Jdi na obsah Jdi na menu
 

 




Boršov - Vrábče 5:1

Boršov - Vrábče 5:1 (4:0) - 18' Filištein, 26' 39' 63' Muller, 33' Šimeček - 50'

 

Sestava: Fabián - Lísal, Křemen, Filištein, Komrska - Fessl (46' Matoušek), Macík, Švejda (46' Kofroň), Soukup - Muller, Šimeček

 

Poslední zápas sezóny se dohrával již z povinnosti, protože o postupujícím i sestupujícím se vědělo již několik kol. Boršov přesto chtěl vyhrát, jednak aby vrátil Vrábči prohru z podzimu a aby se naladil dobrou náladou na dokopnou. Zápas začal poměrně vyrovnanou hrou bez šancí, nikam se nechvátalo. V 18' byl ale faulován Švejda na hranici velkého vápna. K trestnému kopu se postavil Filištein a s překvapením všech, výstavní střelou přes zeď a rovnou do šibenice branky poslal Boršov do vedení. Vrábči se pár minutách nabídla možnost vyrovnání, když Fabián neudržel střelu. Následná dorážka ale skončila těsně vedle branky. Potom udeřil opět Boršov. Soukup vybojoval míč na polovině hřiště a pohotovou přihrávkou poslal Mullera do samostatného úniku. Ten si věděl s šancí rady a střelou na zadní tyč navýšil vedení na 2:0. Po necelých deseti minutách se Boršov radoval znova. Tentokrát se dostal do samostatného úniku Šimeček. Před brankařem naznačil střelu, posadil golmana, vystřelil k tyči a bylo to 3:0. V závěru udeřil Boršov po čtvrté. U vlastního rohového praporku vybojoval míč Komrska, přeběhl s ním celé hřiště až k druhému rohovému praporku a poslal střílený centr do vápna kde našel přesně hlavu Mullera 4:0.

Ve druhém poločase se hra změnila. Ze hry musel odstoupit Zdeněk Švejda kvůli zranění. Ve středu hřiště to bylo citelně znát. Boršov začal dělat nesmyslné chyby. Přestalo se hrát a čekalo se pouze na brejkové situace. Hosté dali v 50. minutě gol, když brankař Boršova neudržel míč a hráč hostů si tentokrát, na rozdíl v prvním, věděl rady a snížil. V 63 minutě vybojoval Lísal na pravé straně míč, posunul ho na Šimečka, který přetaženým centrem našel před bránou úplně volného Soukupa. Ten zachoval chladnou hlavu a předložil míč ještě Mullerovi, který to měl už jednoduché a umístil míč do prázdné brány 5:1 Zápas se pak ještě zbytečně vyhrotil kvůli rozhodčímu, který nezvládl konec zápasu a začal pískat nesmysly.

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář