Jdi na obsah Jdi na menu
 

 




Boršov- Srubec B- 4:0 (2:0) 10´,30´,83´(z pen.) L.Bendík, 89´ Haňur

Boršov: Machata- Dvořák, Váša, Chuchel, Brenkus- Macho, Haňur, Jaroš (68´ Makovec), Fessl- M.Bendík, L.Bendík

Začátek zápasu byl ve znamení aktivity domácího Boršova. Hned v 7. minutě domácí zahrozili, ale centr L.Bendíka zakončil nepřesně Jaroš. V 10.minutě se domácí dočkali, M.Bendík vybojoval míč a na dlouhou nohu ho posunul dopředu, kde si v tvrdém souboji L.Bendík poradil s obranou i brankářem a domácí vedli 1:0. V zápětí mohlo být vyrovnáno. ObrazekPo centru z pravé strany si hostující hráč pěkně našel místo, přeskočil domácího obránce a míč těsně přeletěl branku. O chvilku později zachraňoval domácí brankář Machata nepříjemnou situaci. Po půl hodině hry se domácí dočkali podruhé, L.Bendík mazácky  zvyšoval na 2:0, když opět byl důraznější v souboji s hostující obranou. Ve 32.minutě mohl L.Bendík přidat i třetí gól, ale po nahrávce(?) M.Bendíka jeho střelu zastavila tyč. O další dvě minuty později zahrozil lobem zády k bráně opět L.Bendík, míč se snesl na břevno. Do konce poločasu měli stálou převahu domácí.

Druhý poločas začal oboustranně bojovně, ale první šanci výborně zlikvidoval domácí brankář Machata. Postupně získávali více ze hry hosté ze Srubce, ale do šancí je domácí obrana nepouštěla. V 55.minutě opět včas nebezpečí zažehnal domácí brankář. Na druhé straně se zastřeloval L.Bendík, později prováhal vhodný okamžik ke střele Macho. Potom se rozběhl střídající domácí Makovec, šikovně se postupně zbavil dvou obránců, ale jeho umístěná střela skončila na tyči.ObrazekV 83.minutě po faulu na L.Bendíka sám postižený z penalty zvyšoval na 3:0. Na druhé straně si poradil s těžkou střelou brankář Machata. V 89.minutě si srazil centr domácího Haňura do vlastní branky hostující hráč a bylo to 4:0.

V bojovném zápase, zaslouženě vyhrál domácí Boršov, přestože v části druhého poločase měli hosté ze Srubce více ze hry, gólu se přesto nedočkali.

 

Náhledy fotografií ze složky Boršov- Srubec B 4:0

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář