Jdi na obsah Jdi na menu
 

 




Nová Ves - Boršov 0:4

 

Nová Ves - Boršov 0:4 (0:2) - 15´, 70´L.Bendík, 2´Nídl, 84´Bíba

Sestavy:

Nová Ves:  Marek-  Vávra, Vrábek, Neumann, Nováček- Labaj, Kohout (46´Kohout), Češka, Mendzhul (46´Hlaváč)- Procházka, Blábolil

Boršov: Machata- Fessl, Pokorný, Švejda, M.Bendík- Nídl, Chuchel, Haňur (83´Soukup), Vinzenc (82´Bíba)- Šimeček (80´Klícha), L.Bendík

sestava2.png  

Než se hráči a diváci rozkoukali, tak na velmi tvrdém hřišti a za hodně teplého počasíp1210040.jpg již hosté vedli 0:1, když vrácený centr ze zadní tyče poslal z metru do sítě Nídl. O chvíli později se ve velmi podobné situaci neprosadil z bezprostřední blízkosti Švejda, po přiklepnutí Haňura hlavou. V 15.minutě vyhrává tvrdý souboj na půlce hostující Šimeček a prodlužuje dále za sebe, kde si na míč za hodně vysunutou obranu domácích dobíhá po zaspání brankáře L.Bendík a po chladnokrevném blafáku zvyšuje na 0:2. Domácí se postupně rozehrávají, ale míče vzduchem sbírají Pokorný a Švejda, kromě jednoho zaváhání. Kombinační snažení domácích končí pokusy o penaltu, ala Rezek . Ostatní střely pochytal brankář Machata. Důležité pro výsledek zápasu bylo, že exdivizního Češku v dresu Nové Vsi, vcelku pokryl Chuchel.

Do p1210047.jpgdruhého poločasu vstoupili domácí lépe a začali konečně hrát fotbal, hostům hoří organizace záložní řady a obrana je pod tlakem mnoha útoků, z jednoho z nich resultuje penalta. Pokutový kop ovšem Procházkovi chytá Machata obřím skokem k tyči. V 70.minutě zatažený míč po straně si z centru pohotově zpracuje L.Bendík a vymete horní růžek domácí branky 0:3. Po-té se hra evidentně přiostřuje a domácí neunáší prohru. Velkou šanci zahodí po úniku z levé strany Vinzenc, když si seběhne pro míč za obranu a z p1210046.jpgúhlu netrefuje branku. Střídající Soukup, který je v dresu Boršova na hřišti pouhou minutu, se dostává k odraženému míči na středu hřiště a posílá do samostatného úniku Bíbu, který se zbavuje obránce a sám před golmanem domácích s přehledem uzavírá výsledek na 0:4.

Poměrně kvalitní utkání, pokazilo jen mnoho zbytečných, až někdy hodně tvrdých faulů. Svoji vinu na tom má i špatný výkon sudího Buřiče. Nejdůležitější a zlomový moment, byla neproměněná penalta domácích.

 

Náhledy fotografií ze složky Nová Ves - Boršov 0:4

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář