Jdi na obsah Jdi na menu
 

 




Nové Hodějovice A - Boršov 2:3

8. 11. 2008  Bez komentáře Smiley

 

 

Černý Dub A - Boršov 2:4

1. 11. 2008 Domácí se dostali do vedení šťastným gólem Hüttnera ve 13. minutě, kdy si vybral slabší chvilku hostující brankář. Boršov po gólu přidal na obrátkách a po zásluze v 19. minutě Brenkusem po centru Šimečka vyrovnali na 1:1. K další změně skóre došlo těsně po půlhodině hry, kdy hostující Vosáhlo fauloval domácího útočníka. Penaltu Hes proměnil a domácí opět vedli 2:1. Těsně před koncem poločasu mohli domácí po chybě svůj náskok zvýšit, ale zakončení bylo nepřesné.

 

 

Boršov - Nové Hodějovice A 2:1

28. 10. 2008 První šanci zápasu měli hosté, kdy přesná střela z trestného kopu otřásla tyčí. Domácí se dostali do vedení ve 22.minutě, kdy po faulu na L.Bendíka, sám postižený proměnil penaltu. V prvním poločase měli více ze hry domácí, kteří se tlačili do vápna Hodějovic. Ve 27.minutě neproměnil svou šanci po rohu domácí Haňur. O chvilku později mohli udeřit hosté na druhé straně, ale nepřesné zakončení ke gólu nevedlo. Do další šance se domácí dostávali ve 43.minutě, kdy se po prodloužení Nejedlého dostával L.Bendík do vápna, ale obránci jeho nájezd včas zastavili.

 

 

Boršov - Štěpánovice 8:0

25. 10. 2008  První šance zápasu neskončila gólem pouze díky pohotového zákroku hostujícího brankáře, který těsně přizvedl míč před L.Bendíkem. Ale v 14. minutě již na přesnou střelu Gorčici po centru Brenkuse byl krátký. Ve 29. minutě se do odraženého míče za hranicí vápna opřel Haňur a jeho střela skončila v síti 2:0. Potom zazlobili hosté, ale akce skončila nepřesnou střelou. 32. minuta mohla být opět pro domácí gólová, ale hlavička Haňura z bezprostřední blízkosti překvapivě gólem neskočila. Hosté o chvilku později zahrozili po centru z hlouby pole, ale opět šel míč mimo bránu. Ve 38.minutě chybovala hostující obrana před vápnem a akci domácích úspěšně zakončil Haňur, když zvyšoval již na 3:0.

 

 

Boršov - Rudolfov B 3:1

18. 10. 2008  Do zápasu vstoupili aktivněji domácí a hned ve 2.minutě je mohl poslat do vedení Chuchel. Využil chybu Rudolfova, kdy se mu otevřela celá levá strana, ale po samostatném nájezdu se místo střely rozhodl řešit situaci bohužel nepřesnou přihrávkou. Po rohu domácího Brenkuse ve 20. minutě, zahrozil po odraženém míči Haňur, ale jeho prudkou střelu výborně vyrazil hostující brankář. O minutu později se do další šance se dostával z pravé strany L.Bendík, ale jeho střela neměla razanci ani přesnost.

 

Včelná - Boršov 3:2

12. 10. 2008  V očekávaném derby se začátek zápasu odvíjel převážně ve středu hřiště a šance přicházeli převážně po standardních situací. První vážnější šanci měl v 19. minutě domácí Novák, ale trestný kop z hranice vápna vyrazil hostující brankář. Z následného rohu se do šance na zadní tyči dostali 2 domácí hráči, ale pro vlastní nedorozumění bylo zakončení nepřesné. Ve 25. minutě si domácí brankář poradil s trestným kopem hostujícího Váši. Další nebezpečný trestný kop Boršova, uklidil do zámezí domácí Šálek.

 

 

Boršov - Horní Stropnice 2:0

4. 10. 2008  Ambiciózní kádr hostů, přijel na hřiště domácího Sokola Boršov s odhodláním potvrdit svoji pozici na čele průběžné tabulky. Domácí tým, nastoupil po několika vynucených změnách v kádru, v pozměněné sestavě. Od začátku zápasu měli domácí malou optickou převahu, která vyústila po několika nedotažených akcích v 1-brankové vedení po akci agilního Šimečka a následné dobře mířené střele Gramana. Hosté byli touto pro ně nezvyklou situací překvapení. Domácí museli nečekaně a po několikáté  již v sezóně nuceně střídat ve 25 min.

 

 

Kamenný Újezd B - Boršov 5:2

28. 9. 2008  Bez komentáře Smiley

 

 

Boršov - Mladé B 3:0

20. 9. 2008  V zápase průměrné úrovně, měli po většinu zápasu ze hry více domácí. Důležitý okamžik zápasu byl v 11. minutě, kdy domácí brankář Machata vychytal hostujícího útočníka. Na druhé straně v 15. minutě se střela domácího Nídla otřela o břevno hostující brány. Ve 22. minutě byl faulován Nídl a sám s přehledem proměnil pokutový kop 1:0. Ve 32. minutě standardní situaci Váši, pohotově vrátil před bránu Haňur a pro Šimečka již nebyl problém zvýšit na 2:0. Hosté byli v prvním poločase ještě oslabeni o hráče, který neudržel nervy a nechal se vyloučit. Územní převaha domácích se tím ještě stupňovala. Ve 41. minutě nedal šanci z hranice vápna Váša.

 

 

Dobrá Voda B - Boršov 2:4

14. 9. 2008 Do zápasu vstoupili aktivněji domácí a dostali se do dvou šancí, ale ani jedna neskončila gólem. Postupně přebrali iniciativu hosté a zatlačili soupeře před vlastní vápno. V 15. minutě se k odraženému míči dostal hostující Dvořák a z 35 metrů vystřelil, s gólmanem si míč zahrál na schovávanou a hosté šťastně vedli 0:1. Domácí po gólu ztratili koncentraci a hosté stupňovali svůj tlak. Nejprve se v 18. minutě po nahrávce Brenkuse proháčkoval vápnem L.Bendík, ale střela nenašla svůj cíl.

 

 

Boršov - Planá 3:2

6. 9. 2008  V místním derby a před pěknou návštěvou se hrál fotbal velmi pěkné úrovně. Zápas začal ve vysokém tempu, kdy domácí začali převahou, kterou se jim povedlo po úvodních šancích  zúročit již v 8.minutě. Hostující ofsajdový systém obelstil L.Bendík a v šanci zachoval chladnou hlavu a dostal domácí do vedení 1:0. Po-té šikovnou kolmicí vybídl Graman k brejku opět L.Bendíka, který si poradil s domácím obráncem, ale míč směrující na Šimečka v poslední chvíli zastavila obrana soupeře. Ve 12.minutě se do veliké šance dostávala Planá, ale gól zhatil hostům perfektním zákrokem Horalík. Stejně tak si poradil v 18.minutě s trestným kopem Fujdiara. Ve 20.minutě se po nahrávce Nídla na hranici vápna dostával do šance Nejedlý, ale jeho střelu zblokovala hostující obrana.

 

 

Dubné - Boršov 3:3

30. 8. 2008  Do zápasu vstoupili lépe hosté z Boršova, ale počáteční územní převaha gól nepřinesla. V 15.minutě sice dorážel L.Bendík do sítě nahrávku Šimečka, ale přestože domácí pomezní rozhodčí ofsajd nesignalizoval, ofsajd byl k překvapení hostů odpískán. Hosté se dále tlačili do domácího vápna, ale veškerá snaha končila u domácích obránců na hranici vápna. Silnou zbraní hostů z Boršova jsou standardní situace, kdy každý roh byl pro domácí velice nepříjemný. Po jednom z nich vychytal Švejdu domácí brankář.

 

 

Vrábče- Boršov 3:1

23. 8. 2008  V místním derby za příjemného počasí, měli hned od začátku zápasu hosté z Boršova územní převahu a domácí se dostávali před branku Boršova jen vyjímečně. Ale domácí, situace před vlastní brankou řešili jednoduše. V 5.minutě se hosté z hranice vápna dostávali ke střele, která byla zblokována a následný výpad hostujícího L.Bendíka včas zastaven domácí obranou. Hned 8. minuta byla jednou z dalších, kdy se hosté opět dostávali do šance, ale nepřesný centr ze strany chytil brankář Knytl. Další 11. minuta volala po změně stavu, ale pološance končí na hranici vápna, domácí Beránek vystihl úmysl Babicovi a sám založil akci, která přes Míku a Kučeru, nakonec končí faulem. Potom se neujala ani střela Nejedlého a po rozehraném rohu Váši.

 

 

Lipí - Boršov 2:4

17. 8. 2008  V zápase výborné úrovně na solidně upraveném hřišti, byl první poločas vyrovnaný průběhem i stavem. Hosty zlobil v první půli tah domácího Hupky. Po jedné jeho křídelní akci padl první gól zápasu, v 10. minutě dal na 1:0 Fousek. Hosté po-té začali více kombinovat a tlačili se před domácí branku, ale chvilku jim trvalo než si zvykli na užší domácí hřiště. Akce z počátku končili u domácího vápna či na domácím brankáři. Domácí se snažili hrát středem a po levé straně, kde hosté měli v záložní formaci velice ofenzivně laděné hráče a tím se občas otvíral prostor využívat přechod do útoku.