Jdi na obsah Jdi na menu
 

 




Včelná - Boršov 4:2 (1:2)- 25´, 59´, 63´Novák, 83´Ťoupal- 10´, 20´L.Bendík

 

Sestava Boršov:

Lísal- Macho, Fessl, M.Bendík, Chuchel- Šimeček, Nídl, Haňur, Soukup (71´Ardolf)- Klícha (58´Hadač), L.Bendík 

 

Obrazek

 


Oba soupeři vstupovali do zápasu s nekompletním týmem. Hosté vyzkoušeli rošádu v obraně a posílili střed hřiště. Hned od začátku zápasu se hrála otevřená hra a hned ve druhé minutě se dostával do šance domácí Novák, ale v tísni střílí vedle branky hostů. V 6.minutě o trochu lépe zakončuje domácí Tondl, ale ani jeho střela neměla finální mušku a střela míří těsně vedle branky. ObrazekCo se nepovedlo domácím, tak předvedli hosté. Šimeček dostal na pravé straně míč do prostoru, vnikl do vápna, perfektně připravil míč před branku pro L.Bendíka a ten pohodlně otevřel skóre 0:1. Produktivitu hostů ze začátku zápasu podrthl ve 20.minutě opět L.Bendík druhým gólem, když využil perfektní nahrávky za obranu od Soukupa 0:2. Dvougolové vedení hostům přesto dlouho nevydrželo, když ve 25.minutě na Tondlovu dlouhou nahrávku špatně zareagovala hostující obrana. Míč propadl Novákovi k nohám, ten si míč okamžitě posunul za obranu hostů a sám před brankářem s přehledem snižuje 1:2. Za tři minuty mohlo být vyrovnáno, ale Novák byl pokryt a nestihl přesněji zamířit.  Ve 33.minutě se ozvali zase hosté, po centru z pravé strany míjí míč z pěti metrů od branky Haňur a střela L.Bendíka z pěti kroků míří metr nad branku /šance L.Bendíka byla nakonec ofsajdová/. Za čtyři minuty po centru hostujícího Nídla hlavičkuje mimo Haňur. Před brankou Obrazekhostů se zase zastřeloval Vavroch. Pět minut před koncem poločasu mohou pojistit vedení hosté. Míč přechází z levé strany rychle na pravo na Šimečka, který okamžitě posouvá na rozběhlého L.Bendíka. Ten vniká do vápna domácích a výborně načasuje nahrávku na rozběhlého Nídla, který v zahuštěném prostoru volí posunutí míče do strany. Jeho střela nakonec z úhlu prochází vápnem kolem zadní tyče vedle! Před odchodem do šaten to zkouší ještě z hranice vápna hostující L.Bendík, ale střela jde vedle branky Cherkase.

Začátek druhého poločasu začal šancí hostů, když po standardní situaci Nídla se k míči dostal L.Bendíka, otočil se kolem obránce a jeho střelu výborně vyráží domácí brankář. V 52.minutě hasí šanci domácích, brankář hostů Lísal, když vybíhá na dlouhou nahrávku pro Nováka. Z protiútoku se do 100% šance dostávají hosté, Šimeček opět perfektně připravuje střeleckou pozici pro L.Bendíka, kterému ve veliké šanci míč podlétá pod nohou a za ním nabíhajícího Soukupa, vychytal domácí brankář. Hra se potom přitvrdila a domácí začali více využívat silové přednosti a výškovou výhodu a získali více ze hry. A v 59.minutě domácí dvakrát za sebou vyhráli souboj těsně u vápna hostů, když využili špatného odkopu hostů. Míče se zmocnil Novák, který si stihl připravit míč a umístěnou střelou z hranice vápna vyrovnal na 2:2. Hra znervózněla a ještě více přiostřila. ObrazekA zvrat nastal v 63.minutě, když se u lajny zmocnil míče (opakovaný kat hostujícího Boršova v domácích zápasech) domácí Novák, využil fyzických předpokladů, zkušeností. A přestože byl bráněný dvojicí hráčů, tak postupoval dále, kde si poradil s dalším obráncem a v pásu nad vybíhahajícím brankářem Lísalem krásně vstřelil vítězný gól 3:2! Povzbuzení domácí se v 75.minutě dostávají do velké šance, ale brankář Lísal ve velké šanci zachraňuje a střelu vyráží. Šanci na vyrovnání potom má dvojice Šimeček, L.Bendík, ale šance makonec končí rohem. Finální podobu výsledku dala 83.minuta, když se po rohu dostal k hlavičce špatně hlídaný /všudebyl/ Novák. Přestože jeho hlavička šla mimo branku, tak chtěl míč ještě odehrát jak Macho, tak brankář Lísal, ale rychlejší byl domácí Ťoupal, který šikovně,  po otočce upravil na konečných 4:2.

Domácí opět dokázali, že se jim v domácích zápasech na svého rivala z Boršova daří. Využívají svých předností: bojovnosti, tvrdosti a standardních situací.
Přestože mohli hosté v průběhu prvního poločasu po svých šancích skóre i navýšit, tak nakonec odjíždějí po bojovném výkonu bez bodu.

 

Hodnocení výkonů: 10 - mimořádně vynikající, 9 - excelentní, 8 - výborný, 7 - velmi dobrý, 6 - dobrý, 5 - průměrný, 4 - podprůměrný, 3 - slabý, 2 - mizerný, 1 - katastrofální
 

Lísal- 5

Macho- 4

Fessl- 4

M.Bendík- 6 

Chuchel- 5,5 

Šimeček- 6,5

Nídl- 6

Haňur- 6 

Soukup- 5

Klícha- 4,5

L.Bendík- 5 

 

Hadač- 3,5

Ardolf- 4

 

 

 


 

Náhledy fotografií ze složky Včelná - Boršov 4:2

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zápas bez bodu

(Zdeněk, 17. 10. 2010 20:55)

Škoda ztracených bodů. Domácí zjistili, že se jim lépe hraje vepředu než vzadu a tak to zkoušeli a nakonec vyhráli na zkušenost.