Jdi na obsah Jdi na menu
 

 




Boršov - Štěpánovice 3:1

Boršov - Štěpánovice 3:1 (2:0) - 20' Ovčáček, 38' Chuchel, 57' Brenkus - 75' Marek

Sestava Boršov:

Machata - Fessl, Haňur, Nejedlý, Skopec - Brenkus, Chuchel, Soukup, Makovec - Světel (80' Kofroň), Ovčáček

 sestava9borsovstepanovice.jpg

 

K první ohrožení branky hostů došlo po kombinaci na pravé straně a zpětnou přihrávkou na hranici velkého vápna kde stál samocený Chuchel, který to zkusil z první. Jeho střelo ovšem hostující golman chytá. Ve 20‘ minutě se Brenkus šikovně uvolňuje a posílá centr k zadní tyči, kde Ovčáček přetlačí o dvě hlavy většího obránce. Střela postrádala razanci, ale zato měla přesnost, která stačila na hostujícího golmana 1:0. Hosté párkrát zahrozili, ale jejich střelba postrádala přesnost. Ve 38‘ opět po kombinaci na pravé straně a po následném centru opět od Brenkuse na roh malého vápna se dostává k zakončení osamocený Chuchel. Střelu na bližší tyč golman chytá. Nedokázal ji ovšem udržet, Chuchel toho využívá a zvyšuje na 2:0. Hosté do poločasu zahrozili ještě dvěma brejky, ale následné zakončení vždy skončilo pár centimetrů od brány.

 Na začátku druhého poločasu hosté nejevili příliš aktivity a tak se snažili tvořit domácí. Po jednom faulu těsně před velkým vápnem se k trestnému kopu postavil Brenkus a tvrdou střelou kolem zdi zvyšuje náskok na 3:0. Hostům se nedařila kombinace a dělal jim problém přechod do útoku. Po kombinaci z pravé strany se dostává do samostatného úniku Světel, ale těsně před zakončením ho hostující hráč odstavil od míče hokejovým zákrokem, po kterém kupodivu rozhodčí nenařídil penaltu a nechává ve hře pokračovat.  Následnou akci zastavil na půlce domácí hráč.  Z poloviny hřiště poté poslali hosté centr na penaltu, kde si neporozuměla domácí obrana a golman a hráč hostů Marek hlavou snižuje na 3:1. Hosté zahrozili podobným způsobem ještě několikrát, ale obrana Boršova již byla pozorná a nedovolila hostům efektivně zakončit.  

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Doplnění komentáře

(LuFe, 5. 6. 2013 8:17)

V komentáři se zapomnělo na skvělý výkon domácího asisteta rozhodčího - Pana Ovčáčka st. !!!! a bezdůvodné nastavení zápasu o téměř 5 minut !!!

Re: Doplnění komentáře

(Zdenek, 7. 6. 2013 23:02)

Lukasi F., ty pouzivas tuto zkratku jmena?