Jdi na obsah Jdi na menu
 

 




N.Ves - Boršov 5:2

N. Ves - Boršov 5:2 (2:0) - 8', 12', 60' (vlastní), 73', 87' (vlastní) - 47' Kofroň (Gruber), 74' Muller (Fessl)

 

Sestava Boršova: Fabián - Fessl, Kofroň, Filištein, Lísal (80' Matoušek) - P. Češka, Gruber, Ševčík, Soukup (30' J. Češka) - Muller, Šimeček (60' F. Pokorný)

 

Opět nás čekal těžký soupeř se kterým jsme měli změřit síly. N.Ves začala velice aktivně a od prvních minut zaměstnávala obranu Boršova těžkými míči. V 8' byl faulován domácí hráč ty tak zahrávali trestný kop ze zajímavé vzdálenosti. Střela šla přes zeď k tyči, ale vypadalo to že Fabián míč bez problému chytí. Ten mu ale propadl rukama a skončil v brance. Krátce na to N.Ves udeřila podruhé. Domácí hráč popotáhl míč po levé straně a poslal přesný míč na nehlídaného hráče, který s přehledem navýšil vedení. Boršovu hra směrem dopředu nevycházela a míče ztrácel před velkým vápnem. Nakonec se k zakončení přeci jen dostal Muller. Doběhl centr za obranu a u míče byl o chvilku dříve Muller než domácí brankař. Ten míč lehce přizvedl a skončil v sítě. Gol nebyl bohužel uznán pro ofsajd. Po zbytek prvního poločasu se hra vyrovnala. Do dalších dvou velkých šancí dostali domácí. Nejprve z levé strany přišla zpětná přihrávka na dobíhajícího domácího hráče. Ten byl ale tísněn Filišteinem a jeho zakončení skončilo těsně vedle branky. O pár minut později po dalším milimetrovém centru se dostal k hlavičce domácí hráč. Míč se naštěstí pro Boršov otřel pouze o břevno. Pak zahrozil Boršov sérií trestných kopů z poza vápna, ale ani jeden neskončil v brance. Ve 44' vyhrál Ševčik souboj v malém vápně a přiklepl míč Mullerovi, který hlavou vsítil gól. Ten ale opět nebyl uznán pro údajný faul od Ševčíka.

Do druhé poločasu vstoupil Boršov na výbornou. V 47' poslal Gruber nadýchaný centr do vápna, kde našel nabíhajícího Kofroně a ten hlavou přehodil vybíhajícího brankaře a bylo sníženo. Poté se k do další šance opět dostal Kofroň. Jako první se dostal k poskakujícímu míči ve vápně, míč ale poslal těsně vedle tyče. Za pár minut se ale domácí dostali opět do dvoubrankového vedení, a to po centru, kdy obránce chtěl míč uklidit hlavou alespoň na roh, míč ale uklidil ho do branky. Boršov se ale nevzdával a dál bojoval. V 60' získal míč Fessl u poloviny hřiště, lehkým lobem přehodil obránce a do samostatného úniku poslal Mullera, který se v tváří tvář golmanovi věděl rady a bylo to 2:3. V 74' po nedorozumění v obraně s brankářem Boršova zahrávali domácí roh, který zužitkovali v gól. V závěru pak N.Ves přidala ještě jeden gól a to po centru z levé strany, kde hráč domácích poslal míč neomylně do sítě. Zápas tak skončil jednoznačným vítězstvím domácích 2:5.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář