Jdi na obsah Jdi na menu
 

 




Boršov- Štěpánovice- 8:0 (3:0)- 29´,38´Haňur, 84´, 88´L.Bendík, 14´Gorčica, 62´Chuchel, 73´Brenkus, 90´Váša

 

Boršov: Machata- Chuchel, Váša, Pokorný (81´Makovec), Brenkus- Šimeček, Haňur, Gorčica (27´Vosáhlo), M.Bendík (63´Soukup)- Nejedlý, L.Bendík

 

 

Za hezkého počasí a na velice dobrém trávníku byl k vidění hodně ofenzivní fotbal.

První šance zápasu neskončila gólem pouze díky pohotového zákroku hostujícího brankáře, který těsně přizvedl míč před L.Bendíkem. Ale v 14. minutě již na přesnou střelu Gorčici po centru Brenkuse byl krátký. Ve 29. minutě se do odraženého míče za hranicí vápna opřel Haňur a jeho střela skončila v síti 2:0. Potom zazlobili hosté, ale akce skončila nepřesnou střelou. 32. minuta mohla být opět pro domácí gólová, ale hlavička Haňura z bezprostřední blízkosti překvapivě gólem neskočila. Hosté o chvilku později zahrozili po centru z hlouby pole, ale opět šel míč mimo bránu. Ve 38.minutě chybovala hostující obrana před vápnem a akci domácích úspěšně zakončil Haňur, když zvyšoval již na 3:0. Štěpánovice se dostali do veliké šance ve 44. minutě, kdy po důrazném souboji ve středu  hřiště se do šance drali 2 hostující útočníci. Ale radost jim v poslední chvíli překazil obětavě Váša, kdy vykopl míč od brankové čáry. Následný nepříjemný rohový kop vyřešil domácí brankář.

 

Hned na začátku druhého poločasu hrozili opět domácí. Nejprve neuspěl L.Bendík, pak se k míči včas nedostal Chuchel. Pak přišli na řadu hosté, ale chybu domácích nepotrestali. A tak odpověděli domácí. V 62. minutě Šimeček vlétl do vápna po pravé straně, brankáři šikovně udělal kličku a míč připravil na podnosu pro střílejícího Chuchela 4:0. Hosté mohli snížit v 65. minutě, ale hlavička po rohu šla těsně nad. Na druhé straně zahrozil domácí Brenkus, ale jeho střela byla zblokována. V 68.minutě připravoval šanci L.Bendík, gól z toho nebyl. V 69. minutě domácí chybovali, ale hosté samostatný průnik zakončili střelou vedle. Hned v 71. minutě se hosté dostávali do další velké šance, ale včasným vyběhnutím šanci zažehnal Machata. Když hosté byli opět střelecky neplodný, tak udeřili domácí. V 73. minutě přišla nejhezčí akce zápasu, Brenkus ještě na vlastní půli převzal míč, při narážení s Chuchelem a Soukupem udělal ze soupeře diváky a nekompromisně zvýšil již na 5:0. V tuto chvíli hosté v obraně hořeli a další šance domácích stále přicházely. V 84. minutě zvyšoval L. Bendík po samostatné akci na 6:0. V 86. minutě ještě musel zasahovat domácí brankář, když řešil okénko v obraně výběhem daleko z brány. Další vpád do rozhozené obrany potrestal po samostatné akci v 88.minutě opět L.Bendík. Poslední úder domácích si na závěr schoval Váša, když využil špatného postavení brankáře a pomalu z kroku ho z 20 metrů přehodil. 

 

Přestože hra domácích nebyla optimální, byli výrazně lepší, ale zkušení hosté jim nečekaně špatnou obranou a střeleckou nemohoucností pomohli.