Jdi na obsah Jdi na menu
 

 




Podzim 2009

 

Boršov - K.Újezd B 5:0 

31.10.2009 Důležité vítězství nemělo tak jednoznačný průběh, jak napovídá výsledek zápasu. ObrazekDomácí nastartoval gólem Haňur, když nikým neatakovaný ve vápně přesně usměrnil trestný kop Váši. Ještě během poločasu si domácí vypracovali další šance, ale již bez gólového efektu. Druhý poločas domácí skóre navyšovali, u některých gólů hosté nedůsledně pokrývali domácí hráče. V průběhu druhého poločasu, se i hosté dostali do šancí, ale jejich koncovka nebyla přesná. A když něco prošlo, tak to pochytal domácí brankář.

 

D.Voda B - Boršov 3:1 

28.10.2009 Do utkání s těžkým soupeřem, kdy domácí nastoupili s notně posíleným kádrem o pendly A-týmu Obrazek(možná spíše A-tým doplněn o některého hráče zálohy). Jsme vstoupili velice dobře a po prvních dvouch šancí jsme mohli vést za čtvrt hodiny již 0:2. Domácí po-té převzali iniciativu a zaměstnávali hostující obranu, kterou výborně držel brankář Krčín.

 

Planá - Boršov 2:1 

24.10.2009 Vyrovnaný a bojovný zápas rozhodli šťastné góly domácích. ObrazekHosté první poločas působili zakřiknutě a jejich hra působila chaoticky. Druhý poločas získali hosté více ze hry, ale víc než snížení jim sudí nedovolil.

 

Rudolfov B - Boršov 2:2

18.10.2009 Na těžkém a promáčeném terénu v zápase o čelo tabulky, si hosté zaslouženě odvážejí jeden vydřený bod. ObrazekDomácí v pozměněné sestavě s pendlami z A-týmu si vynutili v prvním poločase převahu, kterou zúročili během prvního poločasu dvěma góly. Druhý poločas se hra vyrovnala a hosté góly Haňura a L.Bendíka vyrovnali na 2:2 a dále ještě mohli vítězství strhnout na svou stranu.

 

 

Boršov - Vrábče 5:0

10.10.2009 Po celý zápas měli více ze hry doObrazekmácí. Do vedení se dostali již ve druhé minutě a po čtvrthodině hry to bylo 2:0. Hosté, kteří se letos herně trápí se do šancí nedostávali a jejich nervozita se projevila na vlastní hře. Domácí i přes své vítězství neproměnili další šance a nastřelili 2x břevno.

 

 

Štěpánovice - Boršov 1:5

4.10.2009 V pozměněné taktice a poctivé hře dozadu, předvedli hosté zodpovědný výkon. ObrazekO výsledku bylo rozhodnuto již během prvního poločasu, který mohl skončit ještě větším brankovým rozdílem. Domácí ve druhém poločase krásnou střelou snížili, hosty i zatlačili, ale víc než jeden gól hostující obrana s brankářem Krčínem nepovolila.

 

 

Boršov - N.Hodějovice 1:5

Obrazek26.9.2009 První prohra na domácím hřišti v mistrovském zápase po 721 dnech. Nutno podotknout, že velmi zasloužená! V zápase o čelo tabulky rozhodla nekoncetrovanost domácího celku. Do zápasu vstoupili domácí otevřeně a to se jim stalo osudné. Hosté je prvními třemi střelami na branku potrestali a vedli v 19.minutě 0:3.  

 

T.Sviny - Boršov 3:2

20.9.2009 Nekoncetrovaný výkon, přinesl první letošní bodovou ztrátu. ObrazekTěžko by nezaujatý návštěvník uvěřil, že přijeli hosté. kteří doposud neztrazili ani bod. Vyrovnaný průběh prvního poločasu, zlomila šťastná střela domácího hráče, která skončila v hostující brance. Po gólu se domácí uklidnili a hosté byli nuceni začít více otevírat hru.

 

 

 

Boršov - Včelná 5:3

12.9.2009 Zápas se strhl v gólovou přestřelku, když domácí prohrávali již 0:3!!!Obrazek Hosté z minima vytěžili maximum a domácí kromě gólů, ještě čtyřikrát rozezněli brankovou konstrukci a spoustu dalších šancí nevyužili. V pohledném zápase, hosté doplatili na pasivitu po svém tříbrankovém vedení.

 

 

Akra - Boršov 1:2 

5.9.2009 Velmi cenné vítězství, po velmi dobře zvládnuté první půli, kdy jsme hráli takticky, nastala ve druhém poločase změna. Domácí Akra měla více ze hry, ale do šancí se moc nedostávala. ObrazekAle to co jsme z rychlých brejků nedali my..... toť ostuda. Pařiči, ať jdou za dveře a nafackují si tam SmileySmileySmiley.

 

 

Boršov - Srubec 4:0 

29.8.2009 Začátek zápasu byl ve znamení aktivity domácího Boršova. Hned v 7. minutě domácí zahrozili, ale centr L.Bendíka zakončil nepřesně Jaroš. ObrazekV 10.minutě se domácí dočkali, M.Bendík vybojoval míč a na dlouhou nohu ho posunul dopředu, kde si v tvrdém souboji L.Bendík poradil s obranou i brankářem a domácí vedli 1:0. V zápětí mohlo být vyrovnáno. Po centru z pravé strany si hostující hráč pěkně našel místo, přeskočil domácího obránce a míč těsně přeletěl branku.  

 

Borovany B - Boršov 0:3

23. 8. 2009 Domácí tým hosty ničím nepřekvapil, proto si hosté i v okleštěné sestavě po zásluze odváží 3 body. Góly stříleli osvědčený střelci Váša, Haňur a samozřejmě i L.Bendík.

 

Boršov - Mladé B 5:2

15. 8. 2009  První zápas sezony se hrál na velmi dobře upraveném hřišti a přineslObrazek průměrný fotbal za stálé převahy domácích. Domácí se museli obejít bez několika chybějících hráčů a chvilku trvalo než získali územní převahu. První nebezpečná situace byla k vidění před hostující brankou v 8. minutě, kdy na střílený rohový kop Váši, těsně nedosáhl domácí Fessl. Do další šance se dostal v 15.minutě boršovský Haňur, ale v rozhodující chvíli nezakončil přesně.