Jdi na obsah Jdi na menu
 

 




Boršov - Římov 4:0 (0:0)- 57´,73´pen. Nídl, 77´Ardolf, 84´L.Bendík

Sestavy:

Boršov: Machata- Macho, Chuchel, Fessl, M.Bendík- Soukup (70´Ardolf), Nídl, Haňur, Šimeček- Klícha, L.Bendík

 

Obrazek

 

Římov: Bartyzal- Holý, Fuka, Sýkora, Kádl, Polák, Meszároš, Kopt, Fuksa, Carda, Fiala

střídali: Maršík, Šálek, Froněk

 

Domácí vstupovali do zápasu s novým složením obrany. Zápas pro ně začal Obrazeklépe a také první zahrozili hlavičkou L.Bendíka do boční tyče hostující branky. Hra byla od začátku celkem vyrovnaná, proto překvapili tři tutovky v podání hostů, když dokázali využívat špatnou organizaci v obraně domácích a třikrát si to mašírovali sami na branku. V brance domácích, ale čaroval brankář Machata a všechny samostatné úniky zlikvidoval. To vneslo na kopačky hostů trochu nervozity, ale stále byli v prvním poločase nebezpečnější. Potom se do další šance dostali hosté, když po centru Fuksy, hlavou minul Holý. Domácí odpověděli střelou z hranice vápna. A v závaru po domácím rohu před domácím Klíchou včas uklidil míč Carda. Potom minul branku hostující Meszároš. Domácí přes veškerou snahu v prvním poločase žádnou další větší šanci neměli. A tak se šlo do kabin pro domácí  s velmi příznivým výsledkem 0:0.

Začátek druhého poločasu nenasvědčoval tomu, jak nakonec vypadá konečný výsledek. Do první šance se dostal hned ve 46.minutě L.Bendík, Obrazekale brankář Bartzyzal si ze střelou poradil. V 52.minutě zahrozil po hlavičce hostující Fuksa. Před brankou hostů nedoskočil na hezký míč v souboji domácí Chuchel. Domácí potom získali více ze hry a zatlačili Římov na jejich polovinu. Za chvíli měli na kopačkách domácí gól v 55.minutě. Na hranici vápna si připravoval míč Klícha, místo střely zvolil nahrávku na L.Bendíka, ale ani jeho šance vedoucím gólem neskončila. Domácí ještě více přidali na obrátkách a odměnou jim byl gól Nídla v 57.minutě. Ten dorážel střelu po pěkné akci a zakončení Šimečkem, kterému střelu vyrazil hostující brankář. V 71.minutě po rohu byl u míče před L.Bendíkem dříve hostující brankář Bartyzal. Za minutu mohlo být srovnáno, domácí se nepoučili z prvního poločasu a díru v obraně domácích málem využil Polák. S jeho samostatným únikem a zakončením si ale poradil brankář Machata, který do druhého poločasu nastoupil se sebezapřením (zranění, které ho nakonec vyřadilo na zbytek podzimu). Domácí uklidnil až gól Nídla na 2:0 z penalty v 73.minutě, kterému předcházel faul na L.Bendíka, který obcházel dvojici obránců. V 77.minutě Obrazekto bylo již 3:0. Nídl vybídl do šance "nováčka v Boršovském dresu" Ardolfa, který si poradil s dotírajícím obráncem a brankáři Bartyzalovi nedal šanci. Smrtící desetimunutovku domácích dokonal L.Bendík v 84.minutě , když si nejprve poradil s krajním obráncem, po-té vykoupal i dalšího hráče hostů a nakonec si vychutnal i zakončení.

Divoký zápas, který po šancích hostů  v prvním poločase vypadal pro domácí hrozivě, nakonec dopadl jednoznačným vítězstvím. Hosté doplatili na tragické zakončení, které domácí nabudilo ke zlepšenému výkonu ve druhém poločase. Přesto je třeba uznat, že drtivá prohra je pro hosty krutá.

 

Hodnocení výkonů: 10 - mimořádně vynikající, 9 - excelentní, 8 - výborný, 7 - velmi dobrý, 6 - dobrý, 5 - průměrný, 4 - podprůměrný, 3 - slabý, 2 - mizerný, 1 - katastrofální 

 

Machata- 8

Macho- 6

Chuchel- 4

Fessl- 3,5

M.Bendík- 4,5

Soukup- 5,5

Nídl- 7,5

Haňur- 6

Šimeček- 6,5 

Klícha- 5

L.Bendík- 8

 

Ardolf- 6



 

Náhledy fotografií ze složky Boršov - Římov 4:0

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

...poděkování...

(Bendas L., 2. 10. 2010 22:16)

Klucí paráda!

I když se nedařilo, nelepilo nám to, tak jsme to ubojovali, ukopali a vydřeli... Konečně jsme do toho všichni dali srdíčko..

Tři body jsou doma, příští týden to potvrdíme a vše je ok...