Jdi na obsah Jdi na menu
 

 




Rudolfov B- Boršov 2:2 (2:0)- 21´Novotný, 33´Tušl- 51´Haňur, 56´L.Bendík

Sestava:

Boršov: Krčín- Chuchel, Hlaváček, Váša, Nejedlý, M.Bendík- Macho (56´Šimeček), Nídl, Haňur, Fessl (81´Dvořák)- L.Bendík

V zápase prvního s druhým, vyrukovali domácím s posíleným kádrem o pendly z A-týmu. A od začátku zápasu to bylo znát, získali územní převahu a byli nebezpečnější. Hosté byli na zápas připravení a hráli zodpovědně, disciplinovaně od zadu a vpředu s jedním útočníkem.

ObrazekVe 4.minutě přišlo první varování domácích, ale hostující obrana akci včas zastavila. Za šest minut se po průniku domácího hráče do vápna otřel míč o tyč hostující branky. Domácí měli převahu a byli odvážnější ve hře dopředu. Ve 21.minutě domácí vytěžili s převahy první gól. Po odraženém míči, který pozlobil hostující obránce v těžkém terénu, se domácí nekrytý Novotný trefil do šibenice Krčínovi branky 1:0. Po rohu Váši se dostával ve 23.minutě k hlavičce hostující Hlaváček, ale obránci střelu zblokovali. Ve 27.minutě jedovatá střela domácích těsně minula hostující branku. Před domácí brankou se dostával ke střele Haňur, ale domácí obrana střelu včas zblokovala. Ve 31.minutě mohli udeřit hosté, L.Bendík v rychlosti přebral míč, šikovně se zbavil prvního obránce, u dalšího využil opatrnosti ve vápně a z úhlu těsně minul! ObrazekZa dvě minuty zahrozili domácí po trestném kopu, ale tečovaný míč minul těsně levou tyč hostující branky. Po následném rohu udeřili domácí podruhé. Odražený míč z vápna, domácí obratem vrátili zpět a domácí Tušl pohotově a efektně z otočky přesně zakončil 2:0. Na druhé straně to zkoušel z dálky tvrdě Nejedlý, ale bez gólového efektu. V poslední minutě poločasu mohli hosté korigovat, do šance se dostával Haňur, ale domácí brankář odhadl situaci a v hodině dvanácté šanci zastavil.

 Po změně stran hosté ožili a v 51.minutě se dlouhého míče Nejedlého mezi obránci chopil Haňur a svoji šanci s přehledem zakončil 2:1. Za chvilku bylo vyrovnáno, Váša dlouhým míčem poslal dopředu štírka L.Bendíka, který sám před brankářem zamířil přesně 2:2. ObrazekHosté se dostali na koně a měli více ze hry. Naopak domácí byli zaskočeni, nedařil se jim přechod do útoku, kde fungovala hostům výborně obrana.V 61.minutě to opět hořelo před domácí brankou. Trestný kop Váši, minul domácí Boček a L.Bendík byl půl kroku od vedoucího gólu. Jeho střelu stihl ještě zablokovat na poslední chvilku velmi dobře chytající domácí brankář. Za minutu další trestný kop Váši ze strany skončil na břevně domácí branky! V 78.minutě se dostával do šance hostující  Šimeček, ale domácím se ho povedlo v poslední chvíli zablokovat. Další průběh byl velmi bojovný a mezi 81.-84.minutou měli domácí sérii standardních situací, ale obrana hostů vše vyřešila. ObrazekDomácí se dále snažili strhnou vedení na svou stranu, ale hosté jim nic již nedovolili a jejich ofenziva držela domácí v napětí až do konce.

Zasloužená remíza, kdy po opatrné první půli ze strany Boršova domácí zaslouženě vedli. Ve druhé polovině se objevili trhliny v domácí obraně, které hosté po zásluze potrestali a domácí v tuto chvilku museli být rádi, že hosté své další šance nedotáhli do konce.

 

 

 

Náhledy fotografií ze složky Rudolfov B- Boršov 2:2

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Výsledek

(K.N., 22. 10. 2009 22:17)

Potešitelný výsledek...