tak gólový příděl.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář