Jdi na obsah Jdi na menu
 

 




Č.Dvory B - Boršov 3:2

Č.Dvory B - Boršov 3:2 (2:2) - 5', 32', 85' - 8' P.Češka (Gruber), 14' Muller

 

Sestava Boršova: Machata - Fessl, Kuchař (20' Soukup, 46' Lísal), Kofroň, Filištein - P.Češka, Gruber, Vaněček, J.Češka - Muller, F.Pokorný (72' Šimeček)

 

Boršovu jako v zápase minulý týden nevyšel začátek zápasu. Soupeř se opět dostal brzo do vedení, a to hned v 5'. Domácí hráč se protáhl po levé straně a poslal střílený centr do vápna. Ten ale trefil bránícího hráče  a odrazil se na roh malého vápna. Jako první se podařilo k míči dostat hráči, který centroval a skákající míč poslal hlavou přes golmana Boršova. Ale již po třech minutách se povedlo Boršovu srovnat. Gruber poslal míč za obránce, ke kterému se dostal jako první P.Češka a střelou z vápna na přední tyč, i s trochou štěstí, srovnal na 1:1. Ve 14' dostal Muller podobný míč za obránce. Ačkoli si Muller míč trochu ukopl, dostal se k míči o trochu rychleji než domácí brankář a procedil míč za jeho záda. Ve 20' se zranil stoper Boršova a tak místo něho naskočil Soukup, trochu netradične na post levého záložníka a Filištein se posunul na stopera. Ve 30' si Boršov vytvořil další gólovou šanci. F. Pokorný si opět zaběhl šikovně za obranu, ale spolu s vyběhnutým brankařem přeloboval i bránu. Co se nepovedlo Boršovu, povedlo se domácím. Po rychlém brejku se obraně Boršova nepovedlo pořádně odkopnout míč. K zakončení se tak dostal domácí hráč a střelou k tyči srovnal na 2:2.

Do druhého poločasu naskočil Boršov výrazně aktivněji. Téměř celý poločas soupeře mírně přehrával, ale nepodařilo se mu ani pořádně zakončit. Měl spoustu centrů z poza vápna, ty ale nenašli žádného adresáta. Domácí tak vyčkávali na brejky. Zahrozit se domácím ale povedlo až v 80' kdy z úhlu střílel domácí hráč, jeho střelu do šibenice ale Machata výborným zákrokem vyrazil. V 85' domácí zahrávali roh, ze kterého se jim povedlo opět dostat do vedení na 3:2. Boršov poté vrhl všechno do útoku, ale výsledkem byl jen jeden závar, kdy míč proběhl po brankové čáře. Zápas tak skončil vítězstvím domácích.  

 

  

článek z fotbalunas.cz

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář