Jdi na obsah Jdi na menu
 

 




 Archiv starších článků

 Sezóna 2008/2009 

Podzim 2008        

Jaro 2009

 

 Sezóna 2009/2010 

Podzim 2009       

Jaro 2010

 

 Soupiska mužů: podzim 2010/2011

 Tréninky- docházka muži: podzim 2010/2011 

 Hodnocení výkonů: podzim 2010/2011

     

 

Kájov - Boršov 4:0 

26.2.2011 Ani v dalším zápase jsme nepředvedli hru dle našich představ. p1160254.jpgMíče nám odskakovali, nahrávky nebyly přesné. V průběhu zápasu docházely síly. Soupeř z Kájova se předvedl jako zkušený a sehraný tým, který je v naší situaci nad naše síly. Kájov vede Českokrumlovskou skupinu okresního přeboru. Tudíš se veze na vítězné vlně. 

 

 

 

Boršov - Horní Planá 0:5

12.2.2011 V prvním zápase letošního rokup1160162.jpg jsme narazili na silný tým Horní Plané. Hosté měli po celý zápas více ze hry, hráli jednoduše a zkušeně. Nám s přibývající minutami docházeli síly a tak skóre postupně narostlo na hrozivých 0:5. Nedařila se nahrávka a nepřesné bylo i zakončení.

 

 

 

 

 

 

Zimní příprava 2011:

 

 

 

Štěpánovice - Boršov 4:1

 30.10.2010 Na těžkém terénu vyhrál houževnatý a bojovnější domácíObrazek tým, který dokázal využít chyb hostů. Hosté během prvního poločasu nevyužily své šance a v další části zápasu již nedokázali být před brankou domácích natolik aktivní, aby výsledek otočili. A když jim těsně před snižujícím gólem Šimečka neuznal rozhodčí regulérní gól Pokorného a přišel o vyloučeného M.Bendíka, tak se naděje na solidní výsledek pro hosty vytratila.

 

 

 

Boršov - AKRA ČB 1:2

23.10.2010 Domácí tým z Boršova Obrazekse utkal s favorizovaným týmem Akry ČB. Zápas přinesl velmi dobrý fotbal za mírné převahy hostů. Domácí dostal do vedení v prvním poločase po hlavičce stoper Dvořák. A zároveň byl i u vyrovnávacího gólu hostů, když po kontaktu s ním, ve vápně upadl hostující útočník a z penalty hosté vyrovnali. Hosté na vyrovnávací branku navázali vzápětí vedoucím gólem a domácím se již ve zbytku zápasu vyrovnat nepovedlo.

 

 

 

Včelná - Boršov 4:2

16.10.2010 Další derby začalo oboustranně útočně a hosté vedli Obrazekpo dvaceti minutách hry zásluhou L.Bendíka 2:0. Ale jak již to v zápase těchto týmů na Včelné bývá, tak domácí se chytli snižujícím gólem a postupně nakonec hosty udolali a potvrdili, že se jim v těchto zápasech výsledkově daří. Důrazná hra domácích prostě hostům z Boršova nesedí. Pro hosty byla škoda, že se jim nepovedlo v průběhu prvního polačasu po svých šancí vedení navýšit.

 

 

 

 

Boršov - Č.Dub 5:1

9.10.2010 Úvod derby patřil hostům, kteří hráli aktivněji a jako první ohrozili branku soupeře. Také se dostali zaslouženě do vedení. ObrazekJeště v průběhu prvního poločasu domácí postupně vyrovnali hru a po půlhodině hry již získali územní převahu. A tu korunovali domácí šťastným vyrovnávacím gólem Fessla, když jeho střelu tečovala domácí obrana přes vyběhnuvšího brankáře Votrubu. Začátek druhého poločasu byl vyrovnaný, ale hostům pomalu docházeli síly a tlak domácích se stupňoval. Vedení na domácí stranu přinesla umístěná střela Fessla z hranice vápna. A když domácí M.Bendík perfektně připravil gólovou nahrávku pro Klíchu, který ji nepohrdl, tak domácí již vedli 3:1. Potom se nechal hloupě vyloučit zkušený hostující Mičan a hosté již nedokázali více domácím vzdorovat.

 

 

Boršov - Římov 4:0

2.10.2010 Začátek zápasu sliboval vyrovnaný souboj, ale překvapivě nebezpečnější byli hosté. Přes vyrovnanou hru měli během prvního poločasu několik 100% šancí. ObrazekTřikrát se dostali do samostatného úniku a postupovali sami na domácího brankáře Machatu, ale ten vždy výborným zákrokem hostům šanci zmařil! Ve druhém poločase získali mírnou převahu domácí, kterou potvrdili gólem Nídla na 1:0. Potom domácí přečkali další obrovskou šanci hostů, když domácí brankář opět vychytal Poláka při samostatném úniku. Když domácí postupně zvýšili na 3:0, tak bylo jasné, že hosté nebudou mít sílu výsledek korigovat. Bojovný a poměrně vyrovnaný zápas do stavu 2:0, skončil krutou porážkou hostů. Ostudou sobotního odpoledne byl rozhodčí Hruška.

Lepší výkon něž on by podal určitě i jeden z našich hráčů po dvoudenní nepřetržité akci na "výměníku" :-).

 

 

Trhové Sviny B - Boršov 2:1

26.9.2010 Ráz zápasu dala hned první minuta, kdy domácí zaskočili hosty a ujali se vedení. Hosty tento gól natolik vyvedl z míry, že po Obrazekcelý poločas jejich hra postrádala systém. I přesto měli hosté během prvního poločasu dvě velké možnosti se střelecky prosadit, ale bez úspěchu. Domácí během prvního poločasu, kdy měli převahu, zaslouženě zvýšili vedení na 2:0. Až těsně před poločasem snížili hosté Haňurem a to je nastartovalo do celého druhého poločasu. Druhý poločas určovali způsob hry hosté. Více drželi míč a donutili domácí, aby svou útočnou hru z prvního poločasu změnili na bránění. Přesto se již výsledek nezměnil a body zůstali domácím.

 

 

Boršov - Mladé B 2:1

19.9.2010 Domácí tým, přestože mu zůstali všechny tři body Obrazekdoma, tak se na vítězství dost nadřel. Hra se zdaleka nepodobá nějakým útočným manévrům s předchozích dvou ročníků. Domácí dostal do vedení v prvním poločase L.Bendík, když si umě poradil s bránícími hráči. Ve druhé půli vyrovnával po velmi dobré kombinaci hostů do prázdné branky Lerch. Vysvobození pro domácí přišlo po umístěné střele Nejedlého z 18 metrů.

 

 

 

D.Voda B - Boršov 3:1

12.9.2010 Domácí celek měl po celý poločas mírnou převahu, Obrazekkterou korunovali šťastným gólem na 1:0. Hosté své šance neproměnili a když domácí na začátku druhé půle přidali laciný druhý gól, tak to s body pro hosty vypadalo všelijak. Domácí měli dále převahu a snižující gól hostů přišel pozdě a tak body zaslouženě zůstavají domácí D.Vodě.

 

 

Boršov - Planá 1:2

4.9.2010 V zápase odvěkých rivalů přijel do Boršova ambiciózní celek ObrazekPlané a hrál se velmi dobrý fotbal. V začátku zápasu hosté domácí zatlačili a měli převahu, kterou zúročili gólem na 0:1. Postupně domácí hru vyrovnali a zaslouženě po standardní situaci vyrovnali Chuchlem na 1:1. Ve druhém poločase se ukázala síla Plané a gól po výborné nahrávce za obranu se ukázal být jako rozhodující.

  

 

 

N.Hodějovice - Boršov 3:0

28.8.2010 Začátek sezóny nás nezastihl v optimálním stavu, Obrazekjak hráčském, tak zdravotním. Zápas odehráli se sebezapřením Roman Nídl a Míša Bendík. Hned  začátek zápasu byl z naší strany neurovnaný a nepřesný. Po dvaceni minutách jsme zahodili dvě veliké šance a domácí tým nás za to potrestal ještě do konce poločasu, když po našich chybách nám odskočil na dva góly. V průběhu druhého jsme neměli již sílu nepříznivý vývoj otočit a tak domácí po několika šancích zvýšili na konečných 3:0.

   

 

Boršov - K.Újezd B 2:0

21.8.2010 ObrazekPrvní zápas sezóny přivedl do Boršova tým sousedního "béčka" K. Újezda. Zápas s přihlédnutím na silný a zkušený tým hostů, neměl mít favorita v domácí týmu. A hrál se za mírné převahy hostů. Domácí odehráli zodpovědný, kvalitní a týmový výkon, přestože složení týmu se utvářelo na poslední chvíli.

 

 

 

 

----- PODZIM 2010/11 -----

 

 

Boršov - Nemanice 2:2

17.8.2010 Poslední přípravné utkání jsme sehráli s pohyblivým soupeřem, který nás dobře prověřil. Naše hra byla o poznání lepší. Škoda jen, že je do prvního mistrovského zápasu tak málo času.

 

 

N.Ves - Boršov 1:0

12.8.2010 S oslabeným kádrem jsme předváděli hru, které měla s fotbalem málo podobného :-(

 

 

N.Hrady - Boršov 5:0

1.8.2010

 

 

 

5. ročník Memoriálu Jardy Hromádky

 24.7.2010 Z vítězství se radoval překvapivě Obrazekdomácí celek Boršova. Vysokou váhu turnaje letos zvyšila účast All stars teamu (Pavel Kuka, Horst Siegl, Tomáš Vlasák, Lukáš Adam, Jan Gruber, Jaromír Plocek, Martin Vozábal, Emil Kristek, Zdeněk Šperger, Martin Müller a další)

 

  

 

Turnaj Vrábče

17.7.2010 Vítězství si odnesl největší favorit turnaje, Obrazekúčastník I.B třídy Nová Ves. Předvedl nejlepší fotbal, který byl o třídu vyšší jak všech ostatních zúčastněných. Boršov přijel v silně kombinované sestavě, skládané až na samotném turnaji. Přesto 2.místo není zklamáním.

 

 

 

----- LÉTO 2010 -----

 

 

Mladé B - Boršov 2:0

16.6.2010

 

 

Boršov - D.Voda B 1:0

12.6.2010  Domácí vstoupili do zápasu mírnou převahou, ale hra se postupně vyrovnala. Domácí získali 3 body ze štěstím, měli více šancí. ObrazekJediný gól dal z přísné penalty Milan Váša. Šance ze hry byly na obou stranách nevyužity.

 

 

 

 

K.Újezd B- Boršov 5:1

6.6.2010 Aktivnější a sehranější domácí tým v úmorném počasí Obrazekzaslouženě získává 3 body. Domácí zaskočili hosty rychlými dvěma góly, když využívali výborně centrované míče ze stran. K.Újezd měl více ze hry, byl nebezpečnější a dalšími góly si vedení ještě pojistili. Hostům se hra nedařila a úzký kádr je dostal do herní nepohody, která trvala celý zápas. .... Raději rychle zapomenout a těšit se na další zápas :-)

 

 

 

Boršov - Planá 5:2

29.5.2010 V nervózním derby vyhráli domácí první poločas 3:0, když se trefil krásně L.Bendík a dvakrát Šimeček. ObrazekHosté měli mírnou převahu, ale sráželi je chyby v obraně. Za stavu 2:0 chytil ještě domácí Bublík hostům penaltu. Domácí hráli zodpovědně a takticky. Před koncem poločasu byl hostům po druhé žluté kartě vyloučen Beran. Druhý poločas hosté i v oslabení dvěma góly snížili a byli blízko i vyrovnání. Nakonec domácí přidali ještě dva góly a radovali se z vítězství.

 

 

Boršov - Rudolfov B 2:4

22.5.2010 ObrazekZa ideálního fotbalového počasí, se hrál fotbal v prvním poločase hlavně ze strany hostů. Hosté působili sehraně a nenadálým presinkem dostávali domácí rozehrávku pod tlak. Domácí celek působil bez fotbalové dravosti, což hosté využili během prvního poločasu čtyřmi góly a dalšími nevyužitým šancemi. V průběhu druhého poločasu hosté "v domění" vysokého vedení zvolnili, což potrestali domácí gólem na 2:4. Hosty mohli domácí potrestat i více, ale šance buď skončila na tyči nebo těsně mimo. Přesto zcela zasloužené vítězství hostů.

 

 

 

Vrábče - Boršov 1:1

15.5.2010 Na velice težkém terénu se spíše bojovalo než hrálo. ObrazekHosté během zápasu zahodili více šancí  a dostali se do vedení po hezké střele Hlaváčka. Domácí vyrovnali před koncem Ševčíkem, který byl v souboji důraznější. Zbytek zápasu byl dále otevřený, domácí i hosté stále útočili, ale již se nikomu kýžený gól nepovedlo dát. Bahení lázeň na hřišti tedy končí remízou.

 

 

 

Boršov - Štěpánovice 3:2

8.5.2010 Domácí tým byl po neúspěšných Obrazekpředchozích zápasech nucen udělat změny v rozestavení a systému hry. A po většinu zápasu měli více ze hry, přestože po prvním poločase prohrávali po hezké střele Marka 0:1. Převaha domácích byla zastavena, když se po trestném kopu povedlo hostům snížit ma 3:2. A když hostující Jan Kándl v poslední minutě hlavou rozezvušel spojnici, byli domácí rádi za 3 body.

 

 

N.Hodějovice - Boršov 2:1

2.5.2010 Po slibně odehraném prvním poločase to vypadalo Obrazekna dobrý výsledek. Jenže jsme doplatili na zahozené šance z prvního poločasu. Domácí tým nastartoval náhodně tečovaný první gól. Potom se domácí herně zvedli a po chybě v hostující obraně získali vedení na svou stranu. Vyrovnat se hostům nepodařilo a do konce zápasu je držel ve hře dobře chytající brankář Bublík.

 

 

 

Boršov - T.Sviny B 1:3

24.4.2010 V dalším zápase navázali domácí Obrazekna nepřesvědčivé výsledky jara. Domácí nastoupili do zápasu v oslabené sestavě a hned ve 4.minutě je hosté potrestali gólem po chybách v obraně. V průběhu druhého poločasu hosté zvýšili na 0:2. Když se potom povedlo domácím snížit na 1:2, tak získali převahu, ale šance se jim nedařilo proměnit. Hru byli nuceni otevřít a po další chybě je hosté potrestali třetím gólem.

 

 

Včelná - Boršov 6:1

18.4.2010 Derby skončilo ostudnou porážkou hostů z Boršova. ObrazekKdyž hosté otevřeli skóre a zahodili další šance, nikdo nečekal, že se může tak zásadně změnit hra. Domácím po vyrovnávacím gólu stouplo sebevědomí a začala se jim dařit hra. Postupně otočili výsledek a ve druhém poločase do otevřené obrany skóre navýšili. Jednoduchou a důraznou hrou se dostávali za obranu hostů, kde vyhrávali důležité souboje, které byly rozhodující pro vývoj zápasu.

 

 

Boršov - Akra- 2:3 

10.4.2010 V zápase předních týmů soutěže, hosté oplatili domácím podzimní porážku. ObrazekOd začátku utkání bylo vidět, že se bude jednat o vyrovnaný zápas. Domácím se nedařila kombinační hra a naráželi na dobře organizovanou obranu. Domácí dostal do vedení Nídl, když si před vápnem vyměnil míč s Vášou a s přehledem prostřelil Posířila. Domácí měli více ze hry, ale  stále naráželi na obranu hostů. Ještě v prvním poločase vyrovnal Baloun střelou z hranice vápna a když 10. minut před koncem přidal druhý gól, zdálo se že je rozhodnuto. Domácí potom ze štěstím vyrovnali, ale hosté překvapili a stihli ještě o svém vítězství rozhodnout těsně před koncem vyrovnaného zápasu, nádhernou brankou Horčičky.

 

  

Srubec B - Boršov- 2:3

4.4.2010 Těžkému a podmáčenému terénu se o trochu lépe vyrovnali domácí hráči. Využívali menší rozměry hřiště k agresivnější hře, ke které měli ve svém středu disponovanější hráče. ObrazekPostupně se hra vyrovnávala a když začali mít více ze hry hosté, domácí překvapivě využili chybu hostů a otevřeli skóre. Před odchodem do šaten domácí zvyšovali na 2:0, když hezky vyřešili situaci dva na dva a domácí hráč pohodlně skóroval do prázné branky. Do druhého poločasu hosté vstoupili aktivněji, ale hra byla nepřesná a stále naráželi na tvrdou domácí hru. Postupně se hra měnila v bojiště a .....

 

Boršov- Borovany B 4:1

27.3.2010 První zápas jarní části sezony, Obrazekdopadl výsledkově lépe než byla skutečně předvedená hra. Hra byla od začátku zápasu vyrovnaná a v prvním poločase se objevili na obouch stranách jen spíše pološance. Hra se zlomila, až  po gólu Nídla na 2:0, kdy chyboval hostující brankář. Po- té získali převahu domácí a diktovali tempo hry.

 

 


 

 

 

Zimní příprava 2010:

 

 

 

Loučovice - Boršov 0:4

13.3.2010 Turnaj v Č.Krumlově. ObrazekZápas o 3. místo se nám výsledkově povedl. Hra nebyla zase tak ideální, ale vše se zlomilo po precizním zakončení Nídla, který využil zaváhání obrany domácích a otevřel skóre. Po další chybě domácích zvyšoval L.Bendík na 0:2. A když hosté do poločasu zvyšovali z penalty na 0:3, tak bylo po zápase. Po změně stran domácí přidali, ale neproměnili žádnou svou šanci. 

  

 

 

 

Č.Krumlov dor. - Boršov 1:2

6.3.2010 Turnaj v Č.Krumlově- Obrazeknadstavbové kolo

 Zápas ze silným soupeřem byl v prvním poločase herně vyrovnaný. Vedení se ujali domácí po proměněné penaltě ve 45. minutě. Druhý poločas jsme získali více ze hry a povedlo se nám otočit stav. Postupně získali převahu domácí a s ubíhajícími minutami převaha narůstala. Vedení se nám podařilo ze štěstím uhájit a zastavili jsme tím nepříjemnou sérii špatných výsledků.

  

 

Boršov - Loučovice 0:2

27.2.2010 Turnaj v Č.Krumlově

Další náš nepovedený zápas.

 

Boršov -  SC Amaliendorf 1:10

21.2.2010 Přátelsky v Horním Žďáru

Soupeř byl nad naše síly. Pravděpodobně jsme vybrali soupeře jiné kategorie :-).

 

Soustředění 2010

18.-21.2.2010 ObrazekNová Včelnice

 

 

 

 

Č.Krumlov dor. - Boršov 4:0

13.2.2010 Turnaj v Č.Krumlově

Hostující tým přijel na zápas v oslabeném složení, hráčsky, fyzicky tak i duševně. ObrazekZápas se mu vůbec nepovedl a musí jen doufat, že se jednalo o vyjímku. Doufejme, že se hráči šetřili na čtvrteční odjezd na soustředění.

 

 

 

Č.Krumlov B - Boršov 3:1

11.2.2010 Turnaj v Č.Krumlově

Domácí tým, za vydatné podpory hráčů z "A" týmu,Obrazek přehrály hostující Boršov minimálně rozdílem třídy. Hostům zachytali dobře brankáři. Po celý zápas udržovali přijatelný stav skóre. Domácí se lépe pohybovali a s míčem si lépe rozuměli.

 

 

Malonty - Boršov 1:2

6.2.2010 Turnaj v Č.Krumlově

 

Boršov - Přídolí 5:2

30.1.2010 Turnaj v Č.Krumlově

 

--------  Z I M A  2 0 1 0  -------- 

 

Boršov - K.Újezd B 5:0 

31.10.2009 Důležité vítězství nemělo tak jednoznačný průběh, jak napovídá výsledek zápasu. ObrazekDomácí nastartoval gólem Haňur, když nikým neatakovaný ve vápně přesně usměrnil trestný kop Váši. Ještě během poločasu si domácí vypracovali další šance, ale již bez gólového efektu. Druhý poločas domácí skóre navyšovali, u některých gólů hosté nedůsledně pokrývali domácí hráče. V průběhu druhého poločasu, se i hosté dostali do šancí, ale jejich koncovka nebyla přesná. A když něco prošlo, tak to pochytal domácí brankář.

 

D.Voda B - Boršov 3:1 

28.10.2009 Do utkání s těžkým soupeřem, kdy domácí nastoupili s notně posíleným kádrem o pendly A-týmu Obrazek(možná spíše A-tým doplněn o některého hráče zálohy). Jsme vstoupili velice dobře a po prvních dvouch šancí jsme mohli vést za čtvrt hodiny již 0:2. Domácí po-té převzali iniciativu a zaměstnávali hostující obranu, kterou výborně držel brankář Krčín.

 

Planá - Boršov 2:1 

24.10.2009 Vyrovnaný a bojovný zápas rozhodli šťastné góly domácích. ObrazekHosté první poločas působili zakřiknutě a jejich hra působila chaoticky. Druhý poločas získali hosté více ze hry, ale víc než snížení jim sudí nedovolil.

 

Rudolfov B - Boršov 2:2

18.10.2009 Na těžkém a promáčeném terénu v zápase o čelo tabulky, si hosté zaslouženě odvážejí jeden vydřený bod. ObrazekDomácí v pozměněné sestavě s pendlami z A-týmu si vynutili v prvním poločase převahu, kterou zúročili během prvního poločasu dvěma góly. Druhý poločas se hra vyrovnala a hosté góly Haňura a L.Bendíka vyrovnali na 2:2 a dále ještě mohli vítězství strhnout na svou stranu.

 

 

Boršov - Vrábče 5:0

10.10.2009 Po celý zápas měli více ze hry doObrazekmácí. Do vedení se dostali již ve druhé minutě a po čtvrthodině hry to bylo 2:0. Hosté, kteří se letos herně trápí se do šancí nedostávali a jejich nervozita se projevila na vlastní hře. Domácí i přes své vítězství neproměnili další šance a nastřelili 2x břevno.

 

 

Štěpánovice - Boršov 1:5

4.10.2009 V pozměněné taktice a poctivé hře dozadu, předvedli hosté zodpovědný výkon. ObrazekO výsledku bylo rozhodnuto již během prvního poločasu, který mohl skončit ještě větším brankovým rozdílem. Domácí ve druhém poločase krásnou střelou snížili, hosty i zatlačili, ale víc než jeden gól hostující obrana s brankářem Krčínem nepovolila.

 

 

Boršov - N.Hodějovice 1:5

Obrazek26.9.2009 První prohra na domácím hřišti v mistrovském zápase po 721 dnech. Nutno podotknout, že velmi zasloužená! V zápase o čelo tabulky rozhodla nekoncetrovanost domácího celku. Do zápasu vstoupili domácí otevřeně a to se jim stalo osudné. Hosté je prvními třemi střelami na branku potrestali a vedli v 19.minutě 0:3.  

 

T.Sviny - Boršov 3:2

20.9.2009 Nekoncetrovaný výkon, přinesl první letošní bodovou ztrátu. ObrazekTěžko by nezaujatý návštěvník uvěřil, že přijeli hosté. kteří doposud neztrazili ani bod. Vyrovnaný průběh prvního poločasu, zlomila šťastná střela domácího hráče, která skončila v hostující brance. Po gólu se domácí uklidnili a hosté byli nuceni začít více otevírat hru.

 

 

 

Boršov - Včelná 5:3

12.9.2009 Zápas se strhl v gólovou přestřelku, když domácí prohrávali již 0:3!!!Obrazek Hosté z minima vytěžili maximum a domácí kromě gólů, ještě čtyřikrát rozezněli brankovou konstrukci a spoustu dalších šancí nevyužili. V pohledném zápase, hosté doplatili na pasivitu po svém tříbrankovém vedení.

 

 

Akra - Boršov 1:2 

5.9.2009 Velmi cenné vítězství, po velmi dobře zvládnuté první půli, kdy jsme hráli takticky, nastala ve druhém poločase změna. Domácí Akra měla více ze hry, ale do šancí se moc nedostávala. ObrazekAle to co jsme z rychlých brejků nedali my..... toť ostuda. Pařiči, ať jdou za dveře a nafackují si tam SmileySmileySmiley.

 

 

Boršov - Srubec 4:0 

29.8.2009 Začátek zápasu byl ve znamení aktivity domácího Boršova. Hned v 7. minutě domácí zahrozili, ale centr L.Bendíka zakončil nepřesně Jaroš. ObrazekV 10.minutě se domácí dočkali, M.Bendík vybojoval míč a na dlouhou nohu ho posunul dopředu, kde si v tvrdém souboji L.Bendík poradil s obranou i brankářem a domácí vedli 1:0. V zápětí mohlo být vyrovnáno. Po centru z pravé strany si hostující hráč pěkně našel místo, přeskočil domácího obránce a míč těsně přeletěl branku.  

 

Borovany B - Boršov 0:3

23. 8. 2009 Domácí tým hosty ničím nepřekvapil, proto si hosté i v okleštěné sestavě po zásluze odváží 3 body. Góly stříleli osvědčený střelci Váša, Haňur a samozřejmě i L.Bendík.

 

Boršov - Mladé B 5:2

15. 8. 2009  První zápas sezony se hrál na velmi dobře upraveném hřišti a přineslObrazek průměrný fotbal za stálé převahy domácích. Domácí se museli obejít bez několika chybějících hráčů a chvilku trvalo než získali územní převahu. První nebezpečná situace byla k vidění před hostující brankou v 8. minutě, kdy na střílený rohový kop Váši, těsně nedosáhl domácí Fessl. Do další šance se dostal v 15.minutě boršovský Haňur, ale v rozhodující chvíli nezakončil přesně.