Jdi na obsah Jdi na menu
 

 




T.Sviny B- Boršov- 3:2 (2:0)- 29´, 33´, 67´ Perfoll, Marek, Petr- 77´ Haňur, 86´Jaroš

Boršov: Krčín- Dvořák (46´Makovec, 79´Fessl), Váša, Nejedlý, Chuchel- Macho, Haňur, Jaroš, M.Bendík- L.Bendík, Brenkus (86´Soukup)

 

Do zápasu vstoupili aktivněji hosté, jednoduše se dostávali za obranu domácích, ale gólově se prosadit nedokázali. Po 15.minutách se domácím povedlo vyrovnat  hru. Hra oboustranně nebyla pohledná a převážně se hrálo po nakopávaných míčích, ale domácí obrana hosty vždy držela v dostatečné vzdálenosti od své branky. ObrazekDomácí se dostávali do šance v 19.minutě, ale brankář Krčín si se střelou poradil. První změnu skóre přinesla 29.minuta, kdy se hezky trefili domácí z hranice vápna. O chvilku později  to bylo již 2:0, hostující obrana chybovala a domácí záložník samostatný únik s přehledem proměnil ve druhý gól. Hosté se marně snažili o snížení, ale hra se jim nedařila a s vysokými míči si domácí obrana snadno poradila.

Začátek druhého polačasu začali hosté trochu svěžeji, ale stále jim k vlastní hře chybělo hodně. V 57.minutě zahodil šanci L.Bendík, když vyražený míč brankářem, nedokázal včas usměrnit do sítě. Domácí si výsledek hlídali a když po další chybě hostů zvyšovali v 67.minutě již na 3:0, vypadalo to s hosty zle. Domácí střelec přetlačil u postranní čáry M.Bendíka, po-té využil otevřený střed hostující obrany a přesnou umístěnou střelou nedal Krčínovi šanci. ObrazekV 77.minutě tečoval Vášovo střelu Haňur a bylo to 3:1. Po tomto gólu se změnila hra a hosté převzali iniciativu. V 86.minutě po rohu přidal druhý gól hostů Jaroš. Hosté vycítili týden starý obrat z domácího zápasu ze Včelnou a nepouštěli domácí do hry. V 90.minutě střílel nebezpečně hostující Macho. Ve  třetí minutě nastavení připravil hostující Nejedlý, 100% šanci pro Haňura, kterého ale vychytal domácí brankář. ¨

Domácí zaslouženě vyhráli nad favoritem zápasu, kteří podali velmi slabý výkon a až ke konci zápasu ukázali své možnosti. Domácím výborně zachytal brankář, který pochytal důležité šance hostů.

 

Náhledy fotografií ze složky T.Sviny- Boršov 3:2

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář