Jdi na obsah Jdi na menu
 

 




Štěpánovice - Boršov 1:3

Štěpánovice - Boršov 1:3 (1:1) - V.Pokorný, F.Pokorný, Muller

Sestava Boršov:

Machata - Fessl (46' Soukup), Švejda, V.Pokorný, M.Bendík - F.Pokorný, Filištein, Nejedlý,  Macík - Šimeček (65' Kofroň), Muller

 

Boršov měl šanci ve 20' kdy po malé domu, kterou chytil golman domácích, se zahrával nepřímý kop. Střela ale skončila na tyči. Ve 27' chybovala obrana Boršova. Krajnímu obránci sebral domácí útočník míč a přihrál do středu hřiště na nekrytého hráče, který vymetl růžek branky. Boršov srovnal ve 36'. Po faulu na F.Pokorného ve vápně se postavil k penaltě V.Pokorný a srovnal na 1:1.

Ve druhém poločase brzy Boršov vstřelil vedoucí gol. F.Pokorný si navedl míč na střelu. Ačkoliv jeho střela byla zblokovaná, i tak propadla za brankařova záda. V 60' Boršov navýšil vedení, kdy obrana Boršova odkopla míč z vlastního velkého vápna. Míč dolétl k polovině hřiště, kde Nejdelý prodloužil balón hlavou rovnou k rozběhnutému Šimečkovi. Ten doběhl k rohu velkého vápna a vystřelil. Jeho střelu brankář s problémy vyrazil, ale rovnou pod nahy Mullera, který měl jednoduchou práci a do prázdné brány navýšil vedení na 3:1.

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

dobrej report

(zup, 19. 5. 2014 20:37)

toe výstižně napsáno