Jdi na obsah Jdi na menu
 

 




Boršov - Týn n.Vlt B 5:4

Boršov - Týn n.Vlt B 5:4 (3:2) - 14' Gruber (Křemen), 21', 56' Muller (-, Gruber), 37' F. Pokorný (Šimeček), 83' Švejda (L.Soukup) - 29', 34', 71', 86'  

 

Sestava Boršova: Fabián - Fessl, Křemen, Filištein, Komrska (2' Soukup) -F. Pokorný, Gruber, Švejda, Lísal - Muller, Šimeček (87' Koforň)

 

2014.26.10borsovtyn.jpg

 

V dalším kole Boršov přivítal na domácím hřišti Týn n.Vlt. B. Od úvodních minut se začal hrát aktivní fotbal. Po pár odehraných minutách se dostali hosté k centru, který odhlavičkoval Komrska, při dopadu ale špatně došlápl a poranil si kotník. Boršov musel tak již ve 2‘ střídat. O dalších pár minut později se hosté dostali ke střele, kterou brankář Boršova neudržel a míč mu vypadl před dobíhajícího útočníka. Ačkoli měl celou bránu volnou, tak míč poslal těsně vedle brány. V 10‘ minutě se hosté dostali do další stoprocentní šance. Po centru z levé strany si naběhl hráč hostů k zadní tyči, kam také propadl balon, ale opět poslal míč těsně vedle tyče. Ve 14‘ minutě po faulu před vápnem  Boršov zahrával nebezpečný trestný kop. K míči se postavil Křemen. Ale místo střely zvolil přihrávku kolem zdi na úplně volného Grubera, který poslal míč k zadní tyči a otevřel skóre 1:0. O pár minut později Boršov přidal druhý gol. Muller získal míč na levě straně a pár metrů před rohem velkého vápna vyslal pěknou střelu, kterou hráč hostů zblokoval. Míč se odrazil mezi vápno a penaltu. Nejrychleji se dokázal zorientovat Muller. Předběhl tak všechny zmatené bránící hráče a tvrdou střelou k pravé tyči navýšil vedení Boršova na 2:0. Pro hosty to musela být studená sprcha. Ti se ale nevzdávali a i nadále bojovali a hráli pěkný fotbal. Z 25 metrů to zkusil jeden z hráčů hostů, a jeho střela skončila na břevně. Hostům podařilo snížit ve 29‘, když se nepovedla malá domu. Míč zachytil hostující hráč a šel sám na Fabiána. Ten nakonec zvolil přizemní střelu, která těsně prošla pod brankářem Boršova, a bylo sníženo. O pět minut později bylo srovnáno. Po faulu před vápnem hosté zahrávali trestný kop, který přesnou střelou přes zeď poslali do branky a bylo to 2:2. Hosté tak byli na koni a začali se více tlačit dopředu. Srovnaný stav dlouho nevydržel a Boršov se dostal opět do vedení. Ve 34‘ poslal Šimeček milimetrový centr na nabíhajícího F. Pokorného, který v těžké pozici hlavou a s přispěním tyče vstřelil gol a vrátil Boršovu vedení 3:2. Ve 38‘ se F. Pokorný protáhl kolem krajního obránce a běžel z úhlu sám na brankáře. Na poslední chvíli si míč ale ukopnul.

Druhý poločas začal opět mírnou převahou hostů, kterou ale nedokázalo využít. Boršov naopak udeřil v 56‘. Po faulu rozehrával standartní situaci Gruber. Poslal centr do vápna, který směřoval do náručí brankaře. Na poslední chvíli se ale před ním mihl Muller a hlavou přehodil vyběhnutého golman 4:2. Hosté se ale nevzdávali a dál se snažili o vyrovnání. Nakonec se jim povedlo opět snížit, když po přízemním centru z pravé strany si naběhla hled čtveřice hráčů hostů. Ti ale všichni minuli míč a tak míč propad až k dobíhajícímu obránci, který si nešťastně vstřelil vlastní gol 4:3. Hosté se snažili o vyrovnání, ale sami si ubližovali hrubými nadávkami na rozhodčího, který si to nenechal líbit a přerušoval hru. Nakonec rozhodčí vytáhl i žlutou kartu jednomu z hráčů hostů, a protože byla již druhá, tak viděl i červenou a hosté tak museli dohrávat v deseti. Boršovu zahrával rohový kop v 83‘. Soukup poslal povedený centr na zadní tyč, kde číhal Švejda a hlavou vsítil další gol Boršova. Navýšil tak vedení na 5:3. Hosté se nevzdávali ale ani v závěru zápasu a nakonec se jim povedlo ještě snížit. V 86‘ hosté zahrávali aut. Míč dostal jeden z hráčů a dokázal se proháčkovat před několik hráčů Boršova. Nakonec byl sám před brankářem a střelou na přední tyč snížil na 5:4. Do konce zápasu se již nic nestalo a zápas tak skončil výhrou Boršova. Týn. n.Vlt. ale předváděl pěkný fotbal a byl to jednoznačně nejlepší tým s kterým Boršov na podzim hrál. 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář