Jdi na obsah Jdi na menu
 

 




Boršov - Srubec 1:4

 

Boršov - Srubec 1:4 (0:2) - 78' P. Češka - 9', 43', 61, 82'

 

Sestava Boršova: Fabián (46' J. Bláha) - Fessl, Filištein, Kofroň, Lísal - Šimeček (60' Švejda), Gruber, Šefčík, Soukup - F. Pokorný, P. Češka

 

Boršov chtěl dát zapomenout na zklamání z minulého kola a opět se dostat na vítěznou vlnu. Nicméně srubečtí jsou v pohodě od začátku sezóny a přívlastek nováček není úplně tak podstatný. Ve svém středu mají zkušené borce a osa týmu je pohromadě již pár let. Začátek utkání byl ze strany domácích drtivý. V prvních minutách si hned začali vypracovávat gólové příležitosti. V 9. minutě se dostali ke slovu také hosté a z ojedinělé šance hned skórovali. Jakub Leština přenesl hru na Janouška a ten dotlačil míč za brankáře Fabiána – 0:1. Hra se i nadále odvíjela před brankářem Korbelem, který Srubec nejednou výrazně podržel. Jen domácí Soukup neproměnil v prvním poločase tři jasné brankové šance. Další šok přišel pro domácí ke konci prvního dějství. Ve 43. minutě využil nedůrazu domácích v pokutovém území Lukáš Kohout, který vystřídal Hekrdlu - . Kdyby po prvním poločase vedl Boršov rozdílem více branek, nikdo by se nemohl divit, jenže tomu bylo přesně naopak.  

Do druhého poločasu vystřídal v brance domácích Fabiána mladý Bláha, kterého chtěl vidět trenér Trefný přímo v akci na hřišti. Boršov hosty opět zmáčknul, ale tutové šanci si již tolik nevytvářel. V 61. minutě si míč za vápno postavil k přímému volnému kopu René Janoušek a umístěnou střelou k tyči zvyšoval již na 3:0 pro Srubec. Jiskřičku naděje pro domácí vykřesal potom , který obešel protihráče a střelou k tyči překonal Korbela – 1:3. Tu rychle ale uhasil opět Janoušek. Přímý volný kop Leštiny ještě Bláha vyrazil, ale na dorážku Janouška byl již krátký – 1:4. Klobouk dolů před tímto kanonýrem, který si připsal v probíhajícím ročníku OP již sedm branek. Utkání se poté již jen dohrálo a Srubec si upevnil třetí pozici v tabulce. 

 

Zdroj: fotbalunas.cz

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář