Jdi na obsah Jdi na menu
 

 




Boršov - Římov 2:3

Boršov - Římov 2:3 (1:3) 38' Muller, (pen) 56' T.Lang - 12', 27', 43'

Sestava Boršov:

Machata - Lísal (79' Kofroň), Pokorný, Nejedlý, M.Bendík (74' Skopec) - ,Soukup, Švejda, T.Lang, Šimeček (67' V. Lang) - Muller, L.Bendík

sestava1.jpg

První gól hostů padl po ztraceném míči domácích na po polovině hřiště soupeře. Po rychlém brejku následoval centr na malé vápno, kde čekal osamocený hráč hostu a hlavou otevřel skóre. Druhý gól hosté vstřelili po chybě v obraně, kdy šel hráč hostů sám na branku a nedal brankaři šanci. Římov poté polevil. Domácím se podařilo snížit po centru do vápna hostů kdy T.Lang vrátil hlavou míč na malé vápno kde čekal Muller a hlavou snížil na 1:2. Hosté stihli ovšem ještě do konce poločasu odpovědět a po opětovné chybě v obraně byl hráč Římova sám před Machatou a s přehledem zakončil.

Ve druhém poločase si hráči Boršova vytvořili mírný tlak, jehož výsledkem byla střela Šimečka, kterou hráč hostů reflexivně zachytil rukou. Výsledkem byla penalta ke které se postavil T.Lang a trochu se štěstím snížil na 2:3. V 72 zahrával Boršov standartní situaci ze střední vzdálenosti, kterou zahrával Pokorný. Ten ovšem zvolil střelu, kterou nikdo nečekal a ani hostující brankař. Střela bohužel skončila jen na tyči. O pár minut později se dostal k centru Kofroň, jehož centr se snesl na břevna a chybělo jen málo. Do poslední výrazné šance Boršova se dostal Muller, který si naskočil na centr. Jeho hlavička ovšem opět skončila jen na břevně.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář