Jdi na obsah Jdi na menu
 

 




N.Hrady - Boršov 6:1

N.Hrady - Boršov 6:1 (2:0)- za hosty V.Lang

Sestava Boršov:

Machata- Fessl (71´Kofroň), Švejda, Nejedlý, Šimeček (46´Skopec)- Soukup, Macík, Gruber, M.Bendík (76´V.Lang)- L.Bendík, Muller (56´Makovec)

sestava5.jpg

Od začátku zápasu se jednalo o vyrovnaný zápas, pouze s tím rozdílem, že hosté se dostávají k vápnu domácích velice složitě a domácí hrají na brejky do poměrně otevřené obrany hostů. Boršov od počátku zápasu překvapivě začíná hrát poměrně vysoko a defenzivu staví až na druhou kolej. Přesně toto domácím vyhovuje a tak domácích hra stavěná na kolmé nahrávky na rozběhlé útočníky slaví úspěch. Poměrně široké hřiště umožňuje i hru po stranách, ale ani toto se hostům vůbec nedaří a tak domácí po dvou akcích vedou po prvním poločase 2:0. Hosté nehrozí ani po standardních situacích, při kterých se vesměs nedostávají od začátku soutěže k lepšímu zakončení. A to loňská sezóna byla na standardních situacích postavená...nedaří se. Druhý poločas nezačal pro hosty o nic lépe než průběh prvního poločasu. Domácí jsou důraznější, vyhrávají více osobních soubojů a tím přichází rozdíl v efektivnosti před oběma brankami. Když Boršov drží míč, tak pouze v dostatečné vzdálenosti od domácí branky a po ztrátě míče, přichází nebezpečný přechod domácích do obrany Boršova. Když v 60.minutě zapadá trestný kop domácích do hostující branky Machaty a domácí tím zvyšují na 4:0, je víceméně zřejmé, že je po zápase. Postupně přichází další okénka v obraně hostů, kdy se nakonec snaží brankář Machata hasit chybu v obraně a po faulu přichází penalta, po které domácí zvyšují na hrozivých 5:0. Před koncem zápasu se podařilo hostům korigovat stav na 5:1, kdy Gruber připravuje před prázdnou branku míč pro V.Langa, který snižuje. Nasledně přichází zbytečný faul, po které se kope další penalta a domácí zvyšují na konečných 6:1.

Zatím nám v Boršově zbývá pouze smutný pohled do tabulky, kdy hrozivě vypadající je stav inkasovaných gólů. Možná by to chtělo trochu více odpovědnosti za svou pozici na hřišti a hlavně odehrát si vždy své. A ne se za každou cenu hnát někam a snažit se vždy přidat "nějakou" přidanou hodnotu navíc, když naopak ochudím tým o díru na své pozici. Z toho potom vzniká chaos v celé hře.....

Zdeněk

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

zejtra si dáme..

(zup, 25. 9. 2013 18:54)

píchnem si....