Jdi na obsah Jdi na menu
 

 




Jaro 2010

 

Mladé B - Boršov 2:0

16.6.2010

 

 

Boršov - D.Voda B 1:0

12.6.2010  Domácí vstoupili do zápasu mírnou převahou, ale hra se postupně vyrovnala. Domácí získali 3 body ze štěstím, měli více šancí. ObrazekJediný gól dal z přísné penalty Milan Váša. Šance ze hry byly na obou stranách nevyužity.

 

 

 

 

K.Újezd B- Boršov 5:1

6.6.2010 Aktivnější a sehranější domácí tým v úmorném počasí Obrazekzaslouženě získává 3 body. Domácí zaskočili hosty rychlými dvěma góly, když využívali výborně centrované míče ze stran. K.Újezd měl více ze hry, byl nebezpečnější a dalšími góly si vedení ještě pojistili. Hostům se hra nedařila a úzký kádr je dostal do herní nepohody, která trvala celý zápas. .... Raději rychle zapomenout a těšit se na další zápas :-)

 

 

 

Boršov - Planá 5:2

29.5.2010 V nervózním derby vyhráli domácí první poločas 3:0, když se trefil krásně L.Bendík a dvakrát Šimeček. ObrazekHosté měli mírnou převahu, ale sráželi je chyby v obraně. Za stavu 2:0 chytil ještě domácí Bublík hostům penaltu. Domácí hráli zodpovědně a takticky. Před koncem poločasu byl hostům po druhé žluté kartě vyloučen Beran. Druhý poločas hosté i v oslabení dvěma góly snížili a byli blízko i vyrovnání. Nakonec domácí přidali ještě dva góly a radovali se z vítězství.

 

 

Boršov - Rudolfov B 2:4

22.5.2010 ObrazekZa ideálního fotbalového počasí, se hrál fotbal v prvním poločase hlavně ze strany hostů. Hosté působili sehraně a nenadálým presinkem dostávali domácí rozehrávku pod tlak. Domácí celek působil bez fotbalové dravosti, což hosté využili během prvního poločasu čtyřmi góly a dalšími nevyužitým šancemi. V průběhu druhého poločasu hosté "v domění" vysokého vedení zvolnili, což potrestali domácí gólem na 2:4. Hosty mohli domácí potrestat i více, ale šance buď skončila na tyči nebo těsně mimo. Přesto zcela zasloužené vítězství hostů.

 

 

 

Vrábče - Boršov 1:1

15.5.2010 Na velice težkém terénu se spíše bojovalo než hrálo. ObrazekHosté během zápasu zahodili více šancí  a dostali se do vedení po hezké střele Hlaváčka. Domácí vyrovnali před koncem Ševčíkem, který byl v souboji důraznější. Zbytek zápasu byl dále otevřený, domácí i hosté stále útočili, ale již se nikomu kýžený gól nepovedlo dát. Bahení lázeň na hřišti tedy končí remízou.

 

 

 

Boršov - Štěpánovice 3:2

8.5.2010 Domácí tým byl po neúspěšných Obrazekpředchozích zápasech nucen udělat změny v rozestavení a systému hry. A po většinu zápasu měli více ze hry, přestože po prvním poločase prohrávali po hezké střele Marka 0:1. Převaha domácích byla zastavena, když se po trestném kopu povedlo hostům snížit ma 3:2. A když hostující Jan Kándl v poslední minutě hlavou rozezvušel spojnici, byli domácí rádi za 3 body.

 

 

N.Hodějovice - Boršov 2:1

2.5.2010 Po slibně odehraném prvním poločase to vypadalo Obrazekna dobrý výsledek. Jenže jsme doplatili na zahozené šance z prvního poločasu. Domácí tým nastartoval náhodně tečovaný první gól. Potom se domácí herně zvedli a po chybě v hostující obraně získali vedení na svou stranu. Vyrovnat se hostům nepodařilo a do konce zápasu je držel ve hře dobře chytající brankář Bublík.

 

 

 

Boršov - T.Sviny B 1:3

24.4.2010 V dalším zápase navázali domácí Obrazekna nepřesvědčivé výsledky jara. Domácí nastoupili do zápasu v oslabené sestavě a hned ve 4.minutě je hosté potrestali gólem po chybách v obraně. V průběhu druhého poločasu hosté zvýšili na 0:2. Když se potom povedlo domácím snížit na 1:2, tak získali převahu, ale šance se jim nedařilo proměnit. Hru byli nuceni otevřít a po další chybě je hosté potrestali třetím gólem.

 

 

Včelná - Boršov 6:1

18.4.2010 Derby skončilo ostudnou porážkou hostů z Boršova. ObrazekKdyž hosté otevřeli skóre a zahodili další šance, nikdo nečekal, že se může tak zásadně změnit hra. Domácím po vyrovnávacím gólu stouplo sebevědomí a začala se jim dařit hra. Postupně otočili výsledek a ve druhém poločase do otevřené obrany skóre navýšili. Jednoduchou a důraznou hrou se dostávali za obranu hostů, kde vyhrávali důležité souboje, které byly rozhodující pro vývoj zápasu.

 

 

Boršov - Akra- 2:3 

10.4.2010 V zápase předních týmů soutěže, hosté oplatili domácím podzimní porážku. ObrazekOd začátku utkání bylo vidět, že se bude jednat o vyrovnaný zápas. Domácím se nedařila kombinační hra a naráželi na dobře organizovanou obranu. Domácí dostal do vedení Nídl, když si před vápnem vyměnil míč s Vášou a s přehledem prostřelil Posířila. Domácí měli více ze hry, ale  stále naráželi na obranu hostů. Ještě v prvním poločase vyrovnal Baloun střelou z hranice vápna a když 10. minut před koncem přidal druhý gól, zdálo se že je rozhodnuto. Domácí potom ze štěstím vyrovnali, ale hosté překvapili a stihli ještě o svém vítězství rozhodnout těsně před koncem vyrovnaného zápasu, nádhernou brankou Horčičky.

 

  

Srubec B - Boršov- 2:3

4.4.2010 Těžkému a podmáčenému terénu se o trochu lépe vyrovnali domácí hráči. Využívali menší rozměry hřiště k agresivnější hře, ke které měli ve svém středu disponovanější hráče. ObrazekPostupně se hra vyrovnávala a když začali mít více ze hry hosté, domácí překvapivě využili chybu hostů a otevřeli skóre. Před odchodem do šaten domácí zvyšovali na 2:0, když hezky vyřešili situaci dva na dva a domácí hráč pohodlně skóroval do prázné branky. Do druhého poločasu hosté vstoupili aktivněji, ale hra byla nepřesná a stále naráželi na tvrdou domácí hru. Postupně se hra měnila v bojiště a .....

 

Boršov- Borovany B 4:1

27.3.2010 První zápas jarní části sezony, Obrazekdopadl výsledkově lépe než byla skutečně předvedená hra. Hra byla od začátku zápasu vyrovnaná a v prvním poločase se objevili na obouch stranách jen spíše pološance. Hra se zlomila, až  po gólu Nídla na 2:0, kdy chyboval hostující brankář. Po- té získali převahu domácí a diktovali tempo hry.

 

 


 

 

 

Zimní příprava 2010:

 

 

 

Loučovice - Boršov 0:4

13.3.2010 Turnaj v Č.Krumlově. ObrazekZápas o 3. místo se nám výsledkově povedl. Hra nebyla zase tak ideální, ale vše se zlomilo po precizním zakončení Nídla, který využil zaváhání obrany domácích a otevřel skóre. Po další chybě domácích zvyšoval L.Bendík na 0:2. A když hosté do poločasu zvyšovali z penalty na 0:3, tak bylo po zápase. Po změně stran domácí přidali, ale neproměnili žádnou svou šanci. 

  

 

 

 

Č.Krumlov dor. - Boršov 1:2

6.3.2010 Turnaj v Č.Krumlově- Obrazeknadstavbové kolo

 Zápas ze silným soupeřem byl v prvním poločase herně vyrovnaný. Vedení se ujali domácí po proměněné penaltě ve 45. minutě. Druhý poločas jsme získali více ze hry a povedlo se nám otočit stav. Postupně získali převahu domácí a s ubíhajícími minutami převaha narůstala. Vedení se nám podařilo ze štěstím uhájit a zastavili jsme tím nepříjemnou sérii špatných výsledků.

  

 

Boršov - Loučovice 0:2

27.2.2010 Turnaj v Č.Krumlově

Další náš nepovedený zápas.

 

Boršov -  SC Amaliendorf 1:10

21.2.2010 Přátelsky v Horním Žďáru

Soupeř byl nad naše síly. Pravděpodobně jsme vybrali soupeře jiné kategorie :-).

 

Soustředění 2010

18.-21.2.2010 ObrazekNová Včelnice

 

 

 

 

Č.Krumlov dor. - Boršov 4:0

13.2.2010 Turnaj v Č.Krumlově

Hostující tým přijel na zápas v oslabeném složení, hráčsky, fyzicky tak i duševně. ObrazekZápas se mu vůbec nepovedl a musí jen doufat, že se jednalo o vyjímku. Doufejme, že se hráči šetřili na čtvrteční odjezd na soustředění.

 

 

 

Č.Krumlov B - Boršov 3:1

11.2.2010 Turnaj v Č.Krumlově

Domácí tým, za vydatné podpory hráčů z "A" týmu,Obrazek přehrály hostující Boršov minimálně rozdílem třídy. Hostům zachytali dobře brankáři. Po celý zápas udržovali přijatelný stav skóre. Domácí se lépe pohybovali a s míčem si lépe rozuměli.

 

 

Malonty - Boršov 1:2

6.2.2010 Turnaj v Č.Krumlově

 

Boršov - Přídolí 5:2

30.1.2010 Turnaj v Č.Krumlově

 

--------  Z I M A  2 0 1 0  --------