Jdi na obsah Jdi na menu
 

 




Futsalový turnaj v Horní Stropnici

Futsalový turnaj legend v Horní Stropnici

26.11.2011

V 1.ročníku futsalového turnaje v Horní Stropnici si vítězství odvezl nejvzdálenější celek FK Boršov nad Vltavou, který turnaj odehrál v sestavě:

Krčín- Fessl , Švejda, Petrle, Haňur, Chuchel, Kofroň

 mira.jpglukas.jpgzdenek.jpgmilan.jpgroman.jpgkarel.jpgrisa.jpg

 

 

Pokuty z turnaje

nejlepší střelec Roman- 50Kč (zaplaceno)

kapitán- Ríša- 50Kč (dluh)

opakované nepřístojné chování- Ríša- 50Kč (dluh)

nejmladší hráč turnaje "dorostenec"- Ríša- 50kč (dluh)

pozdní příchod- Míra, Zdeněk, Ríša, Roman, Milan, Karel- 10Kč

hráči (nulový příspěvek mezi střelci)- Lukáš 10Kč

Pro všechny je sleva za účast 10,-Kč z těchto pokut. A Ríšovi navíc, za dobrou reprezentaci klubu v hospodě (dělal ostudu a vyřvával) sleva 50,-Kč

 

Boršov - Rejta 3:1 - 1:0 Haňur, 2:0 Petrle, 3:1 Chuchel

Pro nás první zahřívací zápas. Začali jsme opatrně a nakonec otevřel první skóre biliárovým způsobem Roman Haňur, když se po jeho střele do jedné tyče míč odrazil do druhé a potom do zad bezmocného brankáře. Milan Petrle nečekanou střelou zvyšuje na 2:0, Míra Krčín v brance vytahuje výborný zákrok a drží dvougolové vedení Boršova. Potom náš "Soptík" Ríša Kofroň těžko rozdýchává jemu odpískaný faul (ještě, že si po nervozním zápase vyměnil v hlavě paměťovku a rychle na to zapomněl ). Hosté snižují. Míra nedosáhl na házený vysoký míč a hosté se dostávají do hry 2:1. Uklidnění přinesl až gól "tuláka" Karla Chuchlů.

 

H.Stropnice "B" - Boršov 2:3 - 0:1 Haňur, 2:2 Švejda, 2:3 Chuchel

Druhý zápas, s nejtěžším soupeřem jsme začali odzadu, protože reference favoritů turnaje byly slyšet všude. V době, kdy odešel na půl minutové ošetření Ríša, tak se rychle měnilo skóre, když nejprve Roman otevřel skóre zápasu, na které dokázali domácí rychle odpovědět. Potom jsme zahodili velké šance my. Domácí získali na chvilku více ze hry a tlačili nás a zaslouženě se dostali do vedení 2:1, když se jeden z nás nechal snadno odstrčit a zkušené zakončení nedávalo Mírovi v brance moc šancí. Míra nás podržel v následujících šancích. Potom jsme hru vyrovnali a Zdeněk hlavou asi 3.minuty před koncem vyrovnal. Po chvilce, asi 30 sekundách jsme stav obrátili, když Karel propasíroval míč za soupeřova brankáře. A nejdůležitější vítězství turnaje bylo na světě :-).

 

H.Stropnice "A" - Boršov 1:5 - 0:1 Kofroň, 0:2 Kofroň, 0:3 Haňur, 0:4 Kofroň, 1:5 Petrle

Do třetího zápasu jsme vstoupili aktivně a střelecky se utrhl Ríša, který dvěma rychlými góly ukázal soupeři, že na něj nesmějí zapomenout. Třetí uklidňující gól vstřelil Roman a průběh zápasu jsme měli jasně pod kontrolou. Postupem hry jsme přibrzdili aktivitu, které na uhájení výsledku stačilo, ale mělo za výsledek, že se zastavilo narůstající skóre. Čtvrtý gól přidal z úhlu střelou z první opět Ríša, který byl k neudržení  (ani nechtěl střídat). Domácí za chvilku gólem snížili stav a poslední slovo měl Milan, když dal výsledku konečnou podobu. Další šance byly nevyužity, hlavně ta, při které Milan neproměnil 200% šanci, kterou mu připravil Roman. Možná, kdyby stál, tak by se od něj míč do branky domácích odrazil. Nakonec veškerá aktivita a dohadování nohou, která se zapíše mezi střelecky, dopadla nedohodou a málem i úrazem .

 

Moorbad Harbach - Boršov 1:1 - 1:1 Haňur

Poslední zápas měl rozhodnout o našem celkovém umístění. Vítězství nám zaručovalo prvenství v turnaji. Remíza byla víceméně také potvrzení našeho vítězství v turnaji, ale náš poslední soupeř do této doby také neztratil a tak záleželo, zda-li se jim povede zvítězit o 6 gólů v posledním zápase se silnými týmem H. Stropnice "B". Také porážka nás mohla s přihlédnutím na vzájemné zápasy a velmi dobrým skóre dovést k vítězství v turnaji. Zápas začal opatrně a bylo zřejmé, že spíše vyčkáváme co předvede soupeř. Nakonec se nějaké šance na obou stranách objevily, ale my jsme měli v brance spolehlivého brankáře Míru. Postupně jsme získali mírnou převahu, drželi více míč. Nakonec jsme se dočkali i gólu, který nám bohužel nepochopitelně nepotvrdil rozhodčí. Přestože míč byl výrazně již za brankovou čarou, což potvrdili všichni v hale, mimo soupeře, který dělal, že nerozumí češtině . Jenže naše trojice ve hře se začala dohadovat s rozhodčíma, přestože nebyla přerušená hra. Myslím, že není třeba připomínat o které hráče se jednalo. Nejvíce soptil "Soptík"´ :-). Ještě že jsme v tuto chvíli měli na hřišti Lukáše, který svou klidnou povahou všechno jistil vzadu a sám jako voják v poli zabránil přesile, která zahajovala šanci soupeře. Hra stále probíhala opatrně a nás probudil až vedoucí gól soupeře. Konečně jsme začali hrát, přidali jsme na tempu a za chvilku jsme i zaslouženě vyrovnali, když Roman tečoval střelu Milana. Do konce zápasu měl soupeř ještě jednu šanci a my další dvě až tři. Nakonec zápas skončil remízou. Ovšem bylo dobře, že jsme tam nějaký bodík nechali, aby se nás nebáli zase příští rok pozvat .

Poslední zápas turnaje vyhrál tým H.Stropnice "B" s týmem Moorbad Harbach a tak by nám nakonec stačilo v posledním zápase i prohrát asi o 2-3 góly.

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Ríša

(Zdeněk, 30. 11. 2011 10:52)

Ríšo, žiješ? Žádná reakce? To je nějaké divné. Buď tě v sobotu utahaly holky na discu v Boršově, nebo jsi zapomněl ve Stropnici i druhou paměťovku :-)

Ríša

(Roman, 28. 11. 2011 21:12)

Ríša je bůůůůůůůh

Jo a jinak všem zúčastněným děkuji za hru a dobrou atmosféru, a votom to jjjeee


Rakouský tým se jmenuje Moorbad Harbach