Jdi na obsah Jdi na menu
 

 




Pištín - Boršov 1:3

Pištín - Boršov 1:3 (1:2) 27' Čapek - 20' (pen), 55' Gruber, 36' Muller

 

Sestava: Fabián - Matoušek, Křemen, Filištein, Fessl - Macík (57' F. Pokorný), Anderle, Gruber, Soukup (43' Lísal) - Šimeček (87´Švejda), Muller

Do prvního zápasu jara vstoupil Boršov vítězně. Již po deseti odehraných minutách mohl vstřelit dva góly Muller, když šel sám na brankaře, ale bránu minul. Domácím se jen z těží dostávali k vápnu a tak se do střel dostávali jen z větší dálky. Po jednom útoku domácích, který obrana Boršova zastavila těsně přes vápnem se zrodil brejk. Muller dostal míč na pravou lajnu, dotáhl míč až k vápnu a předložil míč dobíhajícímu Anderlovi, který mohl z úrovně penalty zakončil, ale dříve než se stihl vystřelit byl faulován dobíhajícím obráncem Pištína. K penaltě se postavil Gruber a přesnou střelou k tyči poslal Boršov do vedení. To Boršovu ale dlouho nevydželo. Stoper se špatně domluvil s brankařem a při odkopu trefil dobíhajícího útočníka. Míč se odrazil a přeletěl vybíhajícího brankáře Boršova a doletěl až na brankovou čáru, kde byl nejrychleji hráč Pištína a srovnal na 1:1. Boršovu mohl navrátit vedení Šimeček, který se po závaru ve vápně jako poslední dostal k zakončení, ale jeho střelu golman Pištína vyrazil na roh. Po sérii rohů Boršova zahrál poslední Gruber, který poslal míč na zadní tyč, kde se dostal k zakončení hlavou Muller a vrátil vedení Boršovu. Domácí mohli ještě srovnat po trestném kopu z poza vápna, ale na střelu pod břevno Fabián dobře  zareagoval a míč dokázal vyrazit.

 

Druhý poločas pokračoval tlakem Boršova, ale jejich zakončení postrádalo jako první poločas přesnost. Nakonec se k zakončení dostal Gruber, když po rohu Boršova domácí obrana odvrátila míč pouze na hranici vápna. Gruber si stál míč a okamžitě vypálil. Střelu po zemi nikdo ve vápně nedokázal zastavil a skončila až v brance a bylo to 1:3. Po třetím golu Boršov polevil a domácí se začali dostávat více do hry. Pištín z toho dokázal vytěžit ale pouze dvě střeli z větší vzdálenosti, které skončili těsně vedle branky. Pištín hru stále více a více otevíral a tak se objevovala okýnka v jejich obraně. Boršov se tak dostal do několika brejkových situací, ale žádná neskončila golem. Zakončení postrádala přesnost a nebo dobrými zákroky golman Pištína míč vyrazil. Zápas tak skončil 1:3 pro Boršov.

 

 

Rozehrání nepřímého kopu:

Gólová hlavička Tomáše Mullera:

 

Náhledy fotografií ze složky Pištín - Boršov 1:3

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář