Jdi na obsah Jdi na menu
 

 




Boršov - T.Sviny 1:3 (0:1) 64´vlastní - 4´, 54´, 77´ Lenk

Sestava:

Bublík- Fessl, Váša, Chuchel, M.Bendík- Šimeček, Nídl, Haňur, Makovec- L.Bendík, Ovčáček (59´Soukup)

 

ObrazekDomácí tým sužovaný oslabením kádru a zásadním poklesem formy, nezačal vůbec dobře. Již ve 4.minutě je hosté potrestali, když využili nepřesného odkopu domácích a špatného bránění a Lenk otevřel skóre na 0:1. Gól hosty uklidnil a na kopačky domácích se vkrádala nervozita. Nedařila se jim kombinace stále více míčů postrádalo adresáta. Jednu šanci hostů musel zachraňovat na poslední chvíli Fessl, který hasil samostatný únik. Potom hosty zastavil včas Váša. Hosté byli dále nebezpečnější a dále využívali své výhody, kterou bylo vedení. Ve 14.minutě to zkoušel změnit domácí Šimeček, když se opřel do odraženého míče za hranicí vápna, ale střela byla nepřesná. Potom musel domácí Bublík zachraňovat po centru z levé strany. Za chvilku vybojoval míč ve vápně debutant Ovčáček a připravil spoluhráči na střelu, ale ani tato střela nenašla cíl. Hosté byli v tuto chvíli lepší a dařil se jim lépe přechod do útoku, kde snáze drželi míč. Ke konci poločasu hra opadla a tak se šlo do kabin bez dalších šancí.

Druhý poločas začal mírnou územní převahou domácích, Obrazekkterá končila na dobré obraně hostů. Když se neujal trestný kop Váši, ani závar po rohovém kopu, tak o sobě nechali slyšet hosté. Domácí obránce podběhl centrovaný míč, se kterým si věděl rady Lenk a zvýšil na 0:2. V 62.minutě po přesném centru Soukupa se dostával do stoprocentní šance L.Bendík, ale nastřelil pouze hostujícího brankáře.  V 64.minutě se domácí dočkali snížení, když si po centru do vápna srazili míč do vlatní branky sami hosté. Za chvilku mohl vyrovnat Chuchel, našlápl, nejprve si vyměnil míč ze Soukupem,  po-té si poradil se třemi obránci, a když se dostal před brankáře, tak svou velikou šanci zazdil střelou těsně vedle. Zkoušel to ještě L.Bendík, ale střela byla nepřesná. ObrazekDomácí zcela otevřeli hru a riskovali. Tlačili se před branku hostí, ale vyrovnání nepřicházelo. Potom zasahoval na poslední chvíli po střele z dálky domácí brankář Bublík, když si s ním míč zahrál ve sluníčku na schovávanou. Hosté potom využili další chybu domácích a třetím gólem Lenka zvýšili na 1:3. Potom mohl ještě snížit Haňur, ale nedosáhl na pěkný centr z levé strany.

Hosté se představili v Boršově solidní hrou s rychlým přechodem do útoku. Domácí nebyli pro hosty obávaným soupeřem, přestože si po gólu na 1:2 vytvořili tlak, tak hosté již s přehledem vítězství uhájili.

 

 Hodnocení výkonů: 10 - mimořádně vynikající, 9 - excelentní, 8 - výborný, 7 - velmi dobrý, 6 - dobrý, 5 - průměrný, 4 - podprůměrný, 3 - slabý, 2 - mizerný, 1 - katastrofální

hodnotil (Kučera, Filištein, Zavoral)

 

Bublík- 5,3

Fessl- 4,3

Váša- 6,5

Chuchel- 4,7

M.Bendík- 4,8

Šimeček- 4,8

Nídl- 5,2

Haňur- 5

Makovec- 4,3

L.Bendík- 4,3

Ovčáček- 3,8

 

Soukup- 4,3

 

 

 

Náhledy fotografií ze složky Boršov - T.Sviny B 1:3

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Hodnocení

(Zdeněk, 26. 4. 2010 15:43)

Hodnocení bude, ale vydrž, výsledek není přeci věrohodným vyústěním hry. Tím neříkám, že to bylo nějaké pohledné. Ale je krize a musíme najít recept, jak jí přejít. I když to bude na úkor nějakého pohledného fotbalu.

Hodnocení

(Roman, 26. 4. 2010 14:55)

tak ty naše výkony ani snad hodnotit nejdou !!!