Jdi na obsah Jdi na menu
 

 




Chvalšiny - Boršov 1:1

Chvalšiny - Boršov 1:1 (0:0) - 81'Sikuta - 56' Řežáb

 

Sestava Boršova:

Vosejpka - Filištein, Křemen, Kofroň, Šimeček - Fessl, Vančura, Komrska, Anderle V. - Pícha (56' Vokurka), Řežáb (87' V.Pokorný)

ŽK: 5:2 (Filištein, Kofroň)

 

Boršovu se k prvnímu zápasu v nové sezóně a nové soutěži nepodařilo sejít v optimálním složení a museli zaskočit i hráči B týmu. Nakonec se ale i tak podařilo poskládat obstojnou sestavu. Všichni hráči s napětím čekali jak bude první zápas v 1.B vypadat. 

Začátek zápasu patřil domácím, kteří měli míč více na kopačkách a v krátkém sledu zahráli několik rohů. U žádného se ovšem nedostali k zakončení. Po 18' hry dokázali domácí pěknou kombinací překonat obranu Boršova. Střelu z rohu malého vápna na zadní tyč ale Vosejpka s přehledem chytá. O pár minut později se dostali opět domácí do další velké šance. Po rohu se dostal k hlavičce jeden z domácích hráčů. Míč ovšem našel jen dobře postaveného Vosejpku. Poté se osmělili i hráči Boršova. Pícha se dostal do úniku, ale na hranici velkého vápna zvolil individuální řešení místo přihrávky na dobíhajícího Filišteina. Klička mu bohužel nevyšla. O několik minut později se dostal do velké šance Kofroň. Po dobře zahraném rohu se dostává k hlavičce, míč ovšem končí těsně vedle růžku branka. A v závěru je to opět Kofroň, který mohl otevřít skóre. Po centru z pravé strany se mu přistál u nohou míč. Z malého vápna ale bohužel trefuje dobře postaveného brankáře domácích.

Druhý poločas začal vyrovnaněji než první. V 54' se dostal k odkopnutému míči Fessl, který poslal míč okamžitě za obranu domácích. Přesně našel nohu Píchy, který šel sám na brankáře. Jeho střelu brankář domácích kryje, ale k vyraženému míči se dostává Řežáb a uklízí míč do polo odkryté branky. Boršov tak střílí, možná trochu nečekaně, první gól zápasu a ujímá se vedení. Za nedlouho, v 65', dostává míč Vokurka, který se dobře uvolní a pošle pozemní střelu. Ta bohužel končí na zadní tyči. V 81' se dostane hráč domácích Sikuta přihrávku do vápna a z otočky pohotově pálí na přední tyč.Vosejpka na míč bohužel těsně nedosáhne a tak je srovnáno. Po té se Boršov více zatáhne a především brání. V 89' hráč domácích využívá zaváhání hráčů Boršova na pravé straně. Míč mu ovšem utíká, a tak střílí z úrovně brankové čáry. Střela se dostává trochu nečekaně za záda Vosejpky. Míč ovšem končí na tyči a odražený míč letí k ležícímu Vosejpkovi u přední tyče. V 91' padá ještě hráč domácích ve vápně, ale rozhodčí penaltu neodpískal, a tak zápas končí nerozhodně 1:1

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Ríšo

(Zdeněk, 23. 8. 2017 15:43)

Zavři oči a plácni do toho :-)