Jdi na obsah Jdi na menu
 

 




Boršov- Rudolfov B- 3:1 (0:0)- 53´L.Bendík, 65´Haňur, 77´Gorčica- 49´Pekárek

 

Boršov: Machata- Chuchel, Váša, Pokorný, Brenkus- Šimeček, Haňur, Graman (84´Fessl), M.Bendík (79´Babic)- Gorčica, L.Bendík (87´Macho)

 

Do zápasu vstoupili aktivněji domácí a hned ve 2.minutě je mohl poslat do vedení Chuchel. Využil chybu Rudolfova, kdy se mu otevřela celá levá strana, ale po samostatném nájezdu se místo střely rozhodl řešit situaci bohužel nepřesnou přihrávkou. Po rohu domácího Brenkuse ve 20. minutě, zahrozil po odraženém míči Haňur, ale jeho prudkou střelu výborně vyrazil hostující brankář. O minutu později se do další šance se dostával z pravé strany L.Bendík, ale jeho střela neměla razanci ani přesnost. Ve 43. minutě se do šance po Brenkusově centru dostal Haňur, ale jeho hlavička gólem neskončila. První poločas byl velice vyrovnaným soubojem odehrávající se převážně ve středu hřiště.

 

Začátek druhého poločasu vyšel lépe hostům, lépe kombinovali a ve 49. minutě svou aktivitu vyjádřili gólem. Po tečované střele se míč obloukem odrazil od břevna před hostujícího Pekárka, který si míč připravil a přestože byl atakován, umístěnou střelou nedal Machatovi šanci. Domácí odpověděli velice rychle, po centru Váši v 53.minutě se odražený míč vrátil k nekrytému L.Bendíkovi, který využil nepozornosti hostující obrany a prostřelil vše 1:1. Domácí měli další šanci po rohu, ale míč jen těsně minul hostující branku. V 64.minutě se domácí Šimeček prodral kolem dvou hráčů hostů, ale s jeho prudkou střelou si brankář poradil. Hned na to se v 65.minutě konečně trefil domácí Haňur, když pohotově hlavou zúročil centr z pravé strany. Po gólu byli hosté nuceni více otevřít hru, ale domácí je do šancí nepouštěli. Hosty hodně zlobil na pravé straně aktivní Šimeček, který hosty úspěšně zaměstnával. V 77.minutě přidal pojistku domácích v podobě gólu na 3:1 Gorčica, když  po trestném kopu Váši vyhrál tvrdý souboj a hlavou zakončil. V 91. minutě ještě zahrozili hosté po přesném centru zprava, kdy ze 7 metrů hlavou střídající útočník minul.

 

V pohledném a velice slušně hraném zápase se představil Rudolfov jako velice houževnatý soupeř, ale za druhý poločas body zůstaly Boršovu po zásluze.