Jdi na obsah Jdi na menu
 

 




Srubec B - Boršov 2:3 (2:0) 17´Kohout, 44´Kroutl -  76´, 84´, 89´ L.Bendík

Sestava Boršov:

Bublík- Dvořák, Chuchel, Hlaváček (61´Brenkus), Nejedlý, Fessl- Macho, Nídl, Váša, Šimeček- L.Bendík

 

Těžkému a podmáčenému terénu se o trochu lépe vyrovnali domácí hráči. Využívali menší rozměry hřiště k agresivnější hře, ke které měli ve svém středu disponovanější hráče. ObrazekPostupně se hra vyrovnávala a když začali mít více ze hry hosté, domácí překvapivě využili nedorozumění hostující obrany, brankáře a otevřeli Kohoutem skóre 1:0. Hosté přidali a po půl hodině hry se dostával do šance po nahrávce Váši L.Bendík, ale domácí obrana ho včas zastavila. Potom to zkoušel Váša, ale střela těsně minula cíl. Před odchodem do šaten ve 44. minutě domácí zvyšovali na 2:0. Dobře vyřešili situaci dva na dva a domácí Kroutl pohodlně skóroval do prázdné branky. 

Do druhého poločasu vstoupili oba týmy v nezměněné sestavě. Přesto byli hosté o trochu aktivnější, ale hra byla nepřesná a stále naráželi na tvrdou domácí hru. ObrazekDomácí tým nikam nechvátal a taktickým výkonem držel hosty v dostatečné vzdálenosti od branky. Hosté se snažili tlačit před domácí branku, ale to se jim málem stalo opět osudné. Po chybě hostujícího hráče se řítil domácí hráč sám na brankáře, ale Bublík hosty podržel. Postupem času se hra měnila v bojiště a nad hrou vyčnívali hlavně velmi tvrdé zákroky. Šanci na snížení měli hosté v 71. minutě, když Nídl připravil šanci pro Dvořáka, ale ten ve veliké šanci minul branku. Hru změnila, až situace v 76.minutě, když hostující L.Bendík rychle převzal míč mezi obránci a podél brankáře snížil na 2:1. Potom se fotbal změnil v urputný boj. Domácí se nesmyslně zatáhli a asi doufali, že to již dotáhnou do vítězného konce. ObrazekV 84.minutě našel po standardní situaci na zadní tyči volného L.Bendíka Váša, který z úhlu vyrovnal 2:2. Dvě minuty před koncem obrat dokonala dvojice Váša, L.Bendík. Váša našel mezi obránci L.Bendíka, který byl rychlejší jak domácí obrana a z hranice vápna ještě před zákeřným sražením domácím brankářem otočil stav na 2:3!!! Domácí mohli ještě vyrovnat v poslední minutě po přímém kopu z dvaceti metrů, ale stav se již nezměnil.

Po skončení zápasu se odehrál všem známý a nesmyslný atak domácího brankáře na Lukáše Bendíka, který „doufejme“ správně posoudí disciplinární komise.

  

Deník 10.4.2010 

 Obrazek

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Deník 21.4.2010

Obrazek

Hodnocení výkonů: 10 - mimořádně vynikající, 9 - excelentní, 8 - výborný, 7 - velmi dobrý, 6 - dobrý, 5 - průměrný, 4 - podprůměrný, 3 - slabý, 2 - mizerný, 1 - katastrofální

(hodnotil- Filištein, Zavoral, Švejda): 

Bublík- 4,5

Dvořák- 5

Chuchel- 5

Hlaváček- 5,3

Nejedlý- 5,7

Fessl- 5,3

Macho- 4,3

Nídl- 6,2

Váša- 6

Šimeček- 5,2

L.Bendík- 7,7

Brenkus- 6,3

 

Náhledy fotografií ze složky Srubec B - Boršov 2:3

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zápas

(Roman, 6. 4. 2010 9:49)

Tak tomu se říká pořádné vzrůšo.Byl jsem na dálku během zápasu díky FCB online a nestačil jsem se divit.A ten závěr to jen podtrhl.
PS: budu muset opět někdy zas vynechat,aby bylo zas o čem mluvit a psát...

Hodnocení

(FCB, 5. 4. 2010 17:24)

Luky za 10 - za hattrick + bolestné :-))
Ostatní nechám povolanějším.....

Přesně

(Ovči, 4. 4. 2010 14:34)

Přesně tak :D:D

Poznámka

(FCB, 4. 4. 2010 8:46)

Ještě že včera nebyli Roman a Míša. To bychom dohrávali o devíti, oba by měli min dva zápasy stop a policajtů by tam bylo jako na Czechtecu :-)