Jdi na obsah Jdi na menu
 

 




Č.Dub - Boršov 2:7

Č.Dub - Boršov 2:7 (2:5)- 2´ Votruba (pen.), 10´ Karafiát - 4´ Klícha, 8´(pen.), 17´ L.Bendík, 23´, 37´ Vinzenc, 52´ Dvořák, 61´ M.Bendík

Sestava Boršov:

Machata- Haňur- Fessl, Dvořák, Chuchel, M.Bendík- Macho (69´Švejda), Soukup, Vinzenc (64´Kubů)- L.Bendík- Klícha (57´Šimeček)

 

sestava8.png

 

Další hodně divoký zápas v podání hostů z Boršova. Ty co přišli o chvilku později, mohli litovat. Hned v první minutě hasil chybu v hostující obraně Dvořák. img_1355.jpgFauloval domácího útočníka a kopala se penalta, kterou domácí brankář Votruba bezpečně proměnil a otevřel skóre zápasu 1:0. Netrvalo to dlouho a bylo vyrovnáno. Klícha ve 4.minutě doráží vyraženou střelu a z malého vápna vyrovnává na 1:1. V 8.minutě se kopala penalta i proti domácím, když L.Bendík obcházel ve vápně obránce, který ho stáhl k zemi. Sám postižený z penalty strhává vedení na stranu hostů 1:2. "Pouťový" zápas pokračoval i nadále. V 10.minutě zaspala hostující obrana a domácí vyrovnávají Karafiátem na 2:2. Po těchto střeleckých hodech se na chvilku hra uklidnila, ale opravdu jen na chvilku. Hostéimg_1367.jpg přebrali iniciativu a odměnou jim byl gól v 17.minutě od L.Bendíka, který po střele Macha z dvaadvaceti metrů vyrovnává na 2:3. A když se ujala krásná střela Vinzence z vápna ve 23.minutě na 2:4, která si našla cestu, přes bránící dvojici hráčů, do levého horního rohu domácí branky, tak si leckdo pomyslel, jak dlouho střelecké hody budou pokračovat. Potom se ozvali zase domácí, když zahrozili po dvou rohových kopech, ten druhý musel řešit brankář Machata. A když ve 37.minutě Vinzenc nachytal domácího brankáře v nedbalkách a zvyšoval po rozehraném trestném kopu již na 2:5, vypadalo to s domácími na ručník.

Druhý poločas začal mírnou územní převahou hostů. V 52.minutě se opět střelecky prosadili hosté. Po rohovém kopu si na míč naběhl Dvořák, který nikým neatakován přehazuje precizně domácího brankáře 2:6. V 57.minutě se dostává do prvního jarního zápasu hostující "marod" Šimeček. Domácí hrozí v 59.minutě, když se dostávají do veliké šance, ale brankář Machata precizním zákrokem vyráží střelu na roh. Za chvilku potrestal chybu domácí hráčů hostující M.Bendík. U dvou domácích hráčů img_1379.jpgdošlo ke komickému nedorozumění u lajny na polovině hřiště, když se srazili bez cizího přičinění. Toho využívá M.Bendík, sebral jim míč a po pár krocích šikovně zakončuje z dálky a využívá pomalu vracejícího se brankáře domácích 2:7. Domácí se snaží výsledek ještě korigovat, ale žádnou vážnější šanci si již ve zbytku druhého poločasu nevypracovali. Naopak hosté mohli navyšovat vedení Chuchlem, který po zpětné hlavičce od Kubů z malého vápna přestřeluje prázdnou branku. V 88.minutě se protáhl po levé straně do vápna hostující M.Bendík, kde obchází prvního obránce a před finální nahrávkou si poradil s dalším obráncem. Tomu učarovala jeho "brazilská samba" s přeskakováním míče, ale jeho poskakující nahrávku nakonec z rohu malého vápna nakonec Švejda posílá ve 100% šanci těsně vedle branky.

Domácí celek nedokázal držet s hosty krok v otevřeném zápase a proto se zrodilo vysoké vítězství hostů. Přesto hra hostů nebyla optimální, spíše výsledku napomohla špatná forma domácí celku.  Protože v krizi hrající celek Č.Dubu nakonec nebyl ten klasický kousavý soupeř z dob nedávných, který by potrestal chyby v hostující obraně.

 

Hodnocení výkonů: 10 - mimořádně vynikající, 9 - excelentní, 8 - výborný, 7 - velmi dobrý, 6 - dobrý, 5 - průměrný, 4 - podprůměrný, 3 - slabý, 2 - mizerný, 1 - katastrofální
 

Hodnotil: (Ardolf, Švejda) :

Machata- 5,3

Haňur- 5,5

Fessl- 5,5

Dvořák- 5,3

Chuchel- 5,3

M.Bendík- 5,3

Macho- 5

Soukup- 5,8

Vinzenc- 6,3

L.Bendík- 6

Klícha- 5,5

 

Šimeček- 5

Kubů- 4,5

Švejda- 4,8

 

 

Náhledy fotografií ze složky Č.Dub - Boršov 2:7

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zápisné- sváteční střelec- premiant

(Zdeněk, 28. 5. 2011 22:55)

Tomáši, další zápisné za golíky :-)