Jdi na obsah Jdi na menu
 

 




Mokré - Boršov 1:2

Mokré - Boršov 1:2 (0:2) - 29' Muller (Filištein), 37' F.Pokorný (J.Češka)

 

Sestava Boršova:

Fabián - Fessl, Křemen, Filištein, Komrska - Soukup (45´ Lísal), Gruber, Petr, J.Češka - Muller (88' Machata),  F. Pokorný (89´ Šimeček)

 

18.10.2014mokreborsov.jpg

 

I v tomto zápase se Boršovu vyhrát, proti těžkému soupeři a na těžkém terénu, ačkoli Boršov tahal za kratší konec. Domácí doplatili na svou nemohoucnost vstřelit gol. Už v první minutě se dostali do zajímavé pozice, když získali míč hned po rozehrávce Boršova. Střela z poza vápna šla ale úplně vedle. Domácí to zkoušeli i centrama z obou krajů, ale obrana bylo pozorná. Do větší šance se dostali domácí po centru z levé strany, kdy obrana Boršova sice zasáhla včas. Míč se ale dostal jen za vápno, kde čekal domácí hráč a z první napálil míč. Ten šel sice vedle, ale trefil spoluhráče čekající mezi obránci. Od toho se míč odrazil těsně nad bránu. Poté se dostal taky Boršov do šance, když Petr získal balón, popotáhl si ho a z 25 metrů napálil míč, který mířil přesně do růžku branky. Brankař domácích ale dokázal míč vyrazit. Ve 29‘ rozehrávali domácí na polovině útočnou akci. Filištein ale vyčíhal přihrávku a získal míč. Z první ho poslal osamocenému Mullerovi, který šel sám na brankáře a na dvakrát ho překonal. V 37‘ rozehrával Gruber trestný kop, který rozehrál na krátko. Poslal míč na honu H. Češkovi, který poslal nadýchaný centr do vápna, kde našel hlavu F. Pokorného a ten navýšil vedení na 2:0.

 

Druhý poločas začal opět mírnou převahou hostů, ale těm se nedařilo zakončení. Boršov ale na tom nebyl o moc líp. F .Pokorný několik ve více jak stoprocentních šancí pálil těsně nad branku. V závěru druhého poločasu se domácím podařilo zdramatizovat průběh zápasu. V 79‘ rozehrávali domácí trestný kop. Centr našel ve vápně přesně hlavu z jednoho nabíhajících domácích hráčů, který změnil směr letícího balonu a snížil na 1:2. Poslední vyloženou šanci si vypracovali domácí v nastavení. Nedůrazný odkop obrany Boršova skončil na vápně, kde se do míče opřel jeden z hráčů Mokrého. Míč ale netrefil a svezl se mu po noze. Míč tak nečekaně přistál na noze hráči Mokrého stojícího za obranou a na malém vápně. Situaci ale nezvládl a míč poslal mimo branku.

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář