Jdi na obsah Jdi na menu
 

 




 Achiv starších článků
 Sezóna 2008/2009
Podzim 2008
Jaro 2009

 

https://borsov.estranky.cz/archiv/uploaded/2


 

 

  Jaro 2009

 

Mladé B - Boršov 4:4

10. 5. 2009  V neurovnaném zápase si oba týmy s chutí zastříleli.Obrazek Hosté se ujali vedení gólem L.Bendíka, odpověď domácích přišla v 17. minutě, kdy domácí Herman vyrovnal. Po-té se do šancí dostávali hlavně hosté. Ve 24. minutě po nahrávce Nídla ještě domácí zastavili L.Bendíka včas, ale ve 27. minutě byl po průniku do vápna sražen. Ke značce pokutového kopu se postavil sám postižený, ale penaltu nedal.

 

Boršov - Dobrá Voda B 5:1

2. 5. 2009  Domácí tentokrát rozstříleli soupeře. Dobrá Voda přijela tObrazekrochu unavena po náročné "májce" a bylo to na ní vidět. Ke konci zápasu, přestože vstřelila gól, rezignovala a přenechala otěže Boršovu, který si tak v poklidu  zápas dovedl do vítězného konce.

 

Planá - Boršov 0:3

25. 4. 2009  Druhý celek soutěže Boršov zajížděl do sousední Plané, kde se mu Obrazekv minulosti výsledkově nedařilo. Začátek zápasu byl bojovný, plný faulů a poměrně vyrovnaný. Do první šance se dostal Pokorný, ale po rohu těsně minul. Ve 20.min. musel zasahovat domácí brankář po nepříjemné trestném kopu. Ve 21. min. chybovala obrana hostí, zapomněla na domácího útočníka, který se řítil sám na brankáře Macka, ale ten výborně zachránil. Ve 26. min. opět hostující brankář včasným vyběhnutím situaci vyřešil.

 

Boršov - Dubné 4:1

18. 4. 2009  Ve vyrovnaném poločase byli ze začátku zápasu nebezpečnější hosté Obrazekz Dubného, což potvrdili v 8. min., kdy se ujali vedení 0:1. V 10. min. dalšímu gólu v domácí síti zabránilo nepřesné zakončení. Nebezpečný domácí roh zachraňoval v 16. min. vyražením hostující brankář. V 18. min. se do velké šance dostal domácí L. Bendík, ale centrovaný míč hlavou netrefi l dobře. Ve 20. min. se za obranu hostů dostal po nahrávce Pokorného Nídl, ale sám na hranici vápna před brankářem nezakončil přesně.

 

Boršov - Vrábče 2:0

11. 4. 2009  Do derby vstoupili aktivněji domácí, hosté působili zakřiknutě a po většinu zápasu Boršov udával tempo hry. V 9. minutě zahrozil z trestného koObrazekpu Váša, ale minul. Ve 13. minutě se do šance dostával Graman, ale jeho nepřesná střela snažení zhatila. Za chvilku to hořelo před domácí brankou, ale domácí obránci ze štěstím uhájili. Potom se do šance dostal Nídl, ale jeho střela také gólem neskončila. Ve 22. minutě se po chybě domácí obrany dostával do šance hostující Mach, ale spornou situaci domácí včas zažehnali.

 

Boršov - Lipí 1:1

4. 4. 2009  Do vyrovnaného zápasu vstoupili lépe hosté, ale své šance se jimObrazek nedařilo využít. Postupně přebrali iniciativu domácí, ale snaha většinou končila před vápnem soupeře. Šance a jejich náznaky byly nevyužity. Po územní převaze v druhém poločase se domácí ujali vedení, po průniku a přesné střele Nídla v 72. minutě. Po gólu se hra vyrovnala a vypadalo to, že se zápas v poklidu dohraje.  Ale přišla 89. minuta a hosté z Lipí potrestali Boršov za pasivní dohrávání zápasu, kdy domácí obrana chybovala a vyrovnal Kruťko.