Jdi na obsah Jdi na menu
 

 




Srubec - Boršov 0:3

Srubec - Boršov 0:3 (0:1) - 17' vlastní, 84' Čuřík, 90' Filištein

 

Sestava Boršova:

Machata - Fessl, Filištein, Pícha, Komrska - Macík, Šefčík, J. Češka, Lísal (68' Friedl), Čuřík, F. Pokorný (64' Kofroň)

 

Zápas začal ve svižném tempu. Domácí si od samého začátku vytvořili tlak, který vyústil v 7 rohů po sobě. Všechny ovšem dokázal Šefčík ve spolupráci s Machatou odvrátit. Domácí to poté často zkoušeli po levé straně, kde se Komrska zapotil, ale všechny nepříjemné situace vyřešil. Domácím presing dlouho nevydržel a v 10' se hra již vyrovnala. O pár minut později se Boršov mohl radovat z golu, a to když Čuřík prošel od rohového praporku, přes bránící hráče, až k vápnu, odkud poslal střílený centr do vápna, který si domácí hráč srazil do branky. Boršov postupně přebíral iniciativu a pěkně kombinoval ve středu hřiště. Ve 27' se F. Pokorný protáhl kolem několika bránících hráčů a poslední v řadě ho již fauloval. Penaltu ovšem rozhodčí neodpískal. O dalším pár minut později se dostal Čuřík do velké šance, když poslednímu bránícímu hráči odskočil míč od nohy. Čuřík přehodil bránícího hráče a sám mohl postupovat na golmana. Místo toho ovšem zvolil střelu z poza vápna, která šla do prostřed branky. Machata tak neměl moc práce, kromě několik rohových kopů na začátku zápasu.

Do druhého poločasu Boršov vstoupil mnohem aktivněji než do prvního. Napadal hráče Srubce poměrně vysoko a ti tak neměli dost času na rozehrávku a jejich míče tak končili často nepřesnou rozehrávkou. Několikrát se i povedlo vypíchnout balon bránícím hráčům, ten se ale vždy odrazil šťastněji pro domácí. Boršov měl sice tlak, ale gol se mu vstřelit nedařilo. Domácí tak ucítili šanci a začali hrát od 70' na 3 útočníky. Obrana Boršova se tak dostávala pod čím dál větší tlak, který mohl vyústit v penaltu, a to když se Filištein dostal to kontaktu na hranici malého vápna s hráčem Srubce. Rozhodčí ani tentokrát penaltu neodpískal, i když penalta by to byla přísná. Obrana Boršova tlak Srubce vydržela a nakonec sama udeřila. V 84' vyhrál hlavičkový souboj na polovině hřiště Kofroň a poslal do samostatného úniku Čuříka. Ten zachoval chladnou hlavu a udělal kličku brankaři, který ho ovšem stáhnul. Čuřík ovšem chtěl dále hrát, vstal a doběhl míč, který šel ven ze hřiště. Rychle se dostal na roh malého vápna kde už čekal znova brankař. Tomu udělal Čuřík opět kličku a brankař opět fauloval. Čuřík ovšem opět vstal a na nic teď už nečekal a střelou do prázdné branky poslal Boršov do dvougolového vedení. Domácím se povedlo v závěru z nepovedené střely ještě trefil tyč Machatovi branky, odražený míč ale obrana uklidila do bezpečí. V 90' se vydal na výlet Fessl, který prošel neatakován celým hřištěm až před velké vápno a poslal do lajny míč rozběhnutému Komrskovi. Ten poslal střílený centr do vápna, který ovšem zastavil bránící hráč rukou, a tak se kopala penalta. Na tu se postavil Filištein a do protipohybu brankaře uzavřel skóre zápasu na konečných 0:3

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář