Jdi na obsah Jdi na menu
 

 




Římov - Boršov 0:4

Římov - Boršov - 0:4 (0:2) -25' Švejda, 45',61'(pen.) L.Bendík, 82' M.Bendík

rimov.jpgborsov.jpg

Sestava Boršov:

Machata - Fessl (75' Kofroň), Filištein (69 'Andrle), Švejda, Šimeček - Macík (71' M.Bendík), F.Pokorný, Gruber, L.Soukup (62'  Makovec) - L.Bendík, Muller

 

Boršov začal v poklidném tempu, jehož snahou bylo ze začátku hlavně bránit a neinkasovat. Hosté tak byli ze začátku více u balonu, ale žádnou vyloženou šanci si nevytvořili. Po dvaceti minutách hry ovšem Římov mohl udeřit. Z pravé strany přišel centr, do kterého se na rohu malého vápna na levé straně opřel domácí hráč. Míč ovšem ideálně netrefil a míč napálil do země. Ten se odrazil a přeskočil brankáře Machatu. Na brankové čáře ale zaskočil Filištein a míč vykopl. Ve 25’ Boršov zahrával trestný kop z pravé strany. F. Pokorný se postavil k balonu a přesným centrem našel hlavu Švejdy, který otevřel skoré a Boršov vedl 1:0. Domácím se poté přestala hra dařit a Boršov začal mírně tlačit. Ve 44’ se zahrával aut na polovině Boršova. Míč dostal Gruber, došel s ním až na půli a pěknou přihrávkou mezi stopery našel rozběhnutého L.Bendíka, který se řítil sám na brankáře, kterého obešel a zakončil do téměř prázdné brány.  

 

Ve druhém poločase Římov již nic pořádného nevymyslel. Naopak Boršov navýšil vedení v 61’. Po faulu na L.Bedníka ve vápně se zahrávala penalta. K ní se postavil L.Bendík a střelou k pravé tyči navýšil vedení na 3:0. Již se zdálo, že je rozhodnuto a tak Boršov protočil hráče. Výsledkem byl tlak, který byl završen golem M.Bedníka hlavou v 82’. V 85’ mohl Římov alespoň korigovat výsledek. Z dálky se do balonu opřel domácí hráč a protáhl Machatu v brance, který musel vytáhnout jeden ze svých lepších zákroků.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

3 body

(křup, 3. 4. 2014 23:35)

...dáme si

Re: 3 body

(Johny 5, 4. 4. 2014 18:24)

Kdyz nevíš co s tím, tak na Johnyho. Víš co říkal predseda...? :D