Jdi na obsah Jdi na menu
 

 




Boršov - Včelná 3:2 (3:0) – 11´,25´, 33´ L.Bendík- 67´Chrenka, 80´Sekera

 

Boršov: Macek- Macho, Pokorný, Chuchel, Vosáhlo- Šiměček, Nídl, Haňur, Brenkus (77´M.Bendík)- Gorčica, L.Bendík

 

ObrazekDo místního derby vstoupili aktivněji domácí a měli mírnou převahu. V 11. minutě ji korunoval Lukáš Bendík vedoucím gólem na 1:0, po přesné nahrávce Haňura od brankové čáry. O minutu později zahrozili domácí ještě po rohu Brenkuse. Na druhé straně střílel nebezpečně hostující J.Hebík. Postupem času se hra vyrovnala. Ve 22. minutě si naběhl za obranu domácích Chrenka, po souboji s brankářem se ocitl na zemi, ale penalta se nepískala. O změnu stavu se pokoušel střelou z hranice vápna domácí Gorčica, ale nespěšně. Následný roh hostující obrana odvrátila, ale opakovaný již přinesl změnu skóre. Nejúčelněji vyskočil L.Bendík a zvyšoval na 2:0.  Ve 33.minutě šikovně prodloužil dlouhý míč Gorčica a L.Bendík svým třetím gólem zvyšoval na 3:0. Ve 35. minutě se odehrál (kuriózní) tvrdý souboj u postranní čáry. V souboji hostující útočník protáhl skluz a tvrdě srazil (nechtěně) domácího pomezního rozhodčího Tomka. Kterého určitě přes vlastní zápasové obutí  „holinky“ bolí noha ještě teď :-). Ve 37. minutě nepříjemnou hostující standardní situaci odvracel Pokorný. Ve 44. minutě odmítl zvýšení skóre Šimeček, jeho 100% šance volala po gólu.

 

Začátek druhého poločasu se odehrával převážně ve středu hřiště. V 62.minutě se dostal do veliké šance domácí Gorčica, po výborné nahrávce trefil tyč. Udeřilo ale na druhé straně, v 67. minutě Chrenka nechytatelnou střelou z 23 metrů snížil na 3:1 a dostal hosty do hry. Domácí se zatáhli a začali bránit svůj náskok. Začalo se hrát na domácí polovině a hosté převzali iniciativu a přehrávali domácí. A šance přišla Obrazekv 79. minutě, kdy přesnou hlavičku Chrenky vytáhl výborně domácí brankář Macek. Z následného rohu již Sekera snížil na 3:2. Uklidňující gól mohl za domácí dát v 83. minutě Gorčica, ale smůlu neprotrhl. Hosté dále tlačili, ale do větších šancí se do konce zápasu již nedostali.

 

Bodového zisku dosáhl šťastnější tým. Hosté se představili jako houževnatý celek, který i za nepříznivého stavu zápas nevypustil a ve druhém poločasu domácí zatlačil a měl více ze hry.

 

 

 

Náhledy fotografií ze složky Boršov- Včelná 3:2

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Fotky

(Zdeněk, 1. 6. 2009 22:57)

Omlouvám se za hrozné fotky :-(
Bylo nějaké šero a můj foťák to nějak nezvládá

Štěstíčko

(Piški, 1. 6. 2009 16:31)

Ještě, že soupeř měl horší finálku. Ale zase kdyby si David nebral kopačky opačně na nohu, tak mohlo vítězství být vyšší ;-)