Jdi na obsah Jdi na menu
 

 




Sezóna 2010/2011 Muži

  

Boršov - Štěpánovice 3:3

18.6.2011 Poslední zápas sezóny přinesl p1170430.jpgsmutné rozjímání domácích, kteří zdaleka nenavázali na bojovný výkon z posledního zápasu. Jejich hra byla mdlá a tak hosté utekli domácím na rozdíl třech gólů. Konec zápasu nakonec přinesl ze strany domácích více chuti do hry. A tak se domácím povedlo využít docházející síly hostů a v poslední čtvrthodině nakonec vyrovnali, i když je hosté mohli během druhého poločasu potrestat dalšími góly. Nakonec oba celky utrhli alespoň bod v závěrečném zápase sezony.

 

Akra ČB - Boršov 1:1

13.6.2011 Domácí celek vstupoval do zápasu seakra-borsov-05.jpgzdecimovanými hosty jako vysoký favorit. Hosté, kteří dávali sestavu za pochodu a těsně před zápasem ještě nevěděli, zda-li ji vůbec dají dohromady- to je dost k zamyšlení! Nakonec se hostů sešlo 11 a podali bojovný a poctivý výkon se kterým měli laxně hrající domácí problémy. Nakonec si mohli hosté odvážet i šťastné 3 body, když po krásném vyrovnání Šimečkem, mohl ještě na konci zápasu rozhodnout L.Bendík, který zapařil 100% šanci.

 

Boršov - Včelná 1:6 

4.6.2011 Od začátku zápasu byla hra vyrovnaná. A když těsně po zahájení hry neproměnil svou velikou šanci L.Bendík, tak postupem času získávali mírnou převahu hosté. p1170130.jpgPoctivou hru dozadu, podpořili i velmi dobrou hrou směrem dopředu. Nejsilnější zbraní Včelné, přesto byla kompaktní hra středové řady, která přehrávala domácí celek a dokázala stoprocentně trestat nepřesnosti ve hře domácích. A když k tomu přičteme vynikající produktivitu podpořenou výborným zakončením střel ze střední a větší vzdálenosti, tak bylo o vítězi rozhodnuto. Domácí se v průběhu zápasu pokoušeli ještě s výsledkem něco udělat, ale tím totálně hořeli v obraně, kterou mohli hosté ztrestat dalšími góly.

 

Č.Dub - Boršov 2:7 

28.5.2011 Do velmi důležitého zápasu v boji o záchranu vstupovali domácí s img_1361.jpgvelmi mladě poskládaným složením týmu. Od začátku zápasu to vypadalo, že se bude hrát bez zábran a tomu napovídal stav skóre ve 23.minutě, když hosté vedli 2:3. Průběžný stav určitě více děsil trenéry obou celků než třeba nezaujaté diváky. Domácí mladý celek nedokázal, ale držet delší dobu krok ve střeleckých manévrech s hosty. Zápas určitě nevyšel domácímu brankáři, který si po zvednutém sebevědomí proměněnou penaltou z první minuty vybíral horší den své kariéry. Nakonec hopsté zaslouženě odváží 3 body a domácí se musí pokusit důležité body v boji o záchranu uhrát s jiným soupeřem.

 

Římov - Boršov 1:2

21.5.2011 Přestože výsledek zápasu přináší do tabulky pro hosty velmi příjemné 3 body, tak jejich hra od 30.minuty zápasu chřadla a chřadla. Jediné pozitivum bylo, že se Boršov dočkal po 412 dnech vítězství na hřišti soupeře. Domácí Římov byl po většinu zápasu na polovině soupeře, ale určitě nešlo o nějakou převahu. 2011-05-21_057.jpgHosté ze začátku zápasu vycházeli ze zabezpečené obrany a v útoku byli pro domácí celek, ještě více namočené v boji o záchranu, více jak smrtelně nebezpečný. Během prvních 20.minut postupoval sám na brankáře třikrát L.Bendík a dvakrát Nídl, z čehož vyústilo dvougólové vedení hostů. Děravá obrana domácích postupně hosty omrzela a tak nabídli domácím snižení. Postupně hosté nepochopitelně vyklidili střed hřiště a pasivitou na hru dopředu umožnili domácím územní převahu. Domácí pookřáli a zvyšením agresivity v osobních soubojích hosty přitlačili k vlastní brance. A když Boršovský L.Bendík pohrdl dalšími třemi 100% šancemi na navýšení vedení pro hosty, tak hřmělo až do konce zápasu bez efektu na hřišti před brankou Boršova. 

 

Boršov - Trhové Sviny B 8:2

14.5.2011 Nucenými změnami pozměněno řízení domácího týmu, mělo okamžitý efekt, když se do hry vrátila disciplína, taktika a hlavně herní chuť. 2011-05-14_181.jpgPřestože přijel do Boršova velmi dobře hrající a neoblíbený tým, tak všechny body zanechali domácím. Domácí se ujali rychle vedení při dorážce Brenkuse. Hosté rychle vyrovnali, ale domácím se povedlo rychle odpovědět. Potom přišla pro hosty klíčová situace, když se jim zranil brankář a tak musel do branky střídající hráč. Toto byla pro vývoj celého zápasu klíčová situace. Nakonec se zrodil divoký výsledek, který nekoresponduje s předváděnou hrou. Hosté se představili jako silný celek, který své šance neproměnil a tak odjíždí pro ně s krutou porážkou.

 

Mladé B - Boršov 7:1 

8.5.2011 Další důležitý zápas nás čekal na hřišti posledního celku tabulky Mladého B. p1160925.jpgDomácí tým měl jednu z posledních možností se pokusit ještě zabojovat o záchranu, tak si povolal posily z A - týmu. K překvapení všech, hosté nereflektovali na hru domácích a "pouze" přihlíželi, jak domácí tým si dělá ze zápasu tréninkovou jednotku. Zápas byl po 10 minutách hry rozhodnut, když domácí vedli již 3:0. Hosté propadali ve všech činnostech, které mohou v této hře být. Veliké hřiště dělalo od počátku hostům veliké problémy. Těžko zachytávali kolmé nehrávky za obranu, čemuž nahrávalo i široké hřiště.

 

Boršov - D.Voda B 5:3

30.4.2011 Do důležitého zápasu měli oba celky jinou výchozí pozici. p1160827.jpgDomácí Boršov, pro kterého to byl jeden z důležitých zápasů v boji o záchranu, do poslední chvíle hledal možnosti vlastní sestavy, do které se jim promítl počet omluvenek. Za to hosté si mohli dovolit doplnit kádr o posily z A- týmu. Nutno dodat, že pendlové hostů byly opravu klíčovými hráči. Domácí ze štěstím a vůlí ve druhém poločase nakonec průběžný stav otočili a povedlo se jim po dlouhé době získat 3 body.

 

Planá - Boršov 3:0

23.4.2011 Hosté přijeli na hřiště lídra s p1160765.jpgpoměrně povadlou náladou, která jako by předurčovala jejich hru z tohoto zápasu. Tak vůbec neexistovala. Bojácný výkon neomluví ani oslabená sestava ve které se na zápas sešli. Domácím k zisku 3 bodů postačil hodně průměrný výkon. Kde jsou doby, kdy zápasy těchto týmů byli vyostřené a fotbalově na vysoké úrovni. Hosté se za celý zápas nedostali k žádnému aktivnějšímu pojetí hry a také ohrožení domácí branky žádné nepřišlo.

 

Boršov - N.Hodějovice 1:2 
 

16.4.2011 Ve velmi bojovném zápase si odvážeji nakonec body šťastnější hosté, 2011-04-16_371.jpgkdyž využili otevřené hry domácích po vyrovnávacím gólu a těsně před koncem je potrestali rozhodujícím gólem. Domácí si chtěli udržel dobrou bilanci v domácích zápasech, ale ve 4.minutě je potrestali hosté gólem Fodora. Nakonec se domácím povedlo zaslouženě vyrovnat, když využili narůstající převahu čtvrt hodiny před koncem zápasu gólem Kubů. Nakonec domácí neudrželi na uzdě euforii z vyrovnání a hosté před koncem rozhodli.

 

K.Újezd B - Boršov 1:1

11.4.2011 V prvním zápase jarní části sezóny, na sebe narazili dva týmy, kteří ve img_7595.jpgvzájemných zápasech  většinou na svém hřišti vybojují všechny tři body. Domácí byli v tomto zápase jasnými favority, proti trápícímu se soupeři z Boršova. Boršov protrpěl zimní přípravu, kdy si v zápasech prošel žalostnou bilancí 0-0-9 a katastrofálním skórem 4:35!!! Domácí měli více ze hry, ale v prvním poločase je zaměstnávala pravá strana Boršova, odkud přicházelo nebezpečí. Do vedení dostal hosty L.Bendík, když dorážel míč po centru z pravé strany. Hosté dlouho poctivě bránili a do šancí domácí nepouštěli, ale 20 minut před koncem se z levé strany dostal míč do vápna a L.Fousek vyrovnal na konečných 1:1.

 

 

-----------  JARO 2011  -------------

 

 

D.Bukovsko - Boršov 9:0

27.3.2011 Ostuda s dobře hrajícím a silným celkem OP

  

Boršov - Slavia /podn./ 2:3 

23.3.2011 Další porážka s dorostenci.

   

Boršov - Vltava 1:5 

19.3.2011 Začátek zápasu jsme drželi ze soupeřem krok. Hra se oproti předcházejícím zápasům trochu zlepšila, ale pouze v začátku zápasu. Po inkasovaných gólech se hra změnila a soupeř nás přehrával. Zase začátek druhého poločasu byl z naší strany lepší, ale na více než na jeden gól jsme nedosáhli. Hosté si hru s přehledem hlídali.

 

Boršov - Rudolfov dor. 1:6

15.3.2011

 

Boršov - Slavia dor. 0:3

8.3.2011

 

Kájov - Boršov 4:0 

26.2.2011 Ani v dalším zápase jsme nepředvedli hru dle našich představ. p1160254.jpgMíče nám odskakovali, nahrávky nebyly přesné. V průběhu zápasu docházely síly. Soupeř z Kájova se předvedl jako zkušený a sehraný tým, který je v naší situaci nad naše síly. Kájov vede Českokrumlovskou skupinu okresního přeboru. Tudíš se veze na vítězné vlně. 

 

 

Boršov - Horní Planá 0:5

12.2.2011 V prvním zápase letošního rokup1160162.jpg jsme narazili na silný tým Horní Plané. Hosté měli po celý zápas více ze hry, hráli jednoduše a zkušeně. Nám s přibývající minutami docházeli síly a tak skóre postupně narostlo na hrozivých 0:5. Nedařila se nahrávka a nepřesné bylo i zakončení.

 

 

  

-----------  ZIMA 2011  -------------

 

Štěpánovice - Boršov 4:1

30.10.2010 Na těžkém terénu vyhrál houževnatý aObrazekbojovnější domácí tým, který dokázal využít chyb hostů. Hosté během prvního poločasu nevyužily své šance a v další části zápasu již nedokázali být před brankou domácích natolik aktivní, aby výsledek otočili. A když jim těsně před snižujícím gólem Šimečka neuznal rozhodčí regulérní gól Pokorného a přišel o vyloučeného M.Bendíka, tak se naděje na solidní výsledek pro hosty vytratila.

  

Boršov - AKRA ČB 1:2

23.10.2010 Domácí tým z Boršova Obrazekse utkal s favorizovaným týmem Akry ČB. Zápas přinesl velmi dobrý fotbal za mírné převahy hostů. Domácí dostal do vedení v prvním poločase po hlavičce stoper Dvořák. A zároveň byl i u vyrovnávacího gólu hostů, když po kontaktu s ním, ve vápně upadl hostující útočník a z penalty hosté vyrovnali. Hosté na vyrovnávací branku navázali vzápětí vedoucím gólem a domácím se již ve zbytku zápasu vyrovnat nepovedlo.

 

 Včelná - Boršov 4:2

16.10.2010 Další derby začalo oboustranně útočně a hosté vedli Obrazekpo dvaceti minutách hry zásluhou L.Bendíka 2:0. Ale jak již to v zápase těchto týmů na Včelné bývá, tak domácí se chytli snižujícím gólem a postupně nakonec hosty udolali a potvrdili, že se jim v těchto zápasech výsledkově daří. Důrazná hra domácích prostě hostům z Boršova nesedí. Pro hosty byla škoda, že se jim nepovedlo v průběhu prvního polačasu po svých šancí vedení navýšit.

 

Boršov - Č.Dub 5:1

9.10.2010 Úvod derby patřil hostům, kteří hráli aktivněji a jako první ohrozili branku soupeře. Také se dostali zaslouženě do vedení. ObrazekJeště v průběhu prvního poločasu domácí postupně vyrovnali hru a po půlhodině hry již získali územní převahu. A tu korunovali domácí šťastným vyrovnávacím gólem Fessla, když jeho střelu tečovala domácí obrana přes vyběhnuvšího brankáře Votrubu. Začátek druhého poločasu byl vyrovnaný, ale hostům pomalu docházeli síly a tlak domácích se stupňoval. Vedení na domácí stranu přinesla umístěná střela Fessla z hranice vápna. A když domácí M.Bendík perfektně připravil gólovou nahrávku pro Klíchu, který ji nepohrdl, tak domácí již vedli 3:1. Potom se nechal hloupě vyloučit zkušený hostující Mičan a hosté již nedokázali více domácím vzdorovat.

 

Boršov - Římov 4:0

2.10.2010 Začátek zápasu sliboval vyrovnaný souboj, ale překvapivě nebezpečnější byli hosté. Přes vyrovnanou hru měli během prvního poločasu několik 100% šancí. ObrazekTřikrát se dostali do samostatného úniku a postupovali sami na domácího brankáře Machatu, ale ten vždy výborným zákrokem hostům šanci zmařil! Ve druhém poločase získali mírnou převahu domácí, kterou potvrdili gólem Nídla na 1:0. Potom domácí přečkali další obrovskou šanci hostů, když domácí brankář opět vychytal Poláka při samostatném úniku. Když domácí postupně zvýšili na 3:0, tak bylo jasné, že hosté nebudou mít sílu výsledek korigovat. Bojovný a poměrně vyrovnaný zápas do stavu 2:0, skončil krutou porážkou hostů. Ostudou sobotního odpoledne byl rozhodčí Hruška.

Lepší výkon něž on by podal určitě i jeden z našich hráčů po dvoudenní nepřetržité akci na "výměníku" :-).

 

Trhové Sviny B - Boršov 2:1

26.9.2010 Ráz zápasu dala hned první minuta, kdy domácí zaskočili hosty a ujali se vedení. Hosty tento gól natolik vyvedl z míry, že po Obrazekcelý poločas jejich hra postrádala systém. I přesto měli hosté během prvního poločasu dvě velké možnosti se střelecky prosadit, ale bez úspěchu. Domácí během prvního poločasu, kdy měli převahu, zaslouženě zvýšili vedení na 2:0. Až těsně před poločasem snížili hosté Haňurem a to je nastartovalo do celého druhého poločasu. Druhý poločas určovali způsob hry hosté. Více drželi míč a donutili domácí, aby svou útočnou hru z prvního poločasu změnili na bránění. P

 

Boršov - Mladé B 2:1

19.9.2010 Domácí tým, přestože mu zůstali všechny tři body Obrazekdoma, tak se na vítězství dost nadřel. Hra se zdaleka nepodobá nějakým útočným manévrům s předchozích dvou ročníků. Domácí dostal do vedení v prvním poločase L.Bendík, když si umě poradil s bránícími hráči. Ve druhé půli vyrovnával po velmi dobré kombinaci hostů do prázdné branky Lerch. Vysvobození pro domácí přišlo po umístěné střele Nejedlého z 18 metrů.

 

D.Voda B - Boršov 3:1

12.9.2010 Domácí celek měl po celý poločas mírnou převahu, Obrazekkterou korunovali šťastným gólem na 1:0. Hosté své šance neproměnili a když domácí na začátku druhé půle přidali laciný druhý gól, tak to s body pro hosty vypadalo všelijak. Domácí měli dále převahu a snižující gól hostů přišel pozdě a tak body zaslouženě zůstavají domácí D.Vodě.

 

 

Boršov - Planá 1:2

4.9.2010 V zápase odvěkých rivalů přijel do Boršova ambiciózní celek ObrazekPlané a hrál se velmi dobrý fotbal. V začátku zápasu hosté domácí zatlačili a měli převahu, kterou zúročili gólem na 0:1. Postupně domácí hru vyrovnali a zaslouženě po standardní situaci vyrovnali Chuchlem na 1:1. Ve druhém poločase se ukázala síla Plané a gól po výborné nahrávce za obranu se ukázal být jako rozhodující.

  

 

N.Hodějovice - Boršov 3:0

28.8.2010 Začátek sezóny nás nezastihl v optimálním stavu, Obrazekjak hráčském, tak zdravotním. Zápas odehráli se sebezapřením Roman Nídl a Míša Bendík. Hned  začátek zápasu byl z naší strany neurovnaný a nepřesný. Po dvaceni minutách jsme zahodili dvě veliké šance a domácí tým nás za to potrestal ještě do konce poločasu, když po našich chybách nám odskočil na dva góly. V průběhu druhého jsme neměli již sílu nepříznivý vývoj otočit a tak domácí po několika šancích zvýšili na konečných 3:0.

   

 

Boršov - K.Újezd B 2:0

21.8.2010 ObrazekPrvní zápas sezóny přivedl do Boršova tým sousedního "béčka" K. Újezda. Zápas s přihlédnutím na silný a zkušený tým hostů, neměl mít favorita v domácí týmu. A hrál se za mírné převahy hostů. Domácí odehráli zodpovědný, kvalitní a týmový výkon, přestože složení týmu se utvářelo na poslední chvíli.

 

 

 

 

-----------  PODZIM 2010  -------------

 

 

Boršov - Nemanice 2:2

17.8.2010 Poslední přípravné utkání jsme sehráli s pohyblivým soupeřem, který nás dobře prověřil. Naše hra byla o poznání lepší. Škoda jen, že je do prvního mistrovského zápasu tak málo času.

 

 

N.Ves - Boršov 1:0

12.8.2010 S oslabeným kádrem jsme předváděli hru, které měla s fotbalem málo podobného :-(

 

 

N.Hrady - Boršov 5:0

1.8.2010

 

 

 

5. ročník Memoriálu Jardy Hromádky

24.7.2010 Z vítězství se radoval překvapivě Obrazekdomácí celek Boršova. Vysokou váhu turnaje letos zvyšila účast All stars teamu (Pavel Kuka, Horst Siegl, Tomáš Vlasák, Lukáš Adam, Jan Gruber, Jaromír Plocek, Martin Vozábal, Emil Kristek, Zdeněk Šperger, Martin Müller a další)

 

  

 

Turnaj Vrábče

17.7.2010 Vítězství si odnesl největší favorit turnaje,Obrazekúčastník I.B třídy Nová Ves. Předvedl nejlepší fotbal, který byl o třídu vyšší jak všech ostatních zúčastněných. Boršov přijel v silně kombinované sestavě, skládané až na samotném turnaji. Přesto 2.místo není zklamáním.