Jdi na obsah Jdi na menu
 

 




Boršov - Strýčice 8:1

Boršov - Strýčice 8:1 (4:1) - 6', 11', 84' L.Bendík, 3',  25' Gruber, 48', 59' F.Pokorný, 69' Muller - 37´Fr. Bendík

Sestava Boršov:

Fabián- Fessl, Křemen (71´Švejda) , Filištein, Komrska- Hejna (18´Lísal), Gruber, F.Pokorný, J.Češka- Muller, L.Bendík (78´Kofroň)

 

10.11.borsovstrycice.jpg 

Boršov začal hned ze začátku velice aktivně a odměnou mu byl gol hned ve 3. minutě. Gruber získal míč před vápnem soupeře. I s trochou štěstí prošel přes několik bránících hráčů a tváří tvář brankáři zachoval chladnou hlavu a střelou na zadní tyč zajistil Boršovu vedení 1:0. V 6. minutě zahrával Boršov standartku, tu rozehrává Komrska, který našel ve vápně hned trojici úplně volných hráčů Boršova. Jedním z nich byl i L.Bendík, který hlavou umístil míč do branky 2:0. Za 5.minut už to bylo 3:0, když po domácím rohu se hosté ubránili, ale míč na polovině domácích ztratili a domácí je při samostatném úniku L.Bendíkem trestají potřetí 3:0. Boršov má v tuto dobu výrazně navrh a bylo jen otázkou času, kdy přidá další góly. V 19.minutě to vypadá, že se povede L.Bendíkovi dokončit hattrick, ale při jeho gólovém obstřelení brankáře je mu odpískán ofsajd. Velkou šanci kontrolují i hosté, když ve 22.minutě centr z pravé strany po odvráceném rohu vrací před branku a nikým nehlídaný Filip Bendík ve velké šanci zakončuje hlavou nad domácí branku. Ve 25. minutě zahrával F. Pokorný rohový kop, na přední tyči přesně našel nabíhajícího Grubera, který v kopii svého prvního gólu navyšuje skrz houštinu hráčů vedení již na 4:0. Po tomto gólu Boršov trochu přestal hrát a hra se vyrovnala. Ve 37.minutě zahrával Boršov trestný kop. Po nešikovné nahrávce nakrátko a napadání hostujícími útočníky, domácí Křemen nahrává "malou domu" brankáři. Bohužel z malé domu, byla "velmi malá domu" a rovnou do samotného úniku, kam se dostala hned trojice hráčů Strýčic. Svou šanci zakončili po překonání vyběhnuvšího brankáře Fabiána Fr.Bendíkem a snížili na 4:1 (Patrika jistě mrzí, že soupeř byl tak překvapen, že nestihl ani poděkovat za precizní nahrávku) . Od tohoto okamžiku hosté přišpendlili Boršov na jeho polovině a vytvořili si tlak (proto asi taky Fabi natahoval čas při polehávání na trávníku). Ten se jim ale přetavit v gól nepovedlo, přestože ve 44.minutě se dostal před malým vápnem k zakončení hostující F.Bendík, ale hradba domácích hráčů vystavila míči stopku, stejně tak i dorážkám. I v ostatních situací zafungovala domácím dobře obrana s brankářem Fabiánem. Boršovu se ke konci poločasu přestala dařit kombinace a tak spoleháli na brejky, které by byly pro hosty smrtelné, kdyby většina nebyla ukončena odmávanými a odpískanými ofsajdy. V poslední minutě prvního poločasu přelstili domácí ofsajd systém soupeře a Muller s L.Bendíkem postupují do vápna jednoho obránce. Bohužel šance byla pokažena finální nahrávkou.

Druhý poločas začal tak jak skončil, a to velkým tlakem hostů. V první desetiminutovce si ale vytvořili jen jednu větší šanci a to po rohovém kopu. Míč ale skončil vysoko nad brankou. To po brejku ve 48.minutě se dostal sám před hostujícího brankáře F.Pokorný, ale sám před ním trefuje jeho nohy. Nakonec si to domácí vynahradili v 56.minutě, kdy se opět do samostatného úniku dostal F. Pokorný, zužitkoval pěknou nahrávku za obranu a při jeho zakončení mu pomohl domácí hráč, který nešťastně tečuje střelu do protipohybu brankáře 5:1. Další gólová akce přichází v 59.minutě (světe div se, snad první náš gól po rozehraném rohu za x let zpět). Gruber rozehrává roh nakrátko na L.Bendíka, který se pohybem zbavil jednoho obránce, kličkou druhého, přetlačením třetího, umotáním čtvrtého, pátého tím, že ho při odkopu trefil a míč se vrátil před branku. kde ho F.Pokornému patičkou umisťuje do branky 6:1. Po šestém gólu tlak soupeře zmizel a zápas se již jen dohrával. Nakonec Boršov přidal ještě dva góly. Oba po samostatných únicích z poloviny hřiště, na které obrana hostů rezignovala a zůstala stát na půlce. Sedmý gol přidal Muller, kterému nahrál L.Bendík a mohl tak zakončovat do prázdné branky 7:1. Na poslední gol přihrával F. Pokorný L. Bendíků, který taktéž zakončoval do prázdné brány a stanovil konečný výsledek na 8:1.

 

28.minuta a Lukáš Bendíků zakončuje akci jedním ze svých gólů:

 

Šance hostů ve 22.minutě:

 

Šestý gól zápasu:

 

 

Poslední munita prvního poločasu (šance dvojice Muller, L.Bendík):

 

Fabiho natahování času:

 

Ríšo, Ríšo.. :-)

 

Náhledy fotografií ze složky Boršov - Strýčice 8:1

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář