Jdi na obsah Jdi na menu
 

 




D.Voda B - Boršov 0:2

D.Voda B - Boršov 0:2 (0:0)- 78´L.Bendík, 91´Klícha

Sestavy:

D.Voda B: Hůdek- Jirák, Hála, Matoušek, Choboda- Jílek, Klíma, J.Marek, Hoffmann- Č.Marek (46´Houska), Kasper 

Boršov: Machata- Fessl, Pokorný, Švejda, M.Bendík- Soukup (67´Bíba), Chuchel, Haňur, Vinzenc (32´Nídl)- Šimeček, L.Bendík (89´Klícha)

sestava6.png

Od začátku zápasu byli nebezpečnější hosté. Ale zakončení L.Bendíka a Šimečka postrádalo razanci. p1210333.jpgDomácí postupně hru vyrovnali a hra se přelévala ze strany na stranu. Domácí zahrozili prvně až ve 25.minutě, když po faulu hostů měli možnost zahrávat trestný kop z hranice vápna. Jejich zakončení bylo nepřesné a branka hostů byla tedy stále bez ohrožení. Na druhé straně to zkoušel z trestného kopu z dvaceti metrů Vinzenc, ale ani tato střela k ohrožení branky nevedla, jelikož byla zblokována zdí. Hosté potom zastavují domácí hráče, opět těsně u hranicí vápna. Trestný kop s velmi dobré pozice, ale nebezpečný pro hostujícího brankáře Machatu není. Ve 37.minutě se dostal po samostané akci k zakončení hostující L.Bendík, ale ani tato střela gólem nekončí. V poslední minutě poločasu se dostával do hostujícího vápna domácí hráč, kterého hosté faulují a následuje penalta. Ale pokutový kop Kaspera výborně Machata vyráží a výborně reaguje i nad padají míč do branky po jeho vyražení! Hosté se opět na hřišti soupeře nevyvarovali faulu v pokutovém území, po kterém se zahrávala opět klíčová penalta.

Druhý poločas začal náporem domácích, kteří využili nekoncetrovanosti hostů, ale brankář Machata si s nebezpečnými centry poradil. Na druhé straně zahrozil L.Bendík, p1210334.jpgkterý přehazuje domácího brankáře, ale domácí obrana včas míč z branky vykopává. V 57.minutě zahodil tutovku střídající domácí Houska, když netrefil střilený centr z pravé strany. V 78.minutě se dostává za obranu hostující L.Bendík, dělá blafák brankáři Hůdkovi a pohodlně do prázdné branky otevírá skóre. Domácí přidali na tempu a zkoušeli dlouhými míči se dostat do vápna hostů. S vysokými míči si hosté poradili a tak nakonec došlo ještě ke konečnému zvýšení skóre. Když střídající Klícha, při svém prvním kontaktu s míčem, využil v 91.minutě dlouhého nákopu a byl u míče dříve než vyběhnuvší domácí brankář. Neprve se zbavil brankáře, potom dvou dotírajících obránců (při kterých dal šanci se vrátit domácímu brankáři do branky  ) a potom k tyči z hranice vápna zvyšoval na konečných 0:2.

Velmi cenné vítězství se nerodilo lehce. Ještě, že nás nakonec nemrzela špatná koncovka ze začátku zápasu.

 

 

Náhledy fotografií ze složky D.Voda B - Boršov 0:2

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář